Vīrs despots

Reitings 13
Reģ: 09.05.2023
Ko jūs darītu, ja rozā brilles ir kritušas, un teju pēc 10 gadu kopdzīves esat sapratušas, ka vīrs ir despotisks, augstprātīgs, emocionāli vardarbīgs, - kā tīnis, kas nekontrolē savus dusmu izvirdumus, ar sliktu raksturu saprotat, ka esat kopā ar toksisku cilvēku, bet ar kuru ir izveidojusies kopīga dzīve. Gaišie mirkļi ir uz rokas pirkstiem skaitāmi un tie iekrīt kaut kādos periodos, kad nav tik noguris (jo vada lielu biznesu, kas pa šiem gadiem ir nostiprinājis apziņu, ka viņš ir savā ziņā kings, jo kļuvis ietekmīgs un bagāts).
Mēģinu noformulēt domas-jo ir ļoti smagi. Sākām attiecības spārnoti, ne vairs pirmajā jaunībā. Skaidri zinājām, ka esam kopā viens otram, un tad pārējai pasaulei. Bet pa gadiem viss ir mainījies vai arī man atvērušās acis ieraudzīt to, ko man caur puķēm teica gan paziņas, gan radinieki. Tie, kas smējās, kad stāstīju, cik brīnišķīgs vīrietis man ir blakus.
(turpinājums nākamajā komentārā).
09.05.2023 23:56 |

Reitings 96
Reģ: 03.05.2023
Man draugs bija despots, kurš mani vajāja, maksāja naudu manām bērnības nedraudzenēm lai skalo man smadzenes, panāca ka mani nepieņem vecajā darbavietā, panāca, ka mani izmet no universitātes, manai mātei atslēdz internetu un manu IQ testu pat sagroza. Viņš ir noziedznieks un psihopāts.Es protams joprojām nedomāju, ka esmu dura. Un to viņš darīja kamēr miru ar plaušu karsoņiem. Piedevām zinot, ka jau piedzimu slima ( ar nabassaiti ap kaklu (asfiksija)) un piedzimstot ārste informēja, ka man var būt garīgā atpalicība un problēmas ar sirdi. Vēlāk konstatēja hipoksiski išēmisko encefalopātiju. Kuras ārstēšanai 90. pat zāles nevarēja dabūt. un līdz 1. klasei mani uzskatīja par garīgi atpalikušu (jo ārsti bija teikuši), līdz 1. kl izrādījās, ka man padodas un mīļākais priekšmets ir matemātika. Tomēr daudzās veselības problēmas ir palikušas.
Bet tā maita man visu laiku ir traucējusi, vajājusi, iebēdējusi, bijusi finansiāli un emocionāli vardarbīga.
Man pašai sevis tagad palika tik žēl, ka nevaru savaldīt asaras.....
10.05.2023 16:25 |

Reitings 37
Reģ: 27.03.2020
kaķispiedirsagultā @ 10.05.2023 16:25
Man draugs bija despots, kurš mani vajāja, maksāja naudu manām bērnības nedraudzenēm lai skalo man smadzenes, panāca ka mani nepieņem vecajā darbavietā, panāca, ka mani izmet no universitātes, manai mātei atslēdz internetu un manu IQ testu pat sagroza. Viņš ir noziedznieks un psihopāts.Es protams joprojām nedomāju, ka esmu dura. Un to viņš darīja kamēr miru ar plaušu karsoņiem. Piedevām zinot, ka jau piedzimu slima ( ar nabassaiti ap kaklu (asfiksija)) un piedzimstot ārste informēja, ka man var būt garīgā atpalicība un problēmas ar sirdi. Vēlāk konstatēja hipoksiski išēmisko encefalopātiju. Kuras ārstēšanai 90. pat zāles nevarēja dabūt. un līdz 1. klasei mani uzskatīja par garīgi atpalikušu (jo ārsti bija teikuši), līdz 1. kl izrādījās, ka man padodas un mīļākais priekšmets ir matemātika. Tomēr daudzās veselības problēmas ir palikušas.
Bet tā maita man visu laiku ir traucējusi, vajājusi, iebēdējusi, bijusi finansiāli un emocionāli vardarbīga.

Tev ir kādreiz žēl arī kādu citu, izņemot pašai sevi?
10.05.2023 16:33 |

Reitings 96
Heilas @ 10.05.2023 16:33

Tev ir kādreiz žēl arī kādu citu, izņemot pašai sevi?

Nē nav.
10.05.2023 16:38 |

Reitings 96
''Ierodoties pie dzemdētājas, vecmāte nepienācīgi un nolaidīgi pildīja savus amata pienākumus, jo pēc tam, kad mazulis piedzima asfiksijā ar ap kaklu aptinušos nabassaites cilpu un viņam bija apgrūtināta elpošana, kas var radīt apdraudējumu jaundzimušā veselībai un dzīvībai, viņa nekavējoši neizsauca neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu (NMPD), lai nogādātu dzemdētāju un viņas jaundzimušo stacionārā. Šīs rīcības rezultātā jaundzimušajam tika noteiktas vairākas diagnozes, tostarp asfiksija dzemdībās un hipoksiski išēmiska encefalopātija.
Otra vecmāte pie dzemdētājas ieradās pusstundu pēc jaundzimušā nākšanas pasaulē. Vecmātes ar pienācīgu rūpību nefiksēja medicīniskās aprūpes dokumentācijā dzemdētājas vitālos rādītājus, kā arī dzemdes tonusu, asins zuduma apjomu pēcdzemdību periodā un pielietotās medikamentozās terapijas ievades laikus, secību un ātrumu. Parādoties asiņošanai no cietušās dzimumceļiem, vecmātes nenoskaidroja asiņošanas cēloni, neuzstādīja pareizu diagnozi un, pieļaujot neattaisnotu vilcināšanos, nekavējoši neizsauca NMPD. Kad pēc vairāk nekā stundas vecmātes tomēr izsauca NMPD, cietušajai tika konstatēts vidēji smags hipovolēmijas šoks, ko izraisa asins tilpuma samazināšanās, kas pārgāja smagā pakāpē, un pēc ievietošanas operatīvajā medicīniskajā transportā viņai konstatēja elpošanas apstāšanos. Gandrīz stundu veiktie reanimācijas pasākumi bija nesekmīgi, un cietusī nomira. ''
10.05.2023 16:45 |

Reitings 954
Reģ: 23.08.2016
Un vistrakākais, ka sievietes sāk dziļi analizēt šādus nelaimīgos un vienmēr spēs atrast kādu ieganstu, kādēļ šis jaukais vīrietis pret savu mīļoto regulāri attiecas kā absolūts kretīns. Tad darbs smags, te vecmāmiņa slima, tad alga par mazu, te liels stress... Kaut gan gandrīz jebkuram iet grūti.
Dažreiz jāpažēlo arī sevi un jānovelk cieņas līnija, kuru nedrīkst pārkāpt.
10.05.2023 16:48 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
SALOMEJA @ 10.05.2023 16:07
Un autorei es ieteiktu atrast darbu, veidot iekrājumus, sākt pētīt way out. Nav jau teikts, ka uzreiz jāiet prom, bet cilvēki - despoti pa lielam nemainās. Ja pienāk X stunda, labāk būt gatavai iet prom, nevis turpināt ciest tikai tāpēc, ka nav nekāda plāna B. Ar gadiem aiziet paliks arvien grūtāk, un to pašu var teikt par darba atrašanu un citiem praktiskiem jautājumiem.

Ja autore pati nesaņemsies aiziet prom vienalga kādā laika posmā pec gada, diviem vai vēlāk.Tad pati dzīve viņu piespiedīs aiziet prom un mainīties. Piemēram vīrs gribēs şķirties vai atradīs sev citu sievieti. Kamēr cilvēkam, ir labi un ērti viņs paliks tur pat vienā punktā un neko nemainīs. Ar šadiem cilvēkiem, parasti notiek nelaimes. Jo viņi paši nemaina neko. 😐
10.05.2023 17:23 |

Reitings 2876
Reģ: 19.05.2022
Nav taču uzreiz jāiet prom un jāšķirās. Sāc lēnām- veido uzkrājumus, ieguldi max sevī, kļūsti egoistiskāka- biežāk pasaki nē, vairāk velti laiku sev, brīvo laiku sev…
Nav teikts, ka jūsu attiecības neizmainīsies, varbūt Tu paskatīsies uz visu citādāk..
Varbūt izšķirsies, varbūt… dari tikai to, kas Tev nāk par labu.
10.05.2023 17:39 |

Reitings 5147
Reģ: 11.08.2022
Apbrīnoju dažu sieviešu spēju maksāt par komfortu ar sirdsmieru un laiku. Dārga valūta
Sieviete30 komentāri rada jautājumus:
1. Tiešām rozā brilles nokrita tikai pēc 10 gadiem?
2. Vai arī ir izmainījusies vīra uzvedība?
Ņemot vērā, ka vīram varētu būt 40+ gadi, diezgan skeptiski skatos, ka pēkšņi kaut kas mainīsies. Ja atbilde uz 2.jaut ir "jā", man rastos aizdomas par mīļāko (ja vien nav kāda cita racionāla (nevis attaisnojoša!) izskaidrojuma)
Skatos, ka Aldis15 teorija ir daļēji patiesa, jo pie tādiem "Karaļiem" nez kāpēc absolūtais vairums paliek, lai gan jūtās, kā izdilis paklājs partnerim zem kājām
Nav jāklausa tādām foruma dīvana pirdējām kā man, bet ja jau esi to ierakstījusi šeit, tad jau pati saproti, ka labi nav
10.05.2023 18:35 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Cik daudz esi par viņu runājusi par konkrēti šo
Regulāri trako un taisa histērijas, jo par daudz atbildības dzīvē, bet pats apzināti to ir izvēlējies.

un ko viņš uz to atbild?
Man ir ieteikuši kļūt maitīgākai un sākt daudz vairāk finansiāli ņemt un pieprasīt to, ko šī laulība dod, bet es to neprotu.

Ar tādu dots-pret-dotu attieksmi neko labu nepanāksi.
10.05.2023 19:05 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023

Tas daudz ko izskaidro.
10.05.2023 19:13 |

Reitings 2423
Reģ: 31.01.2023
Meitene. @ 10.05.2023 10:15
Es te lasu un šobrīd mēģinu savilkt kā ir ar mani. Izskatās,ka manās attiecībās es esmu tā,kura redz pilnīgi citu cilvēku. Jau pirms 4 gadiem bija lietas,kas mani tā kā aizskāra, bet tas varētu būt tāpēc,ka centos aizstāvēt savu iekšējo bērnu.
Šis ir pirmais gads, kad dzīvojam kopā. Pirms kopdzīves viņš 6 mēnešus bija prom, pēc tiem satiekot viņu, es skatījos uz viņu kā svešu cilvēku un mēģināju atrast tās sajūtas. Pusgada laikā es iemācījos būt viena pati pilnībā un man bija labi ar sevi. Zvani no viņa bija reti,jo nekad nebija ko stāstīt, tā viņš teica. Sms bija dažādi. Kad teicu,ka gribu mācīties tālāk viņš kļuva dusmīgs un aizvainots, kas vēl vairāk lika attālināties. Es pamēņu akadēmisko. Šobrīd esam kopā, viss it kā ok,bet bieži tādi sarkastiski izteikumi,kur es nevis paklusēju,bet ļoti bliežu pretī. Kas nav labi. Es nemāku paklusēt un beigās sanāk vainīga esmu es. Viņš saka,ka viņam viss apmierina, tikai es kaut ko cenšos mainīt viņā. Man neapmierina darba alga,ko viņš saņem, bet viņš nedara neko,lai pelnītu. Es esmu 3 darbos, lai segtu terapiju, autoskolu, ēdienu, savas vajadzības. Jā, viņš maksā par dzīvokli. Vakar uzrakstīju sms vai viņš varētu sakopt dzīvokli, principā izsūkt grīdu. Pēc tam pie galda viņš man teica, ka es maksāju par dzīvokli un man te kaut kas jātīra.? Pagājušajā mēnesī iedevu 500€ datoram. Un viņš saka,ka tagad prasu lietas lai izdara,jo nav atdevis vēl 300€, lai gan tas viss ir sviests. Es tikai palūdzu,jo es saguru darbā.
Mīļā,kam tev viņu vajag?
10.05.2023 19:24 |

Reitings 12
Reģ: 01.05.2023
Kas ir tas ko tu dari, lai uzlabotu vīram slikto noskaņojumu? Pēc tevis rakstītā ir skaidrs, ka viņš ir galvenais apgādnieks. Tātad kas ir tas, ko tu dod no savas puses? Kā tu uzlabo viņa dienu? Pukstēšana un zāģēšana noteikti nav solis pareizajā virzienā.
Es vienkārši skatos no savas perspektīvas. Man vīrs attaisnojošu iemeslu dēļ šobrīd nestrādā. Es esmu vienīgais apgādnieks. Man ir ļoti daudz darba. Atnākot mājās, joprojām domāju par darba lietām, esmu iztukšota. Un reizēm vīrs atļaujas mani vēl pazāģēt par to, ka es nedarot savus “sievas pienākumus”. Tad man gribas mest kaut ko viņa virzienā. 😄 Un es domāju, ja mēs būtu mainītās lomās, ja viņš mani apgādātu, vai es atļautos tādu necieņu izrādīt? Izbojāt vienīgo laiku, kad otrs beidzot var atvilkt elpu, ar strīdēšanos?
Attiecībās nav viens enģelītis un otrs pie visa vainīgs. Ļoti bieži abi ir vainīgi. Tu izteici savu sāpi, bet vai esi domājusi kā jūtas vīrs? Sniedz viņam atbalstu, liec justies labi vismaz mājās, ja darbā viņš tā nevar justies. Pārrunā sava darba jautājumu, varbūt viņš piekristu par tevi pilnībā rūpēties? Tu savukārt kā prioritāti varētu nostādīt vīra vajadzību apmierināšanu.
Nav vērts šķirties. Saiesi kopā ar nākamo vīrieti un pēc 10 gadiem viņš arī būs despots. Nav ideālu cilvēku, ja pie attiecībām nestrādā, tad tās nav laimīgas. Man arī nesanāk kā gribētos, bet priecājos par tiem, kas ir 20+ gadus kopā un joprojām attiecības ir baudāmas. Jūs esat ģēniji!
10.05.2023 20:34 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
lietotaaja @ 10.05.2023 20:34
Kas ir tas ko tu dari, lai uzlabotu vīram slikto noskaņojumu? Pēc tevis rakstītā ir skaidrs, ka viņš ir galvenais apgādnieks. Tātad kas ir tas, ko tu dod no savas puses? Kā tu uzlabo viņa dienu? Pukstēšana un zāģēšana noteikti nav solis pareizajā virzienā.
Es vienkārši skatos no savas perspektīvas. Man vīrs attaisnojošu iemeslu dēļ šobrīd nestrādā. Es esmu vienīgais apgādnieks. Man ir ļoti daudz darba. Atnākot mājās, joprojām domāju par darba lietām, esmu iztukšota. Un reizēm vīrs atļaujas mani vēl pazāģēt par to, ka es nedarot savus “sievas pienākumus”. Tad man gribas mest kaut ko viņa virzienā. ? Un es domāju, ja mēs būtu mainītās lomās, ja viņš mani apgādātu, vai es atļautos tādu necieņu izrādīt? Izbojāt vienīgo laiku, kad otrs beidzot var atvilkt elpu, ar strīdēšanos?
Attiecībās nav viens enģelītis un otrs pie visa vainīgs. Ļoti bieži abi ir vainīgi. Tu izteici savu sāpi, bet vai esi domājusi kā jūtas vīrs? Sniedz viņam atbalstu, liec justies labi vismaz mājās, ja darbā viņš tā nevar justies. Pārrunā sava darba jautājumu, varbūt viņš piekristu par tevi pilnībā rūpēties? Tu savukārt kā prioritāti varētu nostādīt vīra vajadzību apmierināšanu.
Nav vērts šķirties. Saiesi kopā ar nākamo vīrieti un pēc 10 gadiem viņš arī būs despots. Nav ideālu cilvēku, ja pie attiecībām nestrādā, tad tās nav laimīgas. Man arī nesanāk kā gribētos, bet priecājos par tiem, kas ir 20+ gadus kopā un joprojām attiecības ir baudāmas. Jūs esat ģēniji!

Saprotami, ka vajag uz lietām paskatīties arī no citām pusēm, bet nu tu ļooooti tagad laid visu caur savu skatapunktu.
10.05.2023 21:31 |

Reitings 96
liec justies labi vismaz mājās, ja darbā viņš tā nevar justies. Pārrunā sava darba jautājumu, varbūt viņš piekristu par tevi pilnībā rūpēties? Tu savukārt kā prioritāti varētu nostādīt vīra vajadzību apmierināšanu.

Nu es varu pateikt ka tas ir nepateicīgs darbs, kuru darīt nav vērts- nav sabiedrības atzinuma, sasniegumu, iziešanas cilvēkos un aizejot- paliksi bez pamata zemk kājām.
Piedevām tā pilnībā rūpēšanās par tevi. Ir tā- tā nauda ko viņš pelna, nekad nebūs tava un tu nevarēsi viņu tērēt pēc saviem ieskatiem. Kas ir rūpēšanās par tevi? :D Pabarošana un lētas lupatas un jumts virs galvas?
Situācija. Vīrietis pelna 3 K pirms un pērk mašīnu pa 59 900 neinteresējoties par 'to, ko tas nozīmēs ģimenei. Jo viņš var- tā ir viņa nauda. Kamēr ja sieva sagribēs Jimmy Choo svarovski kurpītes tika par 3 900 eiro un esi ar mieru ps gadu rīsus ēst un ārā neiet tad par savu algu tu mierīgi to vari darīt (vai kaut sabuļa kažoka dēl) bet saderam ja tikai vīrs pelnīs teiksim 3000- 5000 pirms un teorētiski var jau tās kurpes nopirkt, būs tā, ka mašina būs pa 60 k a kurpju pa 4 k tev nebšu un ja gribēsi ar ģimeni vai pati braukt uz brazīliju par 5 k ceļazīmē tad vīrs uzskatīs ka nav vērts tā dēļ knapināties.
Man dzīvē bija līdzīgi. Tikai vīrietis kļuva par miljonāru, un nekad bez manis nebūtu tik augstu ticis. Bet tagad tā ir viņa nauda un tā arī izturas. Un ne tikai tas, ka es nevaru aiziwet un pieprasīt man nopirkt vivid blue dimend par miljonu vai miljoniem nopirt. Tad vēl viņš arī atļaujas tērēt naudu tur kur es uzskatu par nepieņemamu. Kas protams nav miljoni briljantiem, bet tos visus tēriņus nogriežot pa pāris gadiem sanāk miljoni man dārgakmeņiem.
10.05.2023 21:40 |

Reitings 96
Piemēram apmasā restorānus un izklaides saviem draugiem, kas pat nav īsti draugi. Es nevaru pateikt- nedrīkst t;ērēt. Ja ej uz restorānu tad maksā tikai par sevi un viss!
Tāpat viņa brālim ir slāvu IG ''modele'' sieva kas nestra'dā un viņš viņus uztur, apmaksā ceļojumus. Es nevaru pateikt- tā, nedod naudu ne brālim ne viņa sievai. Ja nekam citam neder- lai iet un strādā lidl par 6,5 h.
Viņš atļausies tērēt tur kur viņš gribēs. Un runājot par ienākumiem proporcionāli dārgiem pirkumiem, vai tas ir kruīzs brazīlijā par 5 K cilvēkam vai krāsainie dimanti- vienmēr būs problēmas iztērēt tam naudu un dzīvot taupīgi vai attiekties no citiem tēriņiem, kas tev ir svarīgi. Tā nekad nebūs tava nauda. Bet ja tu uzupurēsies- tad tu uzskatīsi ka tā tikpat lielā mērā ir tava nauda. Bet jurisiski tā nav. Tas gan bojā attiecīobas, gan arī padara tevi rūktuma un vilšanās pilnu.
Tad ko nozīmē uzturēt? Jo 2023. ēdiens, pajumte un apģērbšanās jau nav pilnībā apgādāšana.
Tas var notikt tikait tad ja kā musulmaņu valstīs vīrs atnāk un algas dienā sievai noliek algu, lai viņa tērē pēc saviem ieskatiem un ar to nodrošina ģimenes vajadzības. Bet realitātē vīrietis apmaksās rēķinus, kredītā paņems mašīnu ar meņeša maksājumu 800 mēnesī, atļausies tāpat vien sestdien ar draugiem aiziet uz hokeju un bāriem iztērējo pusotru simtu. Bet tad sievai iedos 1000 eiro ar ko sev i nagus i dirsu novaksēt, i apģērbries i bērnus apgerbt, un vēl 4 cilvēku ģimeni pabarot. Un tad te jautājums-nopērc kurpes pa 700 un aizej uz to salonu pa 100 eiro un tad paliek 200 i apģērbties i paēst. Vīrs gribēs rīt, bērni arī. Principā, ja rij tikai lētākos rīsus ar ķečupu un po''lu ābolus mēnesi var izdzīvot. Un bērnus var apģertbt humpalās vai vispār no sarkanā krusta lupatas dabūt.
10.05.2023 21:44 |

Reitings 96
. Bet saderam, ka ja vīram nebūs pretenziju maksāt 800 par mašāinas līzingu, tad par sievas kurpēm 800 būs pretenzijas un iedomāties atteikties no mašāinas un braukt ar sabiedrisko, kā problēmas ka nepietiek ēdienam risinājumu viņš neiedomāsies, bet iedomāsies ka sievai nav ties\ību uz labām kurpēm. Lai gan abi ir iztērējuši identisku summu uz sevi.
Un kamēr nabiegiem tie ir mašāinas līzingi, kavaitatīvs apģerbs, bagātajiem tās ir mājas dārglietas.
Piedevām bagātajiem, ja vēlies pie kokrētas sabiedrības daļa spiederēt vair staigāt tikai ar somiņām pa 10 K. Savādāk tu tiec sociāli izolēts. Tas pats kā pie nabagiem ja nav pat naudas aiziet uz pabu vai maķīti.
T;a nabūs tava naudu, ar kuru tu vari brīvi rīkoties pēc saviem ieskatiem.
10.05.2023 21:46 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
kaķispiedirsagultā @ 10.05.2023 21:46
. Bet saderam, ka ja vīram nebūs pretenziju maksāt 800 par mašāinas līzingu, tad par sievas kurpēm 800 būs pretenzijas un iedomāties atteikties no mašāinas un braukt ar sabiedrisko, kā problēmas ka nepietiek ēdienam risinājumu viņš neiedomāsies, bet iedomāsies ka sievai nav ties\ību uz labām kurpēm. Lai gan abi ir iztērējuši identisku summu uz sevi.
Un kamēr nabiegiem tie ir mašāinas līzingi, kavaitatīvs apģerbs, bagātajiem tās ir mājas dārglietas.
Piedevām bagātajiem, ja vēlies pie kokrētas sabiedrības daļa spiederēt vair staigāt tikai ar somiņām pa 10 K. Savādāk tu tiec sociāli izolēts. Tas pats kā pie nabagiem ja nav pat naudas aiziet uz pabu vai maķīti.
T;a nabūs tava naudu, ar kuru tu vari brīvi rīkoties pēc saviem ieskatiem.

Laikam pirmoreiz piekrītu kaķdirsienam :D :D
Bet nu tas tikai tādās attiecībās, kur abi tiešām nav līdzvērtīgi partneri.
10.05.2023 21:52 |

Reitings 96
Lula @ 10.05.2023 21:52

Laikam pirmoreiz piekrītu kaķdirsienam :D :D
Bet nu tas tikai tādās attiecībās, kur abi tiešām nav līdzvērtīgi partneri.

es neesmu kaķdirsiesns. Iemācies lasīt!
10.05.2023 21:55 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Man dzīvē bija līdzīgi. Tikai vīrietis kļuva par miljonāru, un nekad bez manis nebūtu tik augstu ticis.

Mhm cool story bro :D Ja jau tu biji galvanais iemesls kāpēc viņš kļuva par miljonārtu, tad jau tev pašai nebūs problēmas kļūt par miljonāri un pirkt ko vien sirds kāro. 🙃
10.05.2023 22:02 |

Reitings 2423
Reģ: 31.01.2023
kaķispiedirsagultā @ 10.05.2023 21:55

es neesmu kaķdirsiesns. Iemācies lasīt!
Nē,Tu esi parasts psihs.
Pats uzzīmēji savu slimo fantāziju?
10.05.2023 22:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits