Lula @ 06.05.2023 16:14
Iespējams, kaut kāds combo no visiem trim :D
ja nav ko aprunāt tad nav interesanti 😁Man arī šadas tēmas intresē,ir par ko padomāt un kādu citu viedokli izlasīt.Beverly Hilza @ 06.05.2023 16:08
Man likās interesants diskusiju temats.
Sebii @ 06.05.2023 16:24
Tas ir kā superbingo - nopērkot 3 dažādu spēļu biļetes, tu vari laimēt arī visās trīs, tāpat vienā vai divās.
Apsveicam laimētājus! ?
Bet bāc, ja godīgi, mani šīs diskusijas vienmēr nes nost no kātiem.
Beverly Hilza @ 06.05.2023 16:27
Sebi Kādēļ mana tēma tevi tik ļoti satrauc un trigero?
Kenty @ 06.05.2023 16:26ja nav ko aprunāt tad nav interesanti ?Man arī šadas tēmas intresē,ir par ko padomāt un kādu citu viedokli izlasīt.
Sebii @ 06.05.2023 16:29
Mani nedz uztrauc, nedz triggero. Vienkārši esmu ievērojusi, ka tu ik pa laikam uzbliez šitās dīvainās tēmas, tāpat kā Akvelīne. Tā gan nozudusi ?
Beverly Hilza @ 06.05.2023 16:33
Dīvains ir tas, kas ir atšķirīgs no citiem?
Sebii @ 06.05.2023 16:29
Mani nedz uztrauc, nedz triggero. Vienkārši esmu ievērojusi, ka tu ik pa laikam uzbliez šitās dīvainās tēmas, tāpat kā Akvelīne. Tā gan nozudusi ?
Lorra @ 06.05.2023 18:15Bet lai jau, vismaz uztur dzīvību forumā. savādāk ir tikai ietekmeles, Didrihsoni, Kiviči un NL.
greece @ 06.05.2023 12:31
Šim es daļēji piekrītu. Daudzi introverti, kas ilgi ir vieni, to neuztver kā lielu apgrūtinājumu un tādai dzīvei noteikti ir arī daudz gaišās puses, no kā tik viegli neatteiksies. Bet tāpat domāju, ka daudzi no viņiem tomēr gribētu attiecības, tikai problēma atrast tik pat introvertus cilvēkus. Jo visi tādi sēž mājās un ne ar vienu nekontaktējas. Tādos gadījumos arī neder ieteikumi ''samazini prasības, tiecies ar ekstrovertiem'', jo lielākajā daļā gadījumu, ja cilvēkam ir tik liela vilkme uz dzīvi vienam/mierā/darot savas leitas, attiecības ar ekstrovertiem būs ļoti mokošas, turklāt abām pusēm.
Lorra @ 06.05.2023 18:15Bet lai jau, vismaz uztur dzīvību forumā. savādāk ir tikai ietekmeles, Didrihsoni, Kiviči un NL.
Beverly Hilza @ 05.05.2023 23:05Sveikas!
Kāda ir jūsu pieredze jeb saskarsme ar vecpuišiem jeb vīriešiem, kas ir dzīvojuši ilgu laiku vieni(vairākus gadus jeb mēnešus) paši bez attiecībām un otra cilvēka sev blakus?
Pēc maniem novērojumiem tad viņi, neprot domāt par otru cilvēku, viņi ir daudz lielāki egoisti un neprot un negrib pielāgoties otram, jo ir pārak ilgi dzīvojuši vieni paši, domājuši par sevi tikai,nav fleksibli.
Kāds ir jūsu uzskats par vecpuišiem?
Vai vecpuisis ir spējis uzsākt attiecības, pēc vairāku gadu vienatnes?
⭐
Andie @ 09.05.2023 22:22
Diezgan mierīgi, nededzu problēmu, ja vien konkrētais eksemplārs nav "good guy", kurš visu vienatnes periodu ir brēcis, kāds viņš ķēriens, bet ne viena (vista tāda?) viņu nenovērtē.
MartaElza @ 09.05.2023 23:05
Jā. Ar tiem ir traki, ja vēl pirmajā randiņā sāk runāt par ex, cik viņa slikta, kāda izmantotāja utt, bet viņš balts un pūkains. Uzreiz ir ⛔
iiieviiite @ 10.05.2023 08:01sakiet ko gribat, bet ja vīrietis 35+ gados ir bez nopietnu attiecību pieredzes, pēc visiem standartiem - ar savu dzīvesvietu, normālu darbu, nepīpē un nedzer (vai dzer salīdzinoši maz, ja kāds cits uzsauc), tad šķiet, ka tam vecim kaut kas nav kārtībā ar raksturu, jo citādāk, šādi kadri ilgi vieni paši nepaliktu.
Šim es piekrītu uz 100% 👍🏻iiieviiite @ 10.05.2023 08:01sakiet ko gribat, bet ja vīrietis 35+ gados ir bez nopietnu attiecību pieredzes, pēc visiem standartiem - ar savu dzīvesvietu, normālu darbu, nepīpē un nedzer (vai dzer salīdzinoši maz, ja kāds cits uzsauc), tad šķiet, ka tam vecim kaut kas nav kārtībā ar raksturu, jo citādāk, šādi kadri ilgi vieni paši nepaliktu.