Beverly Hilza @ 02.05.2023 00:02Man daudzreiz nāk smiekli par tiem cilvēkiem, kuri ir jebkurā vecumā, kas lepni staigā ar saviem brendotajiem apģērbiem un šausmīgi tic, ka tur ir milzīga vertība, kas padara viņus vel labākus. (gucci, ck, tomy hilfiger) Nesen redzēju sievieti, kas pagāja garām ar milzīgu uzrakstu uz somas "CALVIN KLEIN". Liekas ļoti bezgaumīgi. ?Es personīgi tādus nenēsåju un nemaz netaisos reklamēt viņu firmu. Jo faktiski, ja tu staigā apkart ar milzigiem uzrakstiem uz apģerba, tad esi tāds pasīvais bez maksas reklamētajs. ? Zinu, ka tas ir ļoti izplatīts jauniešu vidū, jo viņi uzskata, ka brends ir a must have visiem. Un ja nav tad esi nūģis kāds. Vai neiederies viņu barā.
Ausmas tante @ 02.05.2023 09:54Man pašai patīk vienkāršs, klasisks stils, kas nekad neiziet no modes un ir pietiekami neitrāls, lai nevarētu noteikt vecumu. Man bija divas kolēģes, abas 5 gadus vecākas par mani. Viena ģērbās tā, ka viņas dzimšanas gadu varēja no apģērba nolasīt, viņas apģērba izvēle bija iestrēgusi tajā laikā, kad viņai bija 15-20 un kas tajā laikā bija stilīgi. Otra kolēģe bija otra galējība, 35+ gados ģērbās kā jaunieši tajā laikā. Izskatījās briesmīgi. Tāpēc es labāk ikdienā pieturos pie klasiska stila, sauciet kaut vai par pelēko peli, kad es eju uz veikalu pēc piena, mans mērķis nav izcelties un lai mani apbrīno.
vispār modes trendi iet uz riņki.Ja papēta pēdējos 30 gadus dzinsos,virsjakās,ādas imitācijas jakās,kleitās tad daudz ,kas nāk atpakaļ. ,kas bija populārs .vienigi vel nav nākuši atpakaļ dzinsi ar zemo jostas vietu,bet noteikti kautkad būs atpakaļ.ja dzili jo dziļi pameklēs mammas skapai vareja atrast džinsus,no viņu laikiem,un nav japerk jauni,jo trendā😁Tas tā vispārīgi.pa gadiem nepateikšu no kura gada ,kas nāk atpakaļForelee @ 02.05.2023 10:37
Katram savs, bet man gan nav iebildumu, ja iestrēgst vecākā stilā. Ja nu patīk tas to laiku stils un piestāv? Kāpēc gan ne? Kāpēc jāseko kaut kādiem trendiem, kas ne īsti patīk, arī kautkas izskatās drausmīgi, tikai tāpēc lai būtu, kā visi? Nu nē. Un klasiskais, piemēram man, arī nepatīk galīgi. Es dažādi ģērbjos, arī šo to no "novecojuša" velku. Galvenais, ka pašai patīk un izskatās sakarīgi.
pilnīgi taisnība, jau citā diskusijā rakstīju, ka mūsdienās dažiem tādas izejamās drēbes, kādās man ome uz kūti gāja desmit gadus atpakaļ 🤭😅Kenty @ 02.05.2023 13:07vispār modes trendi iet uz riņki.Ja papēta pēdējos 30 gadus dzinsos,virsjakās,ādas imitācijas jakās,kleitās tad daudz ,kas nāk atpakaļ. ,kas bija populārs .vienigi vel nav nākuši atpakaļ dzinsi ar zemo jostas vietu,bet noteikti kautkad būs atpakaļ.ja dzili jo dziļi pameklēs mammas skapai vareja atrast džinsus,no viņu laikiem,un nav japerk jauni,jo trendā?Tas tā vispārīgi.pa gadiem nepateikšu no kura gada ,kas nāk atpakaļ
Minelūše @ 02.05.2023 13:35Es izvēlos apģērbu, kas man piestāv un ir kvalitatīvs. Modei līdzi vispār nesekoju. Ja man pajautātu, kas šobrīd ir modē, es nevarētu atbildēt.