oij simtkajis vai cilvēks centipede ir arī wtf. Bet pirmā daļa ir skatāma. Otrā.. M. Mir pizdec pilnīgākais.... Un labi ka melnbaltā variantā. To filmu skatoties man bija reāli pretīgi, bet pati nezinu kāda velna pēc turpināju. Ir arī trešā daļa, bet mana nervu Sistēma to neturetu. Dzeks kurš uzbūvēja māju ir ļoti labaLoveLife00 @ 29.04.2023 23:26Jā. Bet īstenībā gribētu ,lai nebūtu redzējusi. Bet tas bija sen un daudz ,ko neatceros. Tajā dienā pēc tās filmas bija tā nelabi protams. Tāpat , kā ļoti , varbūt par vēl pretīgaka filmaa ir Simtkājis. ? ,Ko nebūtu skatijusies.
Man ļoti ļoti nepatīk filmas ar asinīm ,kur parāda reālistiski, kā griež vai zāģē kko ķermenī un tādas filmas. Man patīk šausmu ,bet vairāk mistika ar spokiem un tā. Bet nekādas briesmīgas filmas.
Man pat nepatīkama filma likās , māja ko džeks būvēja. Filma bija laba, bet daži kadri bija nepatīkami.
krixis3 @ 29.04.2023 23:38oij simtkajis vai cilvēks centipede ir arī wtf. Bet pirmā daļa ir skatāma. Otrā.. M. Mir pizdec pilnīgākais.... Un labi ka melnbaltā variantā. To filmu skatoties man bija reāli pretīgi, bet pati nezinu kāda velna pēc turpināju. Ir arī trešā daļa, bet mana nervu Sistēma to neturetu. Dzeks kurš uzbūvēja māju ir ļoti laba