Filma: Serbian Film

10 gadi
Reitings 299
Reģ: 31.08.2012
Jūs esat skatījušies šo filmu? Tiktoks mani izacināja watch at your own risk
Daudzi saka nevarēs izturēt līdz beigām.
Domāju neskatīšos, bet nu radās vēlme sevi izaicināt pa cik šausmenes man patīk
Aha nav brīnums ka filma ir aizliegta 46 valstīs
Es noskatījos no sākuma līdz beigām. Pretīgi. Vai vispār filmas direktors ir pie veselā saprāta ko tādu izdomāt?
Mans review: tā NAV šausmene. Tur nav nekā šausmīga. Man personīgi nepatīk filmas ar izteiktiem asiņu un zarnu kadriem, šajā filmā nekā tāda nebija, nu vismaz lielais vairums ne, bet filma pilnīgi noteikti spēlē uz cilvēka morāli, robežām un psiholoģiju. Teiktu ka klasificējas kā psiholoģiskā filma. Nejūtos arī traumatizēta, vienkārši nenormāla filma un viss. Nav pat komentāru 🤮
Beigās palika žēl galveno varoni un viņa ģimeni. Laikam ka pieņēma pareizo lēmumu jo vairs cilvēkam dzīve nav iespējama pēc tā visa. Beigās.. family reveal... (Jau bija tāda nojauta) Manas smadzenes vienkārši apstājās. Biju šokēta un gandrīz izvēmos
Neiesaku skatīties 🔥 ja gribi skatīties, nerādi bērniem nekādā gadījumā.
Noskatījos un izstāstīju lai tev nav jāskatās 🤣
28.04.2023 11:04 |

Reitings 156
Reģ: 02.03.2022
Jā. Bet īstenībā gribētu ,lai nebūtu redzējusi. Bet tas bija sen un daudz ,ko neatceros. Tajā dienā pēc tās filmas bija tā nelabi protams. Tāpat , kā ļoti , varbūt par vēl pretīgaka filmaa ir Simtkājis. 🤢 ,Ko nebūtu skatijusies.
Man ļoti ļoti nepatīk filmas ar asinīm ,kur parāda reālistiski, kā griež vai zāģē kko ķermenī un tādas filmas. Man patīk šausmu ,bet vairāk mistika ar spokiem un tā. Bet nekādas briesmīgas filmas.
Man pat nepatīkama filma likās , māja ko džeks būvēja. Filma bija laba, bet daži kadri bija nepatīkami.
29.04.2023 23:26 |

Reitings 6015
Reģ: 05.12.2021
LoveLife00 @ 29.04.2023 23:26
Jā. Bet īstenībā gribētu ,lai nebūtu redzējusi. Bet tas bija sen un daudz ,ko neatceros. Tajā dienā pēc tās filmas bija tā nelabi protams. Tāpat , kā ļoti , varbūt par vēl pretīgaka filmaa ir Simtkājis. ? ,Ko nebūtu skatijusies.
Man ļoti ļoti nepatīk filmas ar asinīm ,kur parāda reālistiski, kā griež vai zāģē kko ķermenī un tādas filmas. Man patīk šausmu ,bet vairāk mistika ar spokiem un tā. Bet nekādas briesmīgas filmas.
Man pat nepatīkama filma likās , māja ko džeks būvēja. Filma bija laba, bet daži kadri bija nepatīkami.
oij simtkajis vai cilvēks centipede ir arī wtf. Bet pirmā daļa ir skatāma. Otrā.. M. Mir pizdec pilnīgākais.... Un labi ka melnbaltā variantā. To filmu skatoties man bija reāli pretīgi, bet pati nezinu kāda velna pēc turpināju. Ir arī trešā daļa, bet mana nervu Sistēma to neturetu. Dzeks kurš uzbūvēja māju ir ļoti laba
29.04.2023 23:38 |

Reitings 156
Reģ: 02.03.2022
krixis3 @ 29.04.2023 23:38
oij simtkajis vai cilvēks centipede ir arī wtf. Bet pirmā daļa ir skatāma. Otrā.. M. Mir pizdec pilnīgākais.... Un labi ka melnbaltā variantā. To filmu skatoties man bija reāli pretīgi, bet pati nezinu kāda velna pēc turpināju. Ir arī trešā daļa, bet mana nervu Sistēma to neturetu. Dzeks kurš uzbūvēja māju ir ļoti laba

Es nezinu , kāpēc es to simtkāji skatījos.. 🤢
Jā, man patika arī tā Džeka filma. Vnk laikam divas ainās bija tā nepatīkami. Tāda spriedze.
29.04.2023 23:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits