Lucida @ 26.04.2023 09:59Esmu taisījusi, super rezultāts. Ieteiktu paskatīties sākumā šeit https://lema.lv/doctors/ vai interesējošais ārsts vispār ir tiesīgs veikt šīs injekcijas.
Esmu taisījusi pie Jūsu kosmetologs Olgas, taču pēc tam uzzināju par šo te reģistru un izrādījās, ka viņai nemaz nav tiesību veikt šīs injekcijas, nākamo reizi taisīju pie Annas Bērziņas, kad viņa vēl strādāja Lāzerplastikas klīnikā, tagad viņa ir atvērusi pati savu - Ādas klīnika. Man labāk patika pie Annas, iešu atkārtoti, bet tur arī ir gandrīz 2 reizes dārgāk nekā pie Olgas.
Altra @ 26.04.2023 22:0525-30 gadi? Nopietni? Kas būs,kad jums būs 37-40 gadi? Par Zeltiņas 50 paklusēšu. Kad tiek uzsāktas regulāras injekcijas,atpakaļceļa vairs nav. Filleri ar katru reizi būs jālaiž vairāk un vairāk.Filleri ceļos,seja uzblidis… Ieteiktu jums sejas masāžu pie laba kosmetologa tāda vecuma un vingrinājumus sejas muskulatūrai. Vieglāk jau iebliezt kaut kādus sūdus zem adas ātrākam rezultātam,bet kas būs vēlāk? Man ir ļoti daudz tuvu zināmas dāmas,kuras sačakarēja savas sejas. Sākuma jau likas,ka injekcijas padara jaunākas. Atslēgas vārds-sākuma !
Altra @ 26.04.2023 22:0525-30 gadi? Nopietni? Kas būs,kad jums būs 37-40 gadi? Par Zeltiņas 50 paklusēšu. Kad tiek uzsāktas regulāras injekcijas,atpakaļceļa vairs nav. Filleri ar katru reizi būs jālaiž vairāk un vairāk.Filleri ceļos,seja uzblidis… Ieteiktu jums sejas masāžu pie laba kosmetologa tāda vecuma un vingrinājumus sejas muskulatūrai. Vieglāk jau iebliezt kaut kādus sūdus zem adas ātrākam rezultātam,bet kas būs vēlāk? Man ir ļoti daudz tuvu zināmas dāmas,kuras sačakarēja savas sejas. Sākuma jau likas,ka injekcijas padara jaunākas. Atslēgas vārds-sākuma !
Nav_vispar @ 26.04.2023 21:21
Es pirmo reizi grasos veikt botoksu un man 37. Nožēloju,ka ātrāk neliku.
Zeltiņai sejas vaibsti ir gandrīz paralizēti.!!!!Altra @ 26.04.2023 22:0525-30 gadi? Nopietni? Kas būs,kad jums būs 37-40 gadi? Par Zeltiņas 50 paklusēšu. Kad tiek uzsāktas regulāras injekcijas,atpakaļceļa vairs nav. Filleri ar katru reizi būs jālaiž vairāk un vairāk.Filleri ceļos,seja uzblidis… Ieteiktu jums sejas masāžu pie laba kosmetologa tāda vecuma un vingrinājumus sejas muskulatūrai. Vieglāk jau iebliezt kaut kādus sūdus zem adas ātrākam rezultātam,bet kas būs vēlāk? Man ir ļoti daudz tuvu zināmas dāmas,kuras sačakarēja savas sejas. Sākuma jau likas,ka injekcijas padara jaunākas. Atslēgas vārds-sākuma !
Pinky winky @ 26.04.2023 22:48
Man savulaik tieši Anna Bērziņa uztaisīja baigo pīļknābi, nebija smuki. Labi, ka ātri izgāja?
Londine @ 27.04.2023 07:46Es taisīju botox un filleri lūpās pirmo reizi pirms gada, man tad bija 43, rudenī izgāju plazmas injekcijas (1x mēnesī 4 mēnešus) un pēc mēneša pēc plazmas inj.atkal paņēmu. Botoxu un filleri pie Valeines. Gan pag.g., gan šogad un esmu ļoti apmierināta. Lūpas ļoti patīk. Piere gluda. Nu man jau 45.gads tomēr, bet mīmika man ļoti aktīva, līdz ar to grumbas diezgan veidojās. Tagad izskatos labāk kā agrākos gados foto, kur pāri pierei viens liels dziļš grāvis un vārnu kājas arī zem acīm.
Valeine patīk, gan attieksme , gan darba rez. Lūpas ideāli taisa, par to, cik lielasgrib, to jau izvēlas klients. Es parādīju bildi, kadas gribu un tādas arī ir. Viņa gan ņem vērā dabisko formu un iesaka, kā labāk ?
Man draudzene (60 gadi) ļoti glīta un kopta sieviete, nekad nepateiks, ka60. Viņa taisīja botoxu un filleri pie kādas citasdermatoloģes. Šogad atkal ielika lūpās, bet lūpas bija nesimetriskas un viņa gaja pie Valeines labot un izlaboja smuki.
Lucida @ 27.04.2023 09:37Pirmo reizi taisīju 24 gados un nožēloju, ka ātrāk to neizdarīju, jo man ir ļoti izteikta mīmika un teiktu, ka jau 20 gados bija dusmu un pārsteiguma rievas. Kad kaut ko darīju telefonā, visi vienmēr jautāja, kas man tur tik nopietns, kāpēc es tā raucu pieri, lai gan man vienkārši neeksistēja atslābināta seja, pati nejutu, bet visu laiku bija saraukta piere pie mazākās koncentrēšanās.
Un jā, filleri un botokss ir divas dažādas lietas. Es labāk jaunā vecumā sāku laist botoksu, lai grumbas neveidojas nevis vēlāk aizpildu grumbas ar filleri un dabūju uzblīdušu seju.
pie 300, man bija kopā - botox un lūpas. Viņai ir cenas mājaslapā, tik arī bija. Vēl bonusā man papilomu noņēma no plakstiņa 👍Nav_vispar @ 27.04.2023 10:07
Cik Tu par lūpām samaksāji pie Valeines?
kopā maksāju 600 ar kaut koLondine @ 27.04.2023 14:05pie 300, man bija kopā - botox un lūpas. Viņai ir cenas mājaslapā, tik arī bija. Vēl bonusā man papilomu noņēma no plakstiņa ?
Jesus! Un cik bieži ir jāatkārto tas viss?Londine @ 27.04.2023 14:05kopā maksāju 600 ar kaut ko
Vārdotāja @ 27.04.2023 16:37Jesus! Un cik bieži ir jāatkārto tas viss?
Londine @ 27.04.2023 14:05kopā maksāju 600 ar kaut ko
Nav_vispar @ 27.04.2023 18:47
Un kā ar Valeines taisīto lūpu filleru noturību? Man gads pagājis kopš taisīju pie E.Āboliņas,joprojām turas.Pat brīnos,ka tik ilgi!
Hermesmel @ 27.04.2023 18:55
Wtf? Tu nedaudz augstāk saki, ka neplāno fillerus, jo tiem ir tūska un kas vēl, bet tagad saki, ka tev ir filleri?! ??♀️