Ja nebūtu jāstrādā…

Reitings 169
Reģ: 12.03.2023
Pasapņojam?!?!
Ko jūs darītu, ja vairs nebūtu jāstrādā?
Kā pavadītu savu dienu?
26.04.2023 08:45 |

Reitings 1941
Reģ: 06.10.2022
Ja ir neierobežotas finanses, pirmais - alnopirktu busiņu, ko sataisītu smukā kemperī un kādus mēnešus paceļoti pa dienvidiem (spānija,itālija,portugāle). Pēc tam iekoptu īpašumu (tas ir mūza projekts, tā kā darīt ir un būtu daudz), bet ja nebūtu jāstrādā un būtu neierobežotas finanses ietu labak uz priekšu 😅
26.04.2023 13:13 |

10 gadi
Reitings 1119
Reģ: 21.10.2009
Bērni aizpilda pilnīgi visu dienu - ja ir bērni, noteikti nav jādomā par to, ko padarīt. Tas ir pilnīgi pilnvērtīgs darbs, manuprāt. Viņus izklaidēt, aprūpēt, izglītot, izvadāt, samīļot, midzināt.. all day every day
26.04.2023 13:28 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
hanney @ 26.04.2023 13:28
Bērni aizpilda pilnīgi visu dienu - ja ir bērni, noteikti nav jādomā par to, ko padarīt. Tas ir pilnīgi pilnvērtīgs darbs, manuprāt. Viņus izklaidēt, aprūpēt, izglītot, izvadāt, samīļot, midzināt.. all day every day

Ja būtu neierobežotas finanses un nekāda vajadzība pēc darba, tad to arī tu darītu, visu dienu pa mājām?
26.04.2023 13:41 |

Reitings 561
Reģ: 29.03.2021
Man nepatīk strādāt. Varu mēnešiem neiziet no mājās, nevienu nesatikt un būt pilnīgi laimīga. Te, protams, standarts - filmas, grāmatas, videospēles, atpūta dārzā, kaut ko pazīmēt, rakstīt utt. Man pašai ar sevi ir ļoti interesanti, tāpēc nejūtu nekādu nepieciešamību pēc darba, lai justos piepildīta.
Protams, ja klāt nāk nauda, tad noteikti ceļotu, kādu laiku padzīvotu dažādās valstīs, varbūt atrastu jaunu lokāciju, kur ''nobāzēties''. Labprāt kļūtu par brīvpratīgo un dotu pagaidu mājas pamestiem suņiem, kaķiem, noteikti kādu bariņu paturētu arī sev, ja finanses atļautu iegādāties lielu īpašumu.
26.04.2023 13:43 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
Ceļotu daudz, būtu laiks vēl vairākiem hobijiem, izlasītu grāmatas kas stāv rindā, ietu vēl kādos kursos. Laiks tv un slinkot tapat nebūtu.
26.04.2023 13:51 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Pirmkārt, es būtu bezgala laimīga, ka man nav jāiet uz darbu, darbs mani reti dara laimīgu un piepildītu, es reāli nesaprotu, ka no viņa saņemt baigo baudu, esmu tas cilvēks kurš strādā tikai nepieciešamības pēc .
Visticamāk, sakumā vairākas nedēļas nogulētu gultā un skatītos seriālus, lasītu grāmatas. Pēc tam sāktu apmeklēt, izstādes, restorānus ,koncertus, pasākumus, meistarklases.
Noteikti iegādātos māju laukos.
Vairāk ceļotu.
Darītu, to, kas man patīk, piemēram: gatavot, pastaigāties, iet pārgājienos utt.
Varbūt uzsāktu savu nelielo biznesu: piemēram savu apģērba veikalu vai kaut kādu kafejnīcu atvērtu.
Vairāk pavadītu laiku kopā ar savu ģimeni.
Vairāk priecātos un izbaudītu dzīvi.
Ka arī biežāk eksperimentētu un meklēt dažādas jaunas pieredzes.
26.04.2023 22:03 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Laikam vienīgais, ko darītu citādāk - vairāk ceļotu, bet, iespējams, ne uz eksotiskām vietām, bet tāpat pa Latviju un Eiropu...tikai vairāk 😀
Tā kā strādāju no mājām un mazāk kā 8h dienā, tad pastaigas gar jūru/pa mežu, dažādas mājas "izklaides" u.t.t. jebkurā diennakts laikā, kad vēlos, man arī tagad ir ikdiena.. pat nezinu, vai šo nodarbju laiku gribētu palielināt..
26.04.2023 22:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits