nepiekritīšu. Arī skaisti cilvēki taisa bildes 15 reizes kamēr sanāk.greece @ 24.04.2023 22:58
Parādi video ar ļoti skaistu cilvēku, kuram ir neglītas bildes. Nefotogēniski ir dažādi viduvēji cilvēki, kas bildēs izskatās sliktāk nekā realitātē.
gabi717 @ 24.04.2023 22:30Nu es nezinu, kāda ir tava kaimiņu Nataša! Soo :D Mums Latvijā te ir šitā tendence, ka reāli laukos aizbraucu un redzu veikalos par pārdevējām strādā meitenes, kurām būtu jāstaigā pa mēli Milānā :D
gabi717 @ 24.04.2023 22:32Es šim tik ļoti piekrītu!! Es pati tā iemīlos un tik ļoti ''random'' cilvēkos.. Un viņi man liekas pasaulē visskaistākie.. Ir bijis, ka pēc tam atskatos un domāju, ko es viņos saredzēju. Bet rozā brilles eksistē patiešām :)
kura tieši daļa manā pašvērtējumā kādai tā nepatika, ka bija jāliek mīnuss? 😄Elizabeteputnos @ 24.04.2023 22:58Sevi vērtēju uz 7. Pie auguma strādāju, ejot uz sporta zāli. sejas vaibsti man ir paveikušies klasiski - dabīgi pilnas lūpas, augsta piere. Kosmētiku lietoju minimāli un esmu klasiskā stila piekritēja, nekādi pielikti nagi, pieliktas skropstas, pieaudzēti mati tas nav man.. vienmēr perfekts, klasisks manikīrs, paveicies ar maniem dabīgajiem nagiem,kas ir stipri un daudzi domā, ka pielikti, kaut gan savi. Matu krāsa man ir sava dabīgá. Personīgi stila ziņā patīk klasika, bet ar odziņu - lai nav kā veca tante.
gabi717 @ 24.04.2023 22:30Nu es nezinu, kāda ir tava kaimiņu Nataša! Soo :D Mums Latvijā te ir šitā tendence, ka reāli laukos aizbraucu un redzu veikalos par pārdevējām strādā meitenes, kurām būtu jāstaigā pa mēli Milānā :D
Elizabeteputnos @ 24.04.2023 22:59nepiekritīšu. Arī skaisti cilvēki taisa bildes 15 reizes kamēr sanāk.
Man liekas, visas skaistās meitenes sevi publiski vērtēs uz ~7 (varbūt klusībā cerot, ka ir 8/9, bet tomēr), jo tas ir tāds unoffensive, ne-iedomīgs skaitlis haha. :).Eksperte. @ 25.04.2023 06:22Tēmas pieteikums jau pēc būtības prasa uz cik vidēji citi uzskata par skaistu. Ja par mani, subjektīvi, tad grūti teikt, lai gan par vīriešu uzmanību sūdzēties nevaru.
Ja man būtu jāvērtē sevi, tad teiktu, ka savā sakoptajā dienā esmu 7 no 10.
Skaistums vispār ir ļoti subjektīvs un sabiedrības standarti par to mainas strauji.
gabi717 @ 25.04.2023 08:41Man liekas, visas skaistās meitenes sevi publiski vērtēs uz ~7 (varbūt klusībā cerot, ka ir 8/9, bet tomēr), jo tas ir tāds unoffensive, ne-iedomīgs skaitlis haha. :)
Manuprāt, vislabākās kritiķes izskatam būtu tieši citas sievietes.
GhostGG @ 25.04.2023 09:12
Nu nezinu gan. Manuprāt, sievietes vaina otrai ļoti melo, ne tikai par par izskatu. Atgādina nedaudz šo - https://vm.tiktok.com/ZGJmqNgya/
Tad tam vīrietim ir jābūt daudz īpašākam, lai justos glaimota
Es uz perona regulāri redzu džuses ar ļoti biezām skropstām TĀ, ka acis knapi redzēt var. Nu jopcikYaeMiko @ 25.04.2023 11:11Laikam jau galīgi neglīta neesmu, jo vīrs pie sāniem ir. Bet sevi vērtētu kā 6. Labās dienās kad viss labi ar pašvērtējumu tad 8.
Ja man būtu jāvērtē sievietes pēc skaistuma tad labāk patiktu tās kuras ir dabiskas, bez botoksa lūpās, kuras izskatās labi ar maz make up vai bez. Fake nadziņi, skropstas, tetovetātās bloku uzacis manuprāt, MANUPRĀT, nav skaistas. Bet tas ir manas domas ko ikdienā paturu pie sevis, cilvēkus neizsmeju utt. Problēmās rodas tad kad cilvēkiem kaut kas personīgi nepatīk un sāk aprunāt, izsmiet utt.
Žubele @ 25.04.2023 11:14Es uz perona regulāri redzu džuses ar ļoti biezām skropstām TĀ, ka acis knapi redzēt var. Nu jopcik
Piekrītu, var tak starpā salikt dažus kušķus, bet ne jau taisīt šitā, ka var aizlidot. Didra izskatās, ka nav mazgājusies kopš vidusskolas, bet tas jau cits stāstsLula @ 25.04.2023 11:20
Lielās skropstas es arī nesaprotu. Tai pašai Didrihsonei jau izsaktās, ka paliek grūti acis noturēt vaļā.
Un vēl - ja ir tāda maza, smalka seja, bez izteiksmīgiem vaibstiem, tad tie skropstu vēdekļi izskatās ļoti neiederīgi.
Ja pieliktas gaumīgi un dabīgi, tad noteikti nemaz nevar pateikt, ka tās nav īstās, tad jau forši.