Sveiki!
Kā jūs rīkotos šajā situācijā?
Biju kopā ar vīrieti 3 gadus, ļoti mīlu viņu, saskan nākotnes vīzija, ir saderība, katrā ziņā viss sakanīgi un kārtībā, izņemot vienu lietu. Šī lieta ir vīrieša rīcība, darbības un attieksme par vienu tēmu (nav svarīgi kāda tieši), bet man tas vispār nav pieņemami un tas nav gluži veselīgi un pareizi, taču viņš paliek pie savas nostājas. Es sapratu ka par spīti tam ka pārējās lietās mūsu saderība ir perfekta, es nespēju to pieņemt un tas arī nav gluži okey, un šaubos ka kāda cita normāla siebiete to reiz pieņemtu dzīvojot attiecībās.
Es pārtraucu attiecības un aizgāju.
Pašlaik šis vīrietis visu laiku ar mani kontaktējas un apgalvo ka ļoti vēlas būt kopā, visādi cenšas to pierādīt, utt. Bet šo lietu, kuras dēļ es aizgāju viņš nav mainījis. Viņš zina ka neesmu gatava tā dēļ būt kopā lai cik ļoti arī sirsniņa par to sāp, bet viņš dara visu iespējamo, lai saglābtu attiecibas, BET nemainītu šo lietu.
Es nesaprotu vairs kā rīkoties, jo esmu atklāto teikusi savas domas, bet viņš turpina regulāri mēģinàt tikties, komunicēt, darīt visu, lai iepriecinātu, apgalvo ka tā vairs nebūs kā agrāk (bet es zinu ka nekas nav mainījies)
Nevēlos arī vienkārši nobloķēt, jo tomēr man ir spēcīgas jūtas pret viņu, bet atklātas sarunas neko nedod. Es nespēju arī visu laiku klausīties tajos solījumos, skaistos vārdos, pieņemt dāvanas, tikties utt., zinot, ka tàdu kopābūšanu kā bija, es nevēlos…