Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kas viņam galvā?

Reitings 5
Reģ: 07.12.2022
Sveiki!
Kā jūs rīkotos šajā situācijā?
Biju kopā ar vīrieti 3 gadus, ļoti mīlu viņu, saskan nākotnes vīzija, ir saderība, katrā ziņā viss sakanīgi un kārtībā, izņemot vienu lietu. Šī lieta ir vīrieša rīcība, darbības un attieksme par vienu tēmu (nav svarīgi kāda tieši), bet man tas vispār nav pieņemami un tas nav gluži veselīgi un pareizi, taču viņš paliek pie savas nostājas. Es sapratu ka par spīti tam ka pārējās lietās mūsu saderība ir perfekta, es nespēju to pieņemt un tas arī nav gluži okey, un šaubos ka kāda cita normāla siebiete to reiz pieņemtu dzīvojot attiecībās.
Es pārtraucu attiecības un aizgāju.
Pašlaik šis vīrietis visu laiku ar mani kontaktējas un apgalvo ka ļoti vēlas būt kopā, visādi cenšas to pierādīt, utt. Bet šo lietu, kuras dēļ es aizgāju viņš nav mainījis. Viņš zina ka neesmu gatava tā dēļ būt kopā lai cik ļoti arī sirsniņa par to sāp, bet viņš dara visu iespējamo, lai saglābtu attiecibas, BET nemainītu šo lietu.
Es nesaprotu vairs kā rīkoties, jo esmu atklāto teikusi savas domas, bet viņš turpina regulāri mēģinàt tikties, komunicēt, darīt visu, lai iepriecinātu, apgalvo ka tā vairs nebūs kā agrāk (bet es zinu ka nekas nav mainījies)
Nevēlos arī vienkārši nobloķēt, jo tomēr man ir spēcīgas jūtas pret viņu, bet atklātas sarunas neko nedod. Es nespēju arī visu laiku klausīties tajos solījumos, skaistos vārdos, pieņemt dāvanas, tikties utt., zinot, ka tàdu kopābūšanu kā bija, es nevēlos…
23.04.2023 13:17 |

Reitings 692
Reģ: 07.09.2018
Lai arī kas tas būtu, domāju, ka ja cilvēks to 1 lietu nevēlas mainīt un nemainīs, un šīs lietas dēļ ir tiešām grūti būt kopā, tad es domāju, ka viss tur ir cauri. Kādēļ gan sevi (un otru) mocīt?
23.04.2023 13:20 |

10 gadi
Reitings 1533
Reģ: 29.01.2009
Iet prom un neatgriezties. Ja redzi, ka tas nav ne pareizi, ne veselīgi, tad tur visu laiku viņu par to grauzīsi. Tev to vajag? Tev to nevajag.
Man reiz bija draugs, kurš šad tad niekojās ar "it kā" nevainīgām narkotiskām vielām. Teica, ka tas palīdzot atslābināties no darba stresa un lai es nesatraucoties, viss taču būs labi. Kad pēc vienas tādas reizes viņam bija tik slikti, ka gandrīz uz to pasauli aizdevās, un es teicu, lai beidz uz visiem laikiem to lietu, saņēmu atbildi, ka nekas jau nav noticis - būšot par vienu problēmu man mazāk (nu tjip būtu nomiris).
Pēc neilga laika arī izšķīrāmies, jo es nevarēju to izturēt. Kaut gan mīlēju es viņu ļoti.
23.04.2023 13:42 |

Patīk
Reitings 2089
Reģ: 22.05.2019
Kāda jēga turpināt kontaktēties,ja tu skaidri zini,ka viņš nevēlas mainīt to,kas tev nav pieņemami?
Uz ko tu ceri?
Ka tomēr ar laiku viņš mainīsies?
Ja zini,ka nekas nemainās un nevari būt ar viņu kopā,tad pārtrauc visu komunikāciju un punkts,bloķē nummuru un viss.
23.04.2023 13:43 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Ja autore pateiktu kas tieši ir šī lieta, domāju citas varētu sniegt sakarīgākus komentārus un dalīties pat varbūt ar savu pieredzi.
23.04.2023 14:02 |

Patīk
Reitings 2781
Reģ: 08.05.2022
Jā, ieteiktu autorei tomēr uzrakstīt kas īsti par lietu, iespējams šeit ir kāda kurai būs ļoti līdzīga pieredze tavai.
Bet ja Tu zini, ka viņš nav gatavs no tās lietas atteikties un Tu 100% neesi gatava to pieņemt, tad nogriez saziņu līdz pēdējam. Nekāds kontakts, jo kāda jēga? Moki tikai sevi un viņu.
23.04.2023 14:07 |

Reitings 5
Šī lieta ir viņa nespēja atdalīties no savas ģimenes, ciešās saiknes, mamma nespēj palaist, viņš nespēj emocionāli aiziet, kas rezultējas, protams, ar lielām greizsirdībām no ģimenes puses pret mani un vēl visādiem murgainiem scenārijiem, ko vīrietis cenšas nesaskatīt un neredzēt
Esmu dzirdējusi, ka daudzi vīrieši nespēj aiziet un viņu mammas visādi tad tur izrīko, bet viņam pašam tūlīt 25 gadi.
23.04.2023 14:19 |

Patīk
Reitings 2089
Reģ: 22.05.2019
maroya @ 23.04.2023 14:19
Šī lieta ir viņa nespēja atdalīties no savas ģimenes, ciešās saiknes, mamma nespēj palaist, viņš nespēj emocionāli aiziet, kas rezultējas, protams, ar lielām greizsirdībām no ģimenes puses pret mani un vēl visādiem murgainiem scenārijiem, ko vīrietis cenšas nesaskatīt un neredzēt
Esmu dzirdējusi, ka daudzi vīrieši nespēj aiziet un viņu mammas visādi tad tur izrīko, bet viņam pašam tūlīt 25 gadi.

Viņam tā ir labi/ērti, tāpēc arī neko nemaina savā dzīvē.
Ja vīrietis pats nevēlas atdalīties no mammas azotes un pats nevēlas uzsākt savu patstāvīgo dzīvi,tu tur neko neizdarīsi un neiestastīsi viņam,ka tas nav īsti ok.
23.04.2023 14:37 |

Reitings 2134

25 ir vel salīdzinoši mazs vecums un bieži, manuprāt, puiši arī nav pametuši bērnības majvietu un dzīvo ar vecākiem. Ja māte viņam ir atbalsta personāls (finansiāls, materiāls) tad ar to saikni būs pagrūti. Ja tomēr dzīvo savu dzīvi, atsevišķi un 100% sevi spējīgs nodrošināt, tad šāda saikne ir tikai un vienīgi apgrūtinājums visiem un psiholoģiska novirze.
23.04.2023 14:46 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Pareizi darīji, ka aizgāji. Nepareizi dari, ka uzturi komunikāciju. Ja viņa ģimene tevi nepieņems kā savējo, tur būs mokas visu mūžu 100%.
23.04.2023 15:04 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
Un man jau likās, ka te būs kokaīns vai kāds zelta lietutiñš 🤣🤣🤣
Apraksti, lūdzu, konkrētu situāciju. Māte aizliedz tikties ar Tevi? Dzen Tevi ārā, kad esi ciemos? Apsaukā? Kā tieši izpaužas šī emocionālā atkarība?
23.04.2023 16:18 |

Reitings 5
Nedzīvo ar vecākiem un nav arī finansiāli atkarīgs. Pats pelna un vecāki nekādu naudu nedod uzturēšanai jau vairākus gadus
23.04.2023 17:54 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
maroya @ 23.04.2023 17:54
Nedzīvo ar vecākiem un nav arī finansiāli atkarīgs. Pats pelna un vecāki nekādu naudu nedod uzturēšanai jau vairākus gadus

Kā tad viña vecāki Tev traucē?
23.04.2023 18:31 |

Reitings 5545
Reģ: 10.01.2023
uj, ir tādi, kuri arī gados 40 dara to, ko mammas vēlas. Paspīdzini viņu.😄 neatbildi vispār
23.04.2023 18:43 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
Pati pūta, pati dega. Te jau reiz bija ieraksts no autores. Vīra vecāki nevēlas viņu redzē un viss, šis brauc ciemos viens un neņem autori līdzi. Pēc viņas domām vīram būtu jāsarauj kontakti ar vecākiem. Viņai labāk patiktu, ka šo arī aicinātu un paciestu sakostiem zobiem. Ar varu mīļa nebūsi, dārgā, ja nepatīc, tad nepatīc, punkts.
Ja manai mātei nepatiktu mans vīrs, tad es rīkotos identiski, brauktu ciemos viena, vīru nepamestu un ar māti kontaktus nesarautu. Cilvēkiem nav jāpiespiež viens otram patikt.
Te princesei trauma, ja gribi sēdēt pie viena galda ar vīramāti, tad meklē citu vīrieti, ar varu mīļa nekļūsi. Kas tā vispār par debīlu ideju pieprasīt, lai vīrs netiekas ar ģimeni, jo redz princesi neaicina līdzi.
23.04.2023 18:48 |

Reitings 2134
Piedodiet manu kategoriskumu, bet vīrs 25 gados... good luck.
Tomēr ja pie tēmas, tad palasiju arī citas diskusijas. Nu jāsaka, ka tam nebija jābūt nekādam pārsteigumam. Vispār ja tā vīramāte baigi neterorizē ar saviem noteikumiem, mierīgi var dzīvot un uz tā gala radu saietiem nedoties, ja viņa traucē. Ja tomēr ir tā, ka baigi tam vīram skalo smadzenes, tad konkrēti darītu tāpat kā tagad jau esi izdarijusi. Ja nekas nemainās, tad uzskati, ka māte svarīgāka par tevi kā sievu. Nogriez jebkādu komunikāciju, dziedē sirdi un dodies tālāk. Citu ieteikumu man nav.
23.04.2023 19:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits