Aldis15 @ 14.04.2023 15:58Es atbalstu to diētu kur ēd tikai gaļu, ideālā variantā kvalitatīvu lielopa steiku - skaitās ļoti veselīgi, mega daudz enerģijas, nepaliec resns.
Tiesa šāda diēta nav domāta nabagiem :(
Aldis15 @ 14.04.2023 15:58Es atbalstu to diētu kur ēd tikai gaļu, ideālā variantā kvalitatīvu lielopa steiku - skaitās ļoti veselīgi, mega daudz enerģijas, nepaliec resns.
Tiesa šāda diēta nav domāta nabagiem :(
Lula @ 14.04.2023 15:30Jā, jautājums kāda Tev daļa tiešām ir aktuāls, arī ja tiki pavilkta līdzi.
Acīm redzot, šis cilvēks vegānismam bija piegājis ļoti ačgārni. Man likās, ka mūsdienās nevienam vairs nerodas jautājumi - kas tas ir, vegāns? Un kā tas ir, neēst kotletes? Bet kā redz, mūžu dzīvo mūžu mācies.
Man šķiet, ka te ir pilnīgi skaidrs, ka cilvēks ir atkarīgs no narkotikām un tam līdzi nāk vēl papildus mentālās problēmas, tiešām domā, ka viņa diēta vainīga?
TuunEs @ 14.04.2023 16:36
Te jau nav runa, ka ir jābrīnās par to, ka pastāv vegānisms un kā tas ir būt vegānam, bet gan diskusija tika izveidota, lai pārādītu cita cilvēka pieredzi pie kā beigās nonāca.
Nesaku, ka diēta vainīga, bet tas viss noteikti mijiedarbojas.
Man, piemēram, būtu interesanti paklausīties varbūt vēl kādam ir paziņa izbijis vegāns un ar ko tas beidzās.
Lula @ 14.04.2023 16:43
Mana draudzene ir vegāns un viņai super veselīga āda, labi zobi, novecošanās pazīmes grūti manīt (bet varbūt tie ir tikai gēni). Katrā ziņā ļoti labi izskatās un jūtās, pie ēdienkartes gan ļoti piedomā, dažreiz ir sarežģīti, kad jāēd ārpus mājām.
TuunEs @ 14.04.2023 16:45
Cik viņa jau ilgi piekopj vegānismu un kāds viņai vecums?
greece @ 14.04.2023 16:44Kāda tur ir statistika - 85% cilvēku, kas pamēģina veģetārismu/vegānismu, atgriežas pie gaļas ēšanas? Tas nav cilvēkiem piemērots uzturs, grozi kā gribi. Ir slavena latviete Monami Frost, kura tagad pēc kādas dekādes vegānisma savos 30 gados ir noskuvusi matus, jo nekas vairs nav palicis pāri. Viņas man nav žēl, bet viņas meitas, kurai kādos 12 vai cik gados ir tā pati problēma un entās problēmas ar zobiem, man ir ļoti žēl.
greece @ 14.04.2023 16:44Kāda tur ir statistika - 85% cilvēku, kas pamēģina veģetārismu/vegānismu, atgriežas pie gaļas ēšanas? Tas nav cilvēkiem piemērots uzturs, grozi kā gribi. Ir slavena latviete Monami Frost, kura tagad pēc kādas dekādes vegānisma savos 30 gados ir noskuvusi matus, jo nekas vairs nav palicis pāri. Viņas man nav žēl, bet viņas meitas, kurai kādos 12 vai cik gados ir tā pati problēma un entās problēmas ar zobiem, man ir ļoti žēl.
Lula @ 14.04.2023 16:33
Tā ir tā keto lieta, ja?
TuunEs @ 14.04.2023 16:50
Hmm biju pat par viņu aizmirsusi, pēdējo reizi kad pačekoju viņa teica, ka par bērniem neko vairs nerādīšot.
Kā Tu zini par 12 gādīgo meitu?
Es atbalstu to diētu kur ēd tikai gaļu, ideālā variantā kvalitatīvu lielopa steiku - skaitās ļoti veselīgi, mega daudz enerģijas, nepaliec resns.
YaeMiko @ 14.04.2023 18:34Bruh šitā tāda troļļu tēma ?
Būs cilvēki kuri piekopjot jebkādu diētu izskatīties un jutīsies sūdīgi. Vienalga vegāns, carnivore, intermidet fasting, svaigēdāji utt. Tie ir cilvēki kuriem visticamāk ir ēšanas traucējumi un viņi aiziet galējības. Un tos nevajag ņemt par piemēru un ģeneralizēt visu to grupu.
Teikt ka visi vegāni dzer zaļos kokteiļus un krīt ārā zobi ir tā pat kā teikt ka visiem carnivour ir cietas kakas un piemetās cinga un viņi ēd tā kā tas liver king.
Āri zinu 3 vegānus kuri ir vesela, es normālu sabalansētu diētu, ar saviem uzskatiem neuzmācas utt. Bet ir skaidrs ka viens slikts piemērs aizmālē 3 labos.
greece @ 14.04.2023 16:59
Par zobiem Monami pati stāstīja, ka esot ļoti lielas problēmas gadiem ilgi, par matiem citi youtuberi bija sataisījuši video kompilācijas, kur redzams, ka meitai uz galvas pleķiem nav matu. Tās ir tipiskās vegānu problēmas, un šis vēl manuprāt ir tikai tāds sīkums, ko var no malas labi redzēt. Kādas tur būs ilgtermiņa sekas - bail pat iedomāties.