GhostGG
Par tīņu saukli var nosaukt tieši to, ka attālums ir šķērslis, jo tad tiešām izklausās pēc skolniekiem, kam nav naudas pat autobusam vai ir slinkums kaut kur tālu braukt.
Jā es saprotu, ka no vīrieša viedokļa braukt kaut kur un nezināt vai viņam beigās būs turpinājums neizlausās pēc laba deal. Tad kāpēc ir jāturpina sarakstes, jākavē otram laiks? Lai viņa PATI atbrauc? Tas sievietei arī ir ļoti neizdevīgi un pat nedroši atrasties svešā vietā ar dzīvē nekad neredzētu cilvēku. Ja Tu spried no tāda viedokļa!
Mans viedoklis un princips ir tāds, ka sievietei, jo īpaši sarakstoties nav jāaicina pirmajai. Sieviete var izteikt acīm redzamus mājienus-kaut vai, piemēram, kad runā par filmām pateikt cik forši būtu paskatīties kopā, vai viņš piemēram saka, ka ejot uz sporta zāli, es pateiktu ka arī gribu un cik forši būtu ja tu mani patrenētu. Ja no nekādiem mājieniem vīrietim nedalec vai viņš noignorē, tad tas nav Tavs potenciālais vīrietis.
Un tas, ka es ķertos pie pēdējā mājiena iesaistot cita vīrieša uzaicinājumu uz randiņu, man dotu 3 veidu atbildes:
1. Viņš pateiktu-Ej nekādu problēmu un turpina sarakstes( tātad es viņam neinteresēju kā sieviete).
2. Viņš pateiktu- lai veicas, un pārtrauktu uzreiz saraksti( tātad atkal neinteresēju)
3. Vai arī viņš sāk rīkoties un saka, ka negribētu lai iet un, ka viņam viņam arī interesē un viņš gribētu tikties tikai šobrīd ir tas un tas…