Sievietes iniciatīva - randiņš

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
Čau, dāmas (un arī kungi)!
Ko jūs sakāt par to, ka sieviete pirmā aicina uz randiņu vīrieti?
Situācija tāda - samačoju Tinderī ar vīrieti, ir forša sarakste, bet satikušies neesam vēl (attālums). Problēma ir tāda, ka it kā vēlēšanās abām pusēm ir, bet no vīrieša puses nevaru sagaidīt iniciatīvu, lai satiktos. Ņemt grožus savās rokās un piedāvāt savas idejas randiņam? Vai mest mieru - no sērijas, "ja vīrietis nevēlas satikties un neizrāda iniciatīvu, tad neesi interesanta un viņš tikai izmanto situāciju" ?
Negribu izklausīties arī izmisusi vai skriet viņam pakaļ. Kā tā neitrāli uzprasīties uz randiņu?
05.04.2023 20:01 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
mazaaduuda @ 05.04.2023 22:58

Var jau aizbraukt arī ar autobusu. Ja ir vēlēšanās. Ja nav vēlēšanās, atrod visādus aizbildinājumus, lai to nedarītu.
Manuprāt sava auto neesamība ir otrs lielākais red flag pēc savas dzīvesvietas neesamības.
05.04.2023 23:37 |

Reitings 5233
Reģ: 27.03.2023
Es viņam paziņotu, ka mani uz randiņu ir uzaicinājis cits vīrietis un, ka nebūs laika rīt čatot.
Un tad jau ātri vien redzēsi cik ļoti viņam interesē kā sieviete nevis parasts laika kavēklis.
06.04.2023 03:00 |

Reitings 2017
Aldis15 @ 05.04.2023 20:27
Kādi 10% meiteņu uzsāk sarakastes Tinderī pirmās, tie pickup line ir galīgi vāji (visbiežāk emoji vai Čau!) Uzaicinājusi neviena nav.

Bet vai tu kā vīrietis pieņemtu sievietes uzaicinājumu uz randiņu? Tas neliekas tā uzbāzīgi?
06.04.2023 05:42 |

Reitings 2977
MartaElza @ 06.04.2023 05:42

Bet vai tu kā vīrietis pieņemtu sievietes uzaicinājumu uz randiņu? Tas neliekas tā uzbāzīgi?
Galīgi nebūtu iebildumu, protams izvērtējot arī paša randiņa piedāvājumu. Vislabāk ja viņa aicinātu pie sevis mājās, bet tas arī raisītu papildus aizdomas, ka tas ir scam, jo realitātē tik labi nemēdz būt.
06.04.2023 06:51 |

Reitings 2017
Aldis15 @ 06.04.2023 06:51
Galīgi nebūtu iebildumu, protams izvērtējot arī paša randiņa piedāvājumu. Vislabāk ja viņa aicinātu pie sevis mājās, bet tas arī raisītu papildus aizdomas, ka tas ir scam, jo realitātē tik labi nemēdz būt.

Nu tas jau ir bīstami, pirmajā reizē aicināt mājās😅
Pat, ja liekas, ka viss ir safe.
06.04.2023 07:13 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Aldis15 @ 06.04.2023 06:51

Kā var pilnīgi svešu cilvēku aicināt uz mājām???
Tas attiecas gan uz vīriešiem,gan uz sievietēm.
06.04.2023 08:37 |

10 gadi
Reitings 27
Reģ: 30.10.2009
Vai vīrieti gadījumā nesauc Artūrs?😀😀
Mana pieredze rāda, ja viņš negrib satikties tagad tad arī negribēs! Arī es iepazinos tinderī ar puisi, kas dzīvoja citā pilsētā! Kontaktu uzturam nu jau 2 gadus, bet tikušies esam 1 reizi😀 pašā sākumā viņš nepiedavāja, es neuzbāzos! pēc mēneša ilgas sarakstes un zvaniem, sapratu, ka gribu randiņu, gribu redzēt cilvēku dzīvē! Piedāvāju pati, viņš aizbildinājās, ka nav vēl gatavs! Sarkastes un zvani turpinājās! No randiņa atteicās!Kad jautāju, vai neesmu viņa gaumē, mierināja un teica ka viss labi, ka patīku! Bet randiņa nebija😀 Kļuvām par sarakstes draugiem, jo nebiju gatava ilgāk kautko gaidīt!Tad viņš pārvācās tuvāk man, 1 reizi tikāmies! Un tas arī viss! Romantisks nekas nesanāca, bet sazināmies bieži! Lieki piebilst, ka ieguvu ļoti labu draugu, lai gan tikai virtuālu😀 vairs uz tik ilgu saraksti, bez randiņa neparakstītos!
06.04.2023 09:31 |

Reitings 402
Reģ: 18.03.2023
Mimīī @ 06.04.2023 09:31
Vai vīrieti gadījumā nesauc Artūrs???
Mana pieredze rāda, ja viņš negrib satikties tagad tad arī negribēs! Arī es iepazinos tinderī ar puisi, kas dzīvoja citā pilsētā! Kontaktu uzturam nu jau 2 gadus, bet tikušies esam 1 reizi? pašā sākumā viņš nepiedavāja, es neuzbāzos! pēc mēneša ilgas sarakstes un zvaniem, sapratu, ka gribu randiņu, gribu redzēt cilvēku dzīvē! Piedāvāju pati, viņš aizbildinājās, ka nav vēl gatavs! Sarkastes un zvani turpinājās! No randiņa atteicās!Kad jautāju, vai neesmu viņa gaumē, mierināja un teica ka viss labi, ka patīku! Bet randiņa nebija? Kļuvām par sarakstes draugiem, jo nebiju gatava ilgāk kautko gaidīt!Tad viņš pārvācās tuvāk man, 1 reizi tikāmies! Un tas arī viss! Romantisks nekas nesanāca, bet sazināmies bieži! Lieki piebilst, ka ieguvu ļoti labu draugu, lai gan tikai virtuālu? vairs uz tik ilgu saraksti, bez randiņa neparakstītos!
Es tomēr nesaprotu, kas tad tur īsti bija. Varbūt cilvēks šaubās par savu orientāciju?
Vai tiešām negribās tikties?
Atceros, ar vīru iepazinos 1.maijā, vienā pasākumā. Nākošajā dienā viņš man uzrakstīja, caur draugu draugiem bija uzzinājis manus kontaktus. 3. maijā satikāmies. Pēc 2 ned. viņš mani bildināja. Izklausās varbūt nenopietni, bet jau 12 gadus esam kopā.
Tā ka man ļoti grūti saprast tos vīriešus, kas stumdāmi un bīdāmi, kas negrib ne randiņus, ne kopīgi pavadīt laiku.
06.04.2023 09:50 |

10 gadi
Reitings 27
Aniia @ 06.04.2023 09:50
Es tomēr nesaprotu, kas tad tur īsti bija. Varbūt cilvēks šaubās par savu orientāciju?
Vai tiešām negribās tikties?
Atceros, ar vīru iepazinos 1.maijā, vienā pasākumā. Nākošajā dienā viņš man uzrakstīja, caur draugu draugiem bija uzzinājis manus kontaktus. 3. maijā satikāmies. Pēc 2 ned. viņš mani bildināja. Izklausās varbūt nenopietni, bet jau 12 gadus esam kopā.
Tā ka man ļoti grūti saprast tos vīriešus, kas stumdāmi un bīdāmi, kas negrib ne randiņus, ne kopīgi pavadīt laiku.

Manā gadījumā lielākā atruna bija, ka nav gatavs, jo bijusi sāpīga šķiršanās! Tas gan bija noticis 2 gadi atpakaļ! Ka viņš savā vecumā neesot gatavs, tā uzreiz skriet uz randiņiem!Bet līdz galam es tā arī nesapratu, kur problēma! Vīrietis pieaudzis 34 gadi, stabilu darbu, ienākumiem, bet galvā kautkāda putra! Jo vairāk domāju, jo vairāk liekas, ka es nebiju pietiekami laba! Tik nesapratu, kapēc nevar to skaidri pateikt!
Lai arī nekļuvām par romatisku pāri, esmu viņam lielu pateicību parādā! Kad decembrī mana dzīvē sagriezās 1000% uz riņķi, un nebija iespējas aprunāties par to visu ar draugiem vai radiem, viņš, lai gan tikai zvanos un sarakstēs, bija mans lielākais atbalsts!
06.04.2023 10:09 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Es viņam paziņotu, ka mani uz randiņu ir uzaicinājis cits vīrietis un, ka nebūs laika rīt čatot.

Nu šis gan ir muļķīgs ieteikums. Neviens normāls vīrietis pēc šāda paziņojuma noteikti nemaz negribēs ar sievieti nekur iet. Kā tikai atbildēs uz šādu zinu: "ok, lai veicas" un vairs nekontaktēsies, vismaz es tā darītu. Kurš gan gribētu iet tikties, ja viņš zinātu, ka sieviete vēl ar citiem staigā uz randiņiem. Varbūt tikai kaut kādi izmisuši simpi, kuriem nav citu variantu.
06.04.2023 10:12 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
GhostGG @ 06.04.2023 10:12

Nu šis gan ir muļķīgs ieteikums. Neviens normāls vīrietis pēc šāda paziņojuma noteikti nemaz negribēs ar sievieti nekur iet. Kā tikai atbildēs uz šādu zinu: "ok, lai veicas" un vairs nekontaktēsies, vismaz es tā darītu. Kurš gan gribētu iet tikties, ja viņš zinātu, ka sieviete vēl ar citiem staigā uz randiņiem. Varbūt tikai kaut kādi izmisuši simpi, kuriem nav citu variantu.

Nācu tieši to pašu pateikt.
Autore, nemāžojies un vienkārši pajautā kādi viņam nodomi. Pieauguši cilvēki tomēr. :)
06.04.2023 10:22 |

Reitings 2017
Mimīī @ 06.04.2023 09:31
Vai vīrieti gadījumā nesauc Artūrs???
Mana pieredze rāda, ja viņš negrib satikties tagad tad arī negribēs! Arī es iepazinos tinderī ar puisi, kas dzīvoja citā pilsētā! Kontaktu uzturam nu jau 2 gadus, bet tikušies esam 1 reizi? pašā sākumā viņš nepiedavāja, es neuzbāzos! pēc mēneša ilgas sarakstes un zvaniem, sapratu, ka gribu randiņu, gribu redzēt cilvēku dzīvē! Piedāvāju pati, viņš aizbildinājās, ka nav vēl gatavs! Sarkastes un zvani turpinājās! No randiņa atteicās!Kad jautāju, vai neesmu viņa gaumē, mierināja un teica ka viss labi, ka patīku! Bet randiņa nebija? Kļuvām par sarakstes draugiem, jo nebiju gatava ilgāk kautko gaidīt!Tad viņš pārvācās tuvāk man, 1 reizi tikāmies! Un tas arī viss! Romantisks nekas nesanāca, bet sazināmies bieži! Lieki piebilst, ka ieguvu ļoti labu draugu, lai gan tikai virtuālu? vairs uz tik ilgu saraksti, bez randiņa neparakstītos!

Nē, nav Arturs. Bet domāju, ka ir daudzi šitādi gadījumi.
Vairāk gan es šobrīd lieku uz to, ka es esmu "viena no.. " un neesmu tik interesanta, lai pats aicinātu uz randiņu.
06.04.2023 10:30 |

10 gadi
Reitings 27
MartaElza @ 06.04.2023 10:30

Vairāk gan es šobrīd lieku uz to, ka es esmu "viena no.. " un neesmu tik interesanta, lai pats aicinātu uz randiņu.

arī man bija tāda doma, manā gadījumā! Bet vīrietis vienmēr taisnojās, ka tā nav! Ka viņš nabadziņš, nesmuks, nevienai nevajadzīgs! Tā nu mana pacietība ātri beidzās un neko romantisku vairs negaidīju! Bet vismaz ieguvu labu draugu!
06.04.2023 10:44 |

Patīk
Reitings 11059
MartaElza @ 06.04.2023 10:30

Nu, skarbi, bet ļoti iespējams. No savas un draudzeņu pieredzes sakot, ja viņš ir ieinteresēts, tad parasti diezgan ātri jau rīkojas.
Otrai meitenei, kur abi palika vēstuļu draugi - varbūt viņš patur Tevi kā plānu B.
Varbūt nav tāda fiziskā pievilcība, katram jau savs tips, savas preferences.
06.04.2023 10:44 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Vairāk gan es šobrīd lieku uz to, ka es esmu "viena no.. " un neesmu tik interesanta.

Nu to nevar zināt. Tomēr attālums dara savu. Tas jau nav tā, ka dzīvo vienā pilsētā un aiziet uz kafiju un ja randiņš ir neizdevies, tad neko īsti nezaudē. Tomēr viņam ir jābrauc pie tevis, kāds būs randiņš dzīvē īsti nevar zināt, maza iespēja, ka sekss būs, ja nu vienīgi mašīna, kas lielai daļai sieviešu nebūtu pa prātam utt. Un ja randiņš ir galīgi garām, tad šķistu, ka ir iztērēts pa velti laiks un vēl jāperās atpakaļ uz savu galu. Tā kā, ja tā padomā, tad var saprast kāpēc varbūt viņš ar to tikšanos nesteidzās. Varbūt izklausās muļķīgi, bet tā daudz vīrieši domā un izvērtē vai ir vērts braukt uz randiņu uz citu pilsētu.
06.04.2023 10:47 |

Reitings 2977
O jā! Vienmēr jāizvērtē price/performance.
06.04.2023 11:08 |

Reitings 2977
Aizbraukt uz otru LV galu lai pastaigātu pa parku ,iedzertu kafiju un nedabūtu seksu - diezgan sūdīga performance par augstu cenu (laiks + degviela)
06.04.2023 11:20 |

Reitings 5233
GhostGG @ 06.04.2023 10:12

Nu un ko tad autorei princi no sarakstēm ir gadiem jāgaida? Jāsūta puķes pa pastu, dāvanas, jāpiedāvā restorānu vietas kur aizvest?
Ja viņa pirmā sāks aicināt, tad arī nākošās lietas būs pirmajai jālūdzas.
Tas, ka paziņotu, ka tiek aicināta uz randiņu nenozīmē, ka sieviete katru dienu ar visādiem vīriešiem skraida.
Var tak pateikt, ka tieku aicināta, bet nezinu ko darīt, jo ieinteresējis esi man Tu utt.
06.04.2023 11:24 |

Patīk
Reitings 11059
TuunEs @ 06.04.2023 11:24

Nu un ko tad autorei princi no sarakstēm ir gadiem jāgaida? Jāsūta puķes pa pastu, dāvanas, jāpiedāvā restorānu vietas kur aizvest?
Ja viņa pirmā sāks aicināt, tad arī nākošās lietas būs pirmajai jālūdzas.
Tas, ka paziņotu, ka tiek aicināta uz randiņu nenozīmē, ka sieviete katru dienu ar visādiem vīriešiem skraida.
Var tak pateikt, ka tieku aicināta, bet nezinu ko darīt, jo ieinteresējis esi man Tu utt.

Vai arī - var vaprasīt kādi ir viņa nodomi. Nav 3x vienkāršāk? :D
06.04.2023 11:27 |

Reitings 5233
Vīrietim kuram tiešām interesē sieviete attālums nebūs šķērslis.
Ja runa ir pat Latviju un, piemēram, viens dzīvo Liepājā, bet otrs Daugavpilī, tad tur jau loģiski, ka nebūtu nekāda randiņošana un paliktu kā vēstuļu draugi.
Ja 2h-3h tad es neredzu vispār nekādu problēmu.
06.04.2023 11:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits