Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Matu pārvērtības

Reitings 165
Reģ: 09.12.2022
Sveikas! Ļoti ilgus gadus esmu blondīne, esmu bijusi arī tumšmate, sarkanmate un gaiši brūnu matu īpašniece. Esmu sapratusi, ka ar blondajiem matiem jūtos vislabāk - kā es. Bet pēdējos paris mēnešus ļoti gribas krasi kaut ko izdarīt ar matiem. Mēģināju ataudzēt, bet pēc 3 mēnešiem salūzu un aizgāju pie frizieres un nokrāsoju atkal blondus. Pēdējā laikā ļoti gribas tumšus matus, bet savā ziņā ir žēl nokrāsot blondos matus, jo lai tik baltus un veselīgus matus dabūtu, tas prasīja vairākus gadus. Un otrs, man ir bail, ka man nepatiks, ka es nejutīšos kā es. Griezt gan neko negribu, man ļoti patīk mans esošais griezums.
Kādai ir bijusi līdzīga situācija? Neesat nožēlojušas?
05.04.2023 19:55 |

Reitings 267
Reģ: 02.04.2022
Tie ir TIKAI mati. Ataugs. Dzīvo un pamēģini ko jaunu!
05.04.2023 21:23 |

Reitings 355
Reģ: 31.03.2022
Tikko nokrāsoju blondus uz tumšākiem. Man patika labāk blondi, tagad jūtos tāda prastāka, nav vairs tā odziņa kas bija ar blondiem😅 Bet nu esmu jau samierinājusies ar jauno krāsu, plāns bija dabūt atpakaļ dabīgo krāsu un vairs nekrāsot.
05.04.2023 21:48 |

Reitings 792
Reģ: 03.11.2022
Es blondus vienreiz nokrāsoju tumši brūnus. Jau ejot mājās no frizētavas un skatoties veikalu skatlogos,sapratu,ak kungs,kā man riebjas un nepiestāv. Zvanīju frizierei pēc 4h un teicu,ka gribu atpakaļ savu blondo toni😅
05.04.2023 23:22 |

Reitings 165
Piekrītu, man blondi mati arī liek justies nedaudz interesantākai, pamanāmākai. Ja nebūtu tik grūti no tumšiem dabūt blondus mierīgi varētu arī nokrāsot tumšākus.
06.04.2023 08:32 |

Reitings 165
Piekrītu, ka tie arī ir tikai mati, tomēr esmu izaugusi no tā vecuma, kad vienu dienu man bija sarkani, pēc nedēļas blondi, vēl pēc nedēļas brūni un tā uz riņķi. Vairāk neprasās tā eksperimentēt un gribas, lai mati ir skaisti un veselīgi, sakopti.
06.04.2023 08:34 |

Reitings 698
Reģ: 23.03.2020
Man arī šķiet, ka matu krāsu labāk neaiztikt,īpaši blondu un pati raksti, ka tas prasīja vairākus gadus 😀 Tad labāk eksperimentēt ar frizūrām vai nopirkt to pūšamo krāsu flakonu un pamēģināt ko citu..
06.04.2023 09:04 |

Patīk
Reitings 2089
Reģ: 22.05.2019
Man atkal bija otrādāk.
Biju tumšmate(krāsoti-šokolādes brūns tonis),ļoti gribējās blondīnei pabūt,izdarīju to,bet nejutos kaut kā wow,plus bajojāju matus ļoti.
Atgriezos pie sava toņa pēc laika,bet tapat gribējās ko savādāku un tad pārgāju uz bayalage un esmu apmierināta tagad 🙂
06.04.2023 09:25 |

10 gadi
Reitings 525
Reģ: 29.01.2009
Es sen atpakaļ izlasīju tajā pašā Lilit žurnālā,ka ja krasi gribas mainīt matus un tad atkal krāso atpakaļ,sabojā,tad atkal mēģina ataudzēt,tas ir tādēļ,ka negribas dzīvē ķerties pie kādas svarīgas lietas(piem.attiecību kārtošanas,bakalaura rakstīšanas, darba maiņas utt.)un ņemšanās ar matiem kalpo kā aizvietotājs,kā fokusa maiņa uz nenozīmīgu lietu,pati sev problēmas uztaisi un tad ir ar ko nodarboties,lai nav jāķeras pie svarīgākām lietām. Interesanta doma,izklausās varbūt dīvaini,bet ir vērts aizdomāties...Tu pati sevi dzirdi? Tev ir veselīgi,kopti mati,jūties vislabāk ar blondiem,nu ko tur mainīt?Darīt nav ko?🙂 es saprastu,ja būtu aplūzuši,nespodri un,lai atveseļotu,gribētu nokrāsot brūnus,tad jā,bet šitas gadījums ir aiz ne ko darīt. Un veselīgi mati tik ātri neataug,ja krāsosi atpakaļ blondus,tad sabojāsi un būs ar ko nodarboties,mēģinot atgūt labu matu izskatu😃
06.04.2023 09:35 |

Reitings 165
Nellija @ 06.04.2023 09:35
Es sen atpakaļ izlasīju tajā pašā Lilit žurnālā,ka ja krasi gribas mainīt matus un tad atkal krāso atpakaļ,sabojā,tad atkal mēģina ataudzēt,tas ir tādēļ,ka negribas dzīvē ķerties pie kādas svarīgas lietas(piem.attiecību kārtošanas,bakalaura rakstīšanas, darba maiņas utt.)un ņemšanās ar matiem kalpo kā aizvietotājs,kā fokusa maiņa uz nenozīmīgu lietu,pati sev problēmas uztaisi un tad ir ar ko nodarboties,lai nav jāķeras pie svarīgākām lietām. Interesanta doma,izklausās varbūt dīvaini,bet ir vērts aizdomāties...Tu pati sevi dzirdi? Tev ir veselīgi,kopti mati,jūties vislabāk ar blondiem,nu ko tur mainīt?Darīt nav ko?? es saprastu,ja būtu aplūzuši,nespodri un,lai atveseļotu,gribētu nokrāsot brūnus,tad jā,bet šitas gadījums ir aiz ne ko darīt. Un veselīgi mati tik ātri neataug,ja krāsosi atpakaļ blondus,tad sabojāsi un būs ar ko nodarboties,mēģinot atgūt labu matu izskatu?

Es šeit kaut kādā ziņā varu piekrist. Pirms nedaudz vairāk kā gada izšķīros, ļoti mīlēju to vīrieti, pēc šķiršanās viņu ļoti bieži satiku veikalā, uz ielas, kaut gan dzīvojam dažādos rajonos. Tad saku sevi izolēt, vienu brīdī pat dzīvoju ārpus Rīgas, jo nespēju viņu aizmirst, viss par viņu atgādināja. Tagad jūtu, ka esmu viņu atlaidusi, gribas sevi savest kārtībā un gribas atkal iepazīties ar citiem.
06.04.2023 09:56 |

10 gadi
Reitings 525
Reģ: 29.01.2009
Tev nav jāsaved sevi kārtībā, Tev jau viss ir kārtībā. Citādi sabojāsi matus un būs atruna kāpēc nevari veidot jaunas attiecības,jāpagaida kamēr mati ataugs😀 Ja esi gatava veidot attiecības,tad sāc tagad,nevis,kad savedīsi sevi kārtībā. Ja kaut kas jāgaida,tad acīm redzot vēl neesi gatava,kas arī ir ok,bet tādēļ nevajag bojāt matus,lai būtu "legāls" iemesls vēl neveidot neko
06.04.2023 10:08 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
Ja vien mati nav īsi, tad nu labāk nevajag. Gan jau zini, ka uz blondiem nekāda tumšā krāsa lāgā neturas no sākuma, mazgājas ārā, jākrāso viss garums bieži un jābojā. Un, ja sagribēsi tīru gaiši blondu toni atpakał, tā būs neiespējamā misija ilgi, ko tu noteikti arī jau zini. Ar dažus cm gariem matiem var veikt tādas atrakcijas, pusgari vai gari mati tiek sabojāti. Un tos blondos 99% ka sagribēsi atpakał. Esmu rīkojusies identiski kā Tu n-tās reizes. Vairs to nedaru.
06.04.2023 12:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!