YaeMiko @ 05.04.2023 07:30Audioslave. Chris Cornell balss ❤️. Viņa dziesmas perfektas, dzīves beigas skumjas un abi ar Linking park Chester izvēlējās tādu bēdīgu ceļu.
X Ambassadors.
Sam Smith. Vienīgais pop žandra mūziķis ko klausos, jo patīk balss. Nevaru sagaidīt posituvus.
Beverly Hilza @ 05.04.2023 22:48
Latvijā? Un kāpec? ?
esmu tiiiiiik daudz savā virzienā dzirdējusi,ka patīk Bībers,ka esmu jau pārgremojusi to visu vairākas reizes un tagad tieši gribas skaļi visiem to teikt,ka es fanoju un sapņoju tikt uz koncertu,kurus atceļ 🙁Tigeriene @ 05.04.2023 20:40
Wow, Bībers. Reti kurš uzdrošinās skaļi teikt, ka patīk JB. ??
gribuiemestkapeiku @ 06.04.2023 14:28esmu tiiiiiik daudz savā virzienā dzirdējusi,ka patīk Bībers,ka esmu jau pārgremojusi to visu vairākas reizes un tagad tieši gribas skaļi visiem to teikt,ka es fanoju un sapņoju tikt uz koncertu,kurus atceļ ?
Tigeriene @ 06.04.2023 13:12
Arī Latvijā. Jebkur. Es tā saprotu, ka cilvēkiem ir iesēdušies laiki, kad viņš nemācēja uzvesties, un tāpēc uzskata, ka tas ir tā kā tāds zīmogs viņam palicis. Bet nu no otras puses ir cilvēki, kas nod***īs jebkuru citu cilvēku, kas klausīsies tādus māksliniekus, ko neklausās tas nosodītājs. Tā kā vispār jau vienalga ko kurš klausās. Nu interesanti uzzināt, bet lai tāpēc nolamātu otru...tas ir dīvaini. Bet atsevišķa "suga" tā dara.
Sebii @ 06.04.2023 16:23
Es domāju, ka tā ir kaut kāda stigma no tā, ka viņš skaitījās “saldais popa puisītis” vai kaut kas uz to pusi. Man kādreiz nenormāli patika One Direction. Reakcija uz mani bija tāda pati kā minēja gribuiemestkapeiku - ko tik man nenācās dzirdēt. LV tas ir ļoti populāri apsmiet cilvēkus par gaumi, diemžēl.
Sebii @ 06.04.2023 16:23
Es domāju, ka tā ir kaut kāda stigma no tā, ka viņš skaitījās “saldais popa puisītis” vai kaut kas uz to pusi. Man kādreiz nenormāli patika One Direction. Reakcija uz mani bija tāda pati kā minēja gribuiemestkapeiku - ko tik man nenācās dzirdēt. LV tas ir ļoti populāri apsmiet cilvēkus par gaumi, diemžēl.