Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā sevi ''izlikt''?

Reitings 126
Reģ: 10.03.2023
Šī problēma man jau ir sen. Varbūt banāli uzrakstīju, bet es pilnīgi nemāku veidot romantiskas attiecības. Vienmēr domāju, ja nu nesanāks, vai arī meklēju kaut kādas problēmas tajā cilvēkā, kas mani simpatizē. Kā šim pārkāpt pāri? Nav bail no seksa, izģērbšanās, bet tieši emocionālā puse satrauc. Varu runāties ar cilvēku, kas simpatizē, bet, ja saprotu, ka viss iet tālāk, palieku auksta, kaut vai tā nemaz negribu, tā jau ir noticis biežā kā gribētos :( varbūt ir bijis līdzīgi?
01.04.2023 03:10 |

Reitings 970
Reģ: 25.11.2022
Man arī tā ir, bet es vienkārši sadzīvoju ar to, un ar laiku tas pāriet pret attiecīgo personu, bet tā sajūta ir tiikk pretīga.🙆🏽‍♀️
01.04.2023 07:28 |

Patīk
Reitings 2090
Reģ: 22.05.2019
milkiwai @ 01.04.2023 03:10
Šī problēma man jau ir sen. Varbūt banāli uzrakstīju, bet es pilnīgi nemāku veidot romantiskas attiecības. Vienmēr domāju, ja nu nesanāks, vai arī meklēju kaut kādas problēmas tajā cilvēkā, kas mani simpatizē. Kā šim pārkāpt pāri? Nav bail no seksa, izģērbšanās, bet tieši emocionālā puse satrauc. Varu runāties ar cilvēku, kas simpatizē, bet, ja saprotu, ka viss iet tālāk, palieku auksta, kaut vai tā nemaz negribu, tā jau ir noticis biežā kā gribētos :( varbūt ir bijis līdzīgi?

Tev ir bailes no attiecībām.
Biežāk tās rodas,ja aiz muguras ir negatīva pieredze.
Var iet pie speciālista un risināt šo,mēģināt saprast, kāpēc tā ir,vai arī meklēt kādu informāciju internetā.
01.04.2023 08:01 |

Reitings 94
Reģ: 28.10.2021
milkiwai @ 01.04.2023 03:10

Noteikti pameklē speciālistu,kas šo palīdzēs risināt.
Tā ir aizsargreakcija un dažiem tā notiek.
Nebaidies meklēt info un "trenēt" sevi izkāpt no šīm bailēm.
Tas nav nekas neparasts,bet noteikti vajag pie tā piestrādāt,jo pati no sevis nekļūsi atvērta pēkšņi.
Lai cik mums liekas ka "īstais" atkausēs sirdi utt. Un viss būs maģiski.
Patiesība ir tāda,ka attiecības ir savstarpējs darbs,nav jābūt tā ka smagi jācenšas,ja nesaskan tad nesaskan,bet pie sevis piestrādājot tev viss izdosies.
01.04.2023 12:40 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Varbūt, tu vienkārši pagaidām neesi atradusi piemērotāko partneri, līdz to ar pēc kāda laika, kļūsti auksta un apzinies, ka starp jums bija tikai sākotnēja simpātija, kura ar laiku, ka liesma, vienkārši izdzisa.
Varbūt tev ir bail no attiecībām, ka pielaižot tuvāk sev, tev nāksies vilties un piedzīvot negatīvu pieredzi?
Jebkurā ziņa, attiecības vienmēr būs momenti, kad ir labi (silti )un kad ir slikti(auksti), līdz ar to ir jāapzinās, vai ir vērts tālāk turpināt attiecības ar šo cilvēku vai labāk tomēr šķirties.
01.04.2023 14:43 |

Reitings 777
Reģ: 18.06.2018
Šis ir par mani,kā jūtu ka otra cilvēka jūtas ir kas vairāk par draudzību-tā viss bloks un cita attieksme. Cīnos visu laiku un saprotu savu vainu-bet kā to mainīt??
Un pat vienalga vai tas ir cilvēks,kas pašai patīk, tāpat meklēju melnumus,lai attaisnotu ka nekas nesanāks. Sevi šaustu par to visu laiku.
03.04.2023 09:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits