Pašnāvība vajāšanas un ietekmēšanas dēļ.

Reitings 43
Reģ: 31.01.2023
Izdzēru daudz antibiotiku. Sirds sitas kā negudra. Ko darī? Negribu vairs mirt. Nevaru saukt ātros. Ieliks psihenē. Ko arīt?
Daudz ūdens jau izdzēru, bet izventies nevarēju.
Iziet svaigā gaisā. Kas vēl var palīdzēt?
31.03.2023 19:35 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Sarma1986 @ 01.04.2023 18:25

Stulbā trolle. Pie psihajiem policiju sauc, lau viñus glābtu, nevis izrēkinātos. Trakjenē vismaz medikamentus kaut kādus iedotu, kamēr lēkme pāriet.
Vēl variants, ka narkomāne, kad othadñaks narkomāni nes tādu sviestu, tur arī liek uz medikamentiem, kamēr atiet un tad seko terapija plus piemēro medikamentus.
Ja šitai šizo tiešām ir vecis nevis izfantazēts, man viña žēl, man pietiktu ar vienu reizi tādu murgu, aiz škvarńika izmestu uz ielas neatkarīgi no radniecības/attiecību statusa. Te galvas dakterim ar stāžu darbs.

Izklausās, ka pie tevis arī galvas dakterim būtu ko darīt.
01.04.2023 18:32 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
Lula @ 01.04.2023 18:32

Izklausās, ka pie tevis arī galvas dakterim būtu ko darīt.

Galviñu nepaglaudīju šizenei? Nu atrodi, paglaudi, naivā dvēsele, apraudoties pie antibiotiku kastītes un klausoties šizo fantāzijas.
01.04.2023 19:34 |

Patīk
Reitings 11059
Sarma1986 @ 01.04.2023 19:34

Galviñu nepaglaudīju šizenei? Nu atrodi, paglaudi, naivā dvēsele, apraudoties pie antibiotiku kastītes un klausoties šizo fantāzijas.

Kur tev tādas dusmas rodas uz visiem šeit?
01.04.2023 19:37 |

Reitings 43
Sarma1986 @ 01.04.2023 18:25

Stulbā trolle. Pie psihajiem policiju sauc, lau viñus glābtu, nevis izrēkinātos. Trakjenē vismaz medikamentus kaut kādus iedotu, kamēr lēkme pāriet.
Vēl variants, ka narkomāne, kad othadñaks narkomāni nes tādu sviestu, tur arī liek uz medikamentiem, kamēr atiet un tad seko terapija plus piemēro medikamentus.
Ja šitai šizo tiešām ir vecis nevis izfantazēts, man viña žēl, man pietiktu ar vienu reizi tādu murgu, aiz škvarńika izmestu uz ielas neatkarīgi no radniecības/attiecību statusa. Te galvas dakterim ar stāžu darbs.

Sarma. Nekotiku reibumā rakstu pareizi un izvēlos latviski stilistiski pareizus vārdus?
Neticu brīnumiem, ka tādas lietas būtu iespējamas.
Izskatās ka tu esi tas pats es, vai varbūt tev pieder šis portāls. Daudz jau viņš nevarētu maksāt.
Tie bija kārtējie draudi.
Paldies ka uzkurini mani cīnīties par taisnību.
Tevi vajadzēja ielikt ietumā jau 2019. gada vasarā. Kas J bija izlicis tev lamatas.Un kā lamatu plānotāju (lai gan noziedznieku un nelietu) tu pasūtīju piekaut līdz nāvei!
Lūdzu turpini mani iedvesot un uzkurināt cīņai par taisnību. Tas palīdz uzturēt manu gadu stipru!
01.04.2023 20:44 |

Reitings 43
Sarma1986 @ 01.04.2023 19:34

Kā redzi nenomiru. Šodien ir cita diena un nē, neesmu mēģinājusi šodien atņemt sev dzīvību.
Šodien esmu noskaņota kareivīgi. Rakstīt iesniegumus policijā varbūt viņi tomēr atšķetina šo lietu!
01.04.2023 20:46 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
TasPatsES @ 01.04.2023 20:44

Sarma. Nekotiku reibumā rakstu pareizi un izvēlos latviski stilistiski pareizus vārdus?
Izskatās ka tu esi tas pats es, vai varbūt tev pieder šis portāls. Daudz jau viņš nevarētu maksāt.
Tevi vajadzēja ielikt ietumā jau 2019. gada vasarā. Kas J bija izlicis tev lamatas.Un kā lamatu plānotāju (lai gan noziedznieku un nelietu) tu pasūtīju piekaut līdz nāvei!
Lūdzu turpini mani iedvesot un uzkurināt cīņai par taisnību. Tas palīdz uzturēt manu gadu stipru!
TasPatsEs sauc sevi par TasPatsEs,tad sanāk,ka esat viena persona?
Psihbrigādi ar steigu!
01.04.2023 21:01 |

Reitings 668
TasPatsES @ 01.04.2023 20:44

Gramatiski pareizi? Izlasi vēlreiz savu murgojumu un tad nopērc latviešu valodas grāmatu pamatskolai. Būs lietderīgāka nodarbe.
P.S. Jā, esmu Tavs vecis un man pieder šis portāls. Caurejas joprojām nav no antibiotikām?
01.04.2023 22:08 |

Reitings 43
LuckyStrike @ 01.04.2023 21:01
TasPatsEs sauc sevi par TasPatsEs,tad sanāk,ka esat viena persona?
Psihbrigādi ar steigu!

Es izvēlējos šo niku slepkavas dēļ. Slepkava un vajātājs gan sevi sauca sociālajos tīklos par ''tas pats es''.
Nē, neesam.
02.04.2023 00:26 |

Reitings 43
Sarma1986 @ 01.04.2023 22:08

Gramatiski pareizi? Izlasi vēlreiz savu murgojumu un tad nopērc latviešu valodas grāmatu pamatskolai. Būs lietderīgāka nodarbe.
P.S. Jā, esmu Tavs vecis un man pieder šis portāls. Caurejas joprojām nav no antibiotikām?

Laikam esi. Jo nekur neesmu rakstījusi ka tas ir ''mans vecis''. No kurienes tev tādi murgojumi?
Tātad Sarma sanāk kā tas ir ''tas pats es'' un mēģina mani ietekmēt- iebaidīt. Lai neziņoju policijai un atsakos no ieceres atšķetināt viņa noziegumu mudžekli!
02.04.2023 00:30 |

10 gadi
Reitings 431
Reģ: 29.01.2009
Varētu šo stāstu no sākuma līdz beigām?🤔
02.04.2023 00:39 |

Reitings 668
TasPatsES @ 02.04.2023 00:30

Laikam esi. Jo nekur neesmu rakstījusi ka tas ir ''mans vecis''. No kurienes tev tādi murgojumi?
Tātad Sarma sanāk kā tas ir ''tas pats es'' un mēģina mani ietekmēt- iebaidīt. Lai neziņoju policijai un atsakos no ieceres atšķetināt viņa noziegumu mudžekli!

Pastulbene, es vispār pati piedāvāju aizsūtīt Tava murgojuma linku uz policiju, lai palīdz Tev nokłūt pie galvas daktera un atklāt Tevis izmurgotās slepkavības.
Kuru vairs interesē Tavi 90tos gadu murgi, pat ja tur ir pile taisnības šizo stāstos, standarta noilgums ir 15 gadi smagiem noziegumiem, ja cietušie nepilngadīgie 20gadi. Pakārt pie nagliñas vari savus 90tos stāstus un paskatīties kalendārā.
Un ka tagad kāds tādu šizeni vajāta un sekotu? 🤣🤣🤣 Par ko? Par info, par kuru nekāds kriminālprocess vairs nav uzsākams? Vai mīlas dēł? Jebkurš normāls vecis pārkrustītos no tādas ticis vałā, nevis vajātu 🤣🤣🤣
Tagad ierauj antibiotiku un saceri turpinājumu, izklaidē forumu.
02.04.2023 09:56 |

Reitings 43
Sarma1986 @ 02.04.2023 09:56

Pastulbene, es vispār pati piedāvāju aizsūtīt Tava murgojuma linku uz policiju, lai palīdz Tev nokłūt pie galvas daktera un atklāt Tevis izmurgotās slepkavības.
Kuru vairs interesē Tavi 90tos gadu murgi, pat ja tur ir pile taisnības šizo stāstos, standarta noilgums ir 15 gadi smagiem noziegumiem, ja cietušie nepilngadīgie 20gadi. Pakārt pie nagliñas vari savus 90tos stāstus un paskatīties kalendārā.
Un ka tagad kāds tādu šizeni vajāta un sekotu? ??? Par ko? Par info, par kuru nekāds kriminālprocess vairs nav uzsākams? Vai mīlas dēł? Jebkurš normāls vecis pārkrustītos no tādas ticis vałā, nevis vajātu ???

Acīmredzot esi viņš. Lūdzu atturiens no tālāku draudu izteikšanas.
Slepkavība nav izmurgota. Policijā ir lieta par šo slepkavību. Pilns internets par to kā atgriežas 90.tie gadi un ka civēks tika ''sists ar pagali līdz nāvei''.
Diemžēl ļoti daudzi zina kas pasūtīja šo slepkavību un kāpēc. Bet nerunā aiz bailēm.
Līdzīgi ir man. Ir gan bail, gan arī nav tiešu pierādīju tikai zinu. Zinu kas to pasūtīja, Zinu kāpēc paūtīja- ko vēlājās panākt. Zinu 1. policijas ielikteni, kas visticamāk ne tikai piesedza, bet pat plānoja šo slepkavību. Zinu vēl 2 policistus kas noteikti saprot kas to izdarīja un kāpēc, bet klusē. Laikam to pašu baiļu dēļ. Tāpēc neesmu devusies uz policiju un klusēju. Bet šī slepkava turpina davas noziedniskās darbības. Tāpat persona ir arī psoihopāts un ir izdarījusi noziegumu ASV par ko viņam (ja visu savilktu kopā) draud nāves spriedums tur. Ļoti augstas likmes. Tāpēc jūtos apdraudēta un vismaz šobrīd nevaru doties uz policiju. Bet viss var mainīties.
Ja būtu tieši pierādījumi arī šeit rakstīru uzreiz vārdu un uzvērdu, kā arī vādus un uzvērdus tiem ielikteņiem.
Tie bija draudi man, lai mani iebiedētu. Man pašai te vajadzētu doties uz čekurkalna 1. šķērslīniju.
02.04.2023 13:22 |

Reitings 43
Sarma1986 @ 02.04.2023 09:56

Un ka tagad kāds tādu šizeni vajāta un sekotu? ??? Par ko? Par info, par kuru nekāds kriminālprocess vairs nav uzsākams? Vai mīlas dēł? Jebkurš normāls vecis pārkrustītos no tādas ticis vałā, nevis vajātu ???

Nu ''slepkava''tas noteikti esi tu, jo parastais mirstīgai jau nezinātu ( nestrādājot policijā vai juristraksē) kāds kam noilgums.
Kā tu to lieliski zini, tad tevis pasūtītā slepkavība notika 2020.gada 2. pusē. Neiedzimušais bērns tika nogalināts 2017. gadā. Paldies ka informēji, ka šīm slekavībām nav noilguma un nebūs vēl ļoti ilgi.
Tas ka Tavi vecāki nogalināja savu bērnu 90. gados nenozīmē ka pārējās slepkavības notika pirms 30 gadiem, kā tu to lieliski zini. Diemžēl šī bērninā nāve paliks nesodīta, jo lieta beidzās ar ''nelaimes gadījumu'', un ķermenis sen kā sadalījies, tādējādi es perfekti apzinos, ka nekad nav pastāvējusi potenciāla varbūtība viņiem saņemt sodu. Diemžēl.
Bet runa nav par pārējām 2. pasūtījuma slepkavībām.
02.04.2023 13:42 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Pilns internets par to kā atgriežas 90.tie gadi un ka civēks tika ''sists ar pagali līdz nāvei''.

Iemet linku, jo googlē nekā tāda nav.
Tāpēc jūtos apdraudēta un vismaz šobrīd nevaru doties uz policiju.

Kāpēc jūties apdraudēta, ja tev nav vispār nekādu pierādījumu?
02.04.2023 13:47 |

Patīk
Reitings 11059
TasPatsES @ 02.04.2023 14:00

Jo es zinu, un tas cilvēks ir slepkava. Jo es varu būt nākamā, pat ja ne slepkavības upuris tad kādu citu darbību upuris!

Iedod linkus kādiem rakstiem.
02.04.2023 14:08 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
TasPatsES @ 02.04.2023 14:00

Jo es zinu, un tas cilvēks ir slepkava. Jo es varu būt nākamā, pat ja ne slepkavības upuris tad kādu citu darbību upuris!

Ja apgalvo, ka jau nezin cik ilgi tiec vajāta un ietekmēta, tad kāpēc raksti, ka tikai ''varētu būt'' kaut kādu darbību upuris? Kā tieši tevi ietekmē un vajā?
02.04.2023 14:33 |

Reitings 8
Reģ: 05.04.2023
Arī es šodien domāju par pašnāvību.
Īstenībā es par to domāju jau no vakardienas, kad man bija panikas lēkme.
Kāds ir nesāpīgākais veids?
05.04.2023 09:08 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
pasnaviba @ 05.04.2023 09:08
Arī es šodien domāju par pašnāvību.
Īstenībā es par to domāju jau no vakardienas, kad man bija panikas lēkme.
Kāds ir nesāpīgākais veids?
. https://rpnc.lv/administracija/uznemsana/
05.04.2023 09:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits