tieši tā, ja vajag tad jālieto. Bet protams, ka labāk ir dzīvot bez zālēm.nē nu jā @ 23.03.2023 21:37Izklausās pēc jautājumiem, ko skolotāja uzdod 5. klases sociālo zinību stundā. ?
Ja zāles vajag, tad tās ir jālieto, tas nav ne labi, ne slikti, vienkārši ir gadījumi, kad bez tām nevar.
Par mobingu un apsmiešanu, šķiet, nav pat vērts komentēt, tam vajadzētu būt pašsaprotami, ja cilvēkam piemīt kaut drusciņ empātijas.
Par zāļu lietošanu, vai ārstēšanos ir jāapsmej?
empātija mūsu sabiedrībā vai šajā forumā?nē nu jā @ 23.03.2023 21:37Izklausās pēc jautājumiem, ko skolotāja uzdod 5. klases sociālo zinību stundā. ?
Ja zāles vajag, tad tās ir jālieto, tas nav ne labi, ne slikti, vienkārši ir gadījumi, kad bez tām nevar.
Par mobingu un apsmiešanu, šķiet, nav pat vērts komentēt, tam vajadzētu būt pašsaprotami, ja cilvēkam piemīt kaut drusciņ empātijas.
Kalnos @ 23.03.2023 21:45empātija mūsu sabiedrībā vai šajā forumā?
Kalnos @ 23.03.2023 21:45empātija mūsu sabiedrībā vai šajā forumā?
Kalnos @ 23.03.2023 21:28Kā tur īstenībā jums liekas? Ja ir teiksim depresija, vai cita psihiska kaite, lietot zāles ir slikti?
Vai cilvēki ar psihisku saslimšanu ir pelnījuši naidu, mobingu, sabiedrības izstumšanu?
Par zāļu lietošanu, vai ārstēšanos ir jāapsmej?
Braucuuzņujorku @ 24.03.2023 10:12Mana māte mani nosodīja ka eju pie psihoterapeita un dzeru zāles, jo redz nav tādu mentālo saslimšanu. Ir tikai lāsti un citi pesteļi. Un ka vajadzēja labāk pie dziednieces iet. To ka viņa pati ar savu neizdarību man radīja sāpes un neārstetā bērnības trauma atkārtojās jaunībā un mani salauza visi tie notikumi, jo taču ir smagi ja 2 reizes dzivē japiedzīvo elle ilglaicīgi, tas viss sadragāja veselību līdz tam, ka tagad man ir mentālā saslimšana smagā formā, bet viņa par to nedomā. Galvenais, ka esmu veiksmīga dzīvē un citi domā ka viņiem tik buper kuper meita ir. Mūžam atcerēšos tās traumas un to rūgtumu ko izjutu, kad māte nosodīja mani, ka eju meklēt palīdzību pie psihoterapeita. Atceries, ka tas vien, ka esi sācis sev palīdzēt ir apsveicami un norobežojies no tiem kas tevi neatbalsta uz atlabšanas ceļu.
kādas sviestmaizes? Strādāju par setnieci, apmierina? Maksāju nodokļus, savu sviestmaizi nopelnu godīgi strādājotMiuce @ 24.03.2023 10:34
Neviens nenāk sviestmaizes pirkt, ka ārdies forumā? Kas attiecas uz tēmu, nevajag savas zāles teatrāli publicēt storijos un informēt visu Latviju, ka es nu tagad dzeru antidepresantus (un Jelinskas depresija, kuras dēļ atvēri tēmu, ir ne no smagas dzīves, bet gan no tā, ka laiza Papikam dibencaurumu, bet kāzu kā nav, tā nav, pašpasludinātā cietēja). Drīz padirsīs un sūdu publicēs, izanalizējot krāsu un konsistenci. Ja izbāž visu publiski, tad nav ko gaudot, ka visi neglauda galviņu. Nevienam nav uz pieres rakstīts, kas ko lieto vai nelieto.
paga Paga. Ja kāda dod seksu kaimiņu traktoristam Ivaram ubagam par velti, viņa ir laba bet Jelinskai ir bagāts draugs tas slikti? Skaudība nav laba lieta.Miuce @ 24.03.2023 10:34
Neviens nenāk sviestmaizes pirkt, ka ārdies forumā? Kas attiecas uz tēmu, nevajag savas zāles teatrāli publicēt storijos un informēt visu Latviju, ka es nu tagad dzeru antidepresantus (un Jelinskas depresija, kuras dēļ atvēri tēmu, ir ne no smagas dzīves, bet gan no tā, ka laiza Papikam dibencaurumu, bet kāzu kā nav, tā nav, pašpasludinātā cietēja). Drīz padirsīs un sūdu publicēs, izanalizējot krāsu un konsistenci. Ja izbāž visu publiski, tad nav ko gaudot, ka visi neglauda galviņu. Nevienam nav uz pieres rakstīts, kas ko lieto vai nelieto.
es jau nesaku neko viņai nekad, tikai šoreiz gribēju atbalstu. Jo nu es viņu visā atbalstu. 😀😀😀nightjar @ 24.03.2023 10:49
Es tāpēc mātei nesaku vispār neko, ne to, ka izgāju psihoterapijas kursu viņas dēļ, ne cik es pelnu. Nezinu, cik Tu esi veca, bet ja ir iespēja neteikt, nesaki. Kaut vai melo, ja vajag ;)
HARDLUXURY @ 23.03.2023 22:09Ignorē dalbajobus ?
man vienmēr interesē, kas notiek psihoterapijā. Esmu dzirdējusi, ka var nonākt un izrunāties līdz kaut kādām bērnības traumām, bet es neko no savas bērnības neatceros, tapec tas man liekas “kaaa?” 🧐Braucuuzņujorku @ 24.03.2023 10:12Mana māte mani nosodīja ka eju pie psihoterapeita un dzeru zāles, jo redz nav tādu mentālo saslimšanu. Ir tikai lāsti un citi pesteļi. Un ka vajadzēja labāk pie dziednieces iet. To ka viņa pati ar savu neizdarību man radīja sāpes un neārstetā bērnības trauma atkārtojās jaunībā un mani salauza visi tie notikumi, jo taču ir smagi ja 2 reizes dzivē japiedzīvo elle ilglaicīgi, tas viss sadragāja veselību līdz tam, ka tagad man ir mentālā saslimšana smagā formā, bet viņa par to nedomā. Galvenais, ka esmu veiksmīga dzīvē un citi domā ka viņiem tik buper kuper meita ir. Mūžam atcerēšos tās traumas un to rūgtumu ko izjutu, kad māte nosodīja mani, ka eju meklēt palīdzību pie psihoterapeita. Atceries, ka tas vien, ka esi sācis sev palīdzēt ir apsveicami un norobežojies no tiem kas tevi neatbalsta uz atlabšanas ceļu.
tak katrs 3. Cilvēks ir bišk neadekvāts ! Nevar visu nemt galvā un pie sirds! Dikti neveselīgi tas viss ir! Jābūt pofig vispār par idiotiem- jāpievēršas savai dzīvei un jāiet uz augšu! Dikti neglīti tā kuce izteicās par Jelinsku un zālēm.. kāds sakars tur papikiem vispār? Trauma cilvēkam no ex vīra, kurš nenovērtēja un pazemoja!sakuraszarins @ 24.03.2023 12:17
Zelta likums, kas palīdz daudzās dzīves situācijās.❤