operācija… viennozīmīgi… un i to jāskatās, vai olnīca būs vesela.umatere @ 15.03.2023 13:18Gribētu jautāt, cik lielu cistu olnīcā parasti operē?? Man viņa 9×5cm un neko, staigā ar sāpēm un cerību ka uzsūksies.. Varbūt kādai pieredze..
nu visu laiku bija līdz 2, 3cm, un tā arī staigāju, šodien sonografija atklāja 9cm, bet ginekologs liek dzert pretapaugļosanas tabletes in vissamoreamore @ 15.03.2023 13:22man šķiet, ka tas ir arī ļoti individuāli. man gan ir mazāka 53mm*34mm, bet par operāciju neko, neviens vēl nedomā. tev viņa ir ilgi jau?
nu visu laiku bija līdz 2, 3cm, un tā arī staigāju, šodien sonografija atklāja 9cm, bet ginekologs liek dzert pretapaugļosanas tabletes in viss
man jau 3 gadus ir hormonālā spirāle, kuru ielika lai nebūtu tās mazās cistas,, bet iešu pie cita ārsta, jo galīgi jūtos slikti,Dola @ 15.03.2023 15:43
Pirms tam arī lietoji kontracepciju , kad bija 2,3cm? Tad viņai vajadzēja uzsūkties, ja tas nav noticis un atkārtotā vizītē lielāka,tad ieteiktu aiziet pie cita ginekologa, domāju ka nepieciešama operācija.
umatere @ 15.03.2023 13:25nu visu laiku bija līdz 2, 3cm, un tā arī staigāju, šodien sonografija atklāja 9cm, bet ginekologs liek dzert pretapaugļosanas tabletes in viss
es nupat biju slimnīcā jo sāpēja nieres spvidū, un tur arī konstatēja tās cistas, bet vienkārši palaida itkā tas nekas nebūtu, un tāpēc devos uz sonografiju, lai pārbaudītu nieres un urīnpūsli, viss pilnīgi vesels bet cistām uzmanību nepievērš...Berry5 @ 15.03.2023 16:18Man gan bija Mioma. Nu tā baigi neiespringu pāris gadus regulāri staigāju uz USG un tā viss okei. Neviens neko. Tad pie 5cm, ārsts saka, ka nu tā kā pamazām vajadzētu operēt. Labi, pierakstos un visu kārtoju. Vienā brīdī saprotu, ka kā kaut ko apēdu, tā paliek slikta dūša. Uztaisa analīzes, USG- viss slikti. Pa pusotru mēnesi no 5cm uz 9cm un nospiež nieres, zarnas. (Mana organisma īpatnība- 9cm vispār nebūtu jāizjūt nekā) Izoperēja, protams, nekas neplīsa(fū), ar nierēm rādītāji arī atgriezās normā.
umatere @ 15.03.2023 16:32es nupat biju slimnīcā jo sāpēja nieres spvidū, un tur arī konstatēja tās cistas, bet vienkārši palaida itkā tas nekas nebūtu, un tāpēc devos uz sonografiju, lai pārbaudītu nieres un urīnpūsli, viss pilnīgi vesels bet cistām uzmanību nepievērš...