HARDLUXURY @ 11.03.2023 08:27Parasti sākumā liek 0,5! Otro pusi korekcijā!
paprasi anastēziju bet esi droša , ka nav komplikāciju no preperāta “lidokaīna” atsāpinātāja. Man liels slieksnis, varu paciesties, bet lūpām nāk asins. Pēc procedūras vienmēr herpes😀.Hermesmel @ 11.03.2023 08:31
Tev ir filleri? Kas tieši tajā procesà ir tik sāpīgs? Vienīgi iedomājos par to, ka lūpās ir daudz asinsvadu, tāpēc tas rada tās sāpes, bet dūrieni pasi par sevi neliekas, ka varētu būt tik sāpīgi.
Mellenite @ 11.03.2023 11:09Man ir mazas lūpas un mute arī ir maza. Tāpēc negribas parsaut par strīpu.
tac lidokaīna špricēšana tāpat sāp🙈 labi, ka man vēl neko špricēt neprasāsHARDLUXURY @ 11.03.2023 08:52paprasi anastēziju bet esi droša , ka nav komplikāciju no preperāta “lidokaīna” atsāpinātāja. Man liels slieksnis, varu paciesties, bet lūpām nāk asins. Pēc procedūras vienmēr herpes?.
nu ir dažas, kurām nav pat ko krāsot! Nu ja jūtas diskomfortabli..Mušpapīrs @ 12.03.2023 14:20Negribu moralizēt, tomēr nevaru nepajautāt - nu vai tiešām to vajag?
Trolejbusā skatos uz tām lūpām. Nu nav tas skaisti. Tāpat meitenes ar tām traģiskajām lūpām izslien zodus un jūtas skaistas. Varbūt ja ir tā sajūta, ir tā vērts. Bet komon neticu, ka jums dabas dotās lūpas ir tik neveiksmīgas (kā sašpricētās)
Dita.D @ 12.03.2023 16:08Pirms filleru taisīšanas iesaku noskatīties “aizliegtā paņēmiena” sižetu. Tad arī sapratīsiet kurā virzienā meklēt speciālistus, kas vispār DRĪKST veikt šo procedūru.
Vārdotāja @ 12.03.2023 16:16nu ir dažas, kurām nav pat ko krāsot! Nu ja jūtas diskomfortabli..
Mušpapīrs @ 12.03.2023 14:20Negribu moralizēt, tomēr nevaru nepajautāt - nu vai tiešām to vajag?
Trolejbusā skatos uz tām lūpām. Nu nav tas skaisti. Tāpat meitenes ar tām traģiskajām lūpām izslien zodus un jūtas skaistas. Varbūt ja ir tā sajūta, ir tā vērts. Bet komon neticu, ka jums dabas dotās lūpas ir tik neveiksmīgas (kā sašpricētās)
bet tici man, reti kura dermatoloģe pateiks- nē, Tev nevajag. Visiem tak jāpelnaIceCream @ 12.03.2023 17:36Tas, ka "speciālists" pateiks kā labāk, nu nezinu. Kāds jau tās pīļģīmes tak arī špricē.
Un jā, es nekad neesmu nodomājusi - jēziņ, cik mazas, nesmukas lūpas. Toties - jēziņ, atkal viena ar bērnu cīsiņiem mutes vietā, gan pietiekami bieži. Nesen arī baseina ģērbtuvē viena, nu labi, no priekšas jau uzkrītoši, pagriežas no sāna, tas katrs mutes kaktiņš pilnīgi atlocījies katrs uz savu pusi. ? Ja nav mēra sajūtas, tas nevajag.