Cilillyy @ 10.03.2023 15:18Es arī uzskatu ka ğimenei jābut vienotam uzvārdam. Bet nu sit mani nost es nevaru viņa uzvārdu pieņemt.
Jā kā piemērs ŠlesersEsFeja @ 10.03.2023 15:25
Nu, ir arī gadījumi, kad vīrs paņem sievas uzvārdu. Varbūt tas ir variants?
iiieviiite @ 10.03.2023 14:53Draudzenei tā ir. Vīrs un dēls vienā, viņa citā. Aizbildinājās, ka slinkums mainīt visus dokumentus - tiesības, pasi. Nu ja slinkums, tad slinkums, neko darīt?
Tak neuztraucies🙏 Ja nevari pieņemt, neņem tak nekādā gadījumā! Neklausi par tiem viena uzvārda aizspriedumiem, jādzīvo un jāsadzīvo Tev pašai tak būs! Es nekad, nekad neesmu vadījusies pēc tā, ka tam tā ir jābūt! Tikai pēc smukuma, ja smjkāks labāks uzvārds mainu nost💕 ja nē tad tas pat apspriests netiek. Vēl uzskatu, ka var ieklausīties astrologā/numerologā, tikai labā un vēlams 2 uzklausīt😉 es pēdējo reizi kad precējos izmantojām šādus pakalpojumus, gājām ar 3-4 uzvārdiemCilillyy @ 10.03.2023 15:18Es arī uzskatu ka ğimenei jābut vienotam uzvārdam. Bet nu sit mani nost es nevaru viņa uzvārdu pieņemt.
Zem tā var noslēpt daudz ko arī nepatiku pret vīra uzvārdu🤔 Mēs tak tiecamies pēc skaistuma, nez vai kāda atteiktos no skaistāka uzvārda😉Beverly Hilza @ 10.03.2023 15:33
Es domāju, ka tur ir naudas izdevumi par mainīšanu. Un jastaigā savs laiks jāterē. Cilvēks negrib tēret savu naudu un enerģiju. ?
Gardenia @ 10.03.2023 15:37Tak neuztraucies? Ja nevari pieņemt, neņem tak nekādā gadījumā! Neklausi par tiem viena uzvārda aizspriedumiem, jādzīvo un jāsadzīvo Tev pašai tak būs! Es nekad, nekad neesmu vadījusies pēc tā, ka tam tā ir jābūt! Tikai pēc smukuma, ja smjkāks labāks uzvārds mainu nost? ja nē tad tas pat apspriests netiek. Vēl uzskatu, ka var ieklausīties astrologā/numerologā, tikai labā un vēlams 2 uzklausīt? es pēdējo reizi kad precējos izmantojām šādus pakalpojumus, gājām ar 3-4 uzvārdiem
Gardenia @ 10.03.2023 15:43Zem tā var noslēpt daudz ko arī nepatiku pret vīra uzvārdu? Mēs tak tiecamies pēc skaistuma, nez vai kāda atteiktos no skaistāka uzvārda?
EveEve @ 10.03.2023 15:48Kāds ir vīrieša viedoklis, redzējums? Kāpēc nevēlies pieņemt viņa uzvārdu?
Var katrs palikt ar savu, var pāriet Tavā, var abi pieņemt kādu no dzimtas uzvārdiem (vecvecāku), bet pēdējā variantā jāpapēta sīkāk nosacījumus. Uzskatu, ka katram jādara tā, kā uzskata ar pareizu.
Man un vīram bija svarīgi, ka abiem ir viens uzvārds. Citu variantu kā pāriet vīra uzvārdā nemaz neizskatīju.
Nu zini šim gan nepiekritīšu! Ko nozīmē izlemt nevar pats, pašam ir patīk vai nepatīk, bet citreiz ir jēdzīgi arī kādā speciālistā, numeroloģija piemēram jau ir zināma no Pitagora laikiem. Kāzu datumu labvēlīgo 2 mēnešu periodā izvēlējāmies to kuru ieteica gan numerologs, gan astrologs. Ieteica katrs kādus 3-4 datumus, bet viens sakrita. Abi bija neatkarīgas un savstarpēji nepazīstamas personas. Vai tad nekad nav dzirdēts par pozitīvu vai negatīvu vārda ietekmi? Naudas un ne naudas skaitļiem? Tas ta kā daļēji būtu vieglprātīgi paņemt sev galīgi neveiksmīgu, nevēlamu uzvārdu. Man draugam vienam kaut kāds speciālists bija ieteicis nomainīt vārdam vienu burtu! Jūs pat iedomāties nevarat kā viņam dzīve pamainījās uz labo pusi, īpaši naudas ziņā.Beverly Hilza @ 10.03.2023 15:44
Ja cilvēks nevar pieņemt lēmumu pastāvigi un viņu māc šaubas , tad viņš sāk meklēt apstiprinājuma atbildes no citiem, kas šajā gadījumā ir astrologs/numerologs.
Jo manuprāt pārliecināts cilvēks nemeklē citu viedokļus. Papildus. ?