la roche posay antheliosMušpapīrs @ 09.03.2023 19:04Sveiki!
Pamazām tuvojas vasara, tāpēc esmu saules aizsarglīdzekļu meklējumos. Interesē sejas aizsargkrēmi virs 50SPF (būtu vēlams 70). Otrs sāpīgs temats ir efektīvi saules aizsarglīdzekļi matiem. Mati saulē burtiski izkalst. Esmu izrakusies pa aptieku mājaslapām un šķiet, ka šīs 2 lietas ir super specifiskas ?
Labprāt saņemtu jūsu ieteikumus. Paldies! ?
Nezinamaameicha @ 09.03.2023 19:28la roche posay anthelios
Beverly Hilza @ 09.03.2023 20:42Es nemaz nezināju, ka ir aizsargkēms ar 70 SPF, jo nekad augstāk par 50 SPF neesmu veikalos redzējusi.
?
Ar 70 SPF var nopirkt tikai aptiekās ?
Tas ko es zinu ka saules aizsarglīdzekļi ir jālieto visu gadu, nevis tikai vasarā vai spožā saulē.??
Dalia @ 09.03.2023 21:07
Neuztraucies, neko daudz neesi palaidusi garām. Joprojām 30 vai 50 spf ir labākais variants. Jo 30 no 50, tā pat kā 50 no 70 ar daudz ko neatšķiras, kā mārketingu un pāris procentiem. Vislabākais ir palikt pie 50 un, pats galvenais, atcerēties, ka spf ir jāuzliek ik pēc pāris stundām. Nepietiek uzlikt no rīta un aizmirst par to. Daudzi ar to grēko, arī es. Ja tiek lietota kosmētika var nopirkt pūšamos.
Dalia @ 09.03.2023 20:16
Šis vai Garnier Anti-Dark Spots&Anti-Pollution saules aizsargfluīds sejai. Neesmu atradusi neko labāku. Pērku jau vairākus gadus.
Beverly Hilza @ 09.03.2023 20:42Es nemaz nezināju, ka ir aizsargkēms ar 70 SPF, jo nekad augstāk par 50 SPF neesmu veikalos redzējusi.
?
Ar 70 SPF var nopirkt tikai aptiekās ?
Tas ko es zinu ka saules aizsarglīdzekļi ir jālieto visu gadu, nevis tikai vasarā vai spožā saulē.??
la roche posay anthelios
kā nav?? Ir gan, tajā pašā e-menessaptieka.lv 😄Dola @ 10.03.2023 13:16
Šo medīju jau kādu laiku, bet nevienā internetveikalā LV nav pieejams. ?
Pati lietoju ar toni IT Cosmetics CC+ Cream With SPF 50+,
Bioderma PHOTODERM SPF 50+,
No Madaras spf50 pro-active mineral sunscreen stick. Katrai situācijai savs
Man spf ir visās malās, somiņā, mašīnā kabatā, lait, tad ka ir aizmiersies, vienmēr ir pie rokas, jo eju IPL kursu, kur īpaši jāpiedomā pie spf arī ziemā.
Matiem saules aizsardzībai esmu noskatījusi produktu no Kérastase Soleil līnijas, bet neko vēl neesmu iegādājusies, mēģinājusi.
kā nav?? Ir gan, tajā pašā e-menessaptieka.lv 😄
Dola @ 10.03.2023 13:16
Šo medīju jau kādu laiku, bet nevienā internetveikalā LV nav pieejams. ?
Pati lietoju ar toni IT Cosmetics CC+ Cream With SPF 50+,
Bioderma PHOTODERM SPF 50+,
No Madaras spf50 pro-active mineral sunscreen stick. Katrai situācijai savs
Man spf ir visās malās, somiņā, mašīnā kabatā, lai, tad ka ir aizmirsies, vienmēr ir pie rokas, jo eju IPL kursu, kur īpaši jāpiedomā pie spf arī ziemā.
Matiem saules aizsardzībai esmu noskatījusi produktu no Kérastase Soleil līnijas, bet neko vēl neesmu iegādājusies, mēģinājusi.
vakar vēl redzēju savas pilsētas mēness aptiekāDola @ 10.03.2023 13:25
Tur tikai izsmidzināmais, gribas to kantainā pudelē.