greece @ 09.03.2023 18:14Beverly Hilza:
- es izveidoju šo tēmu, lai paskaidrotu cilvēkiem, kas ir jūtīgi cilvēki
- ja tu neesi jūtīgs cilvēks, tu nemaz nevari saprast, ko tas nozīmē
:D
Tev ir taisnība, vidusmēra nejūtīgajam cilvēkam suņi un pūļi netraucē ne koncentrēties, ne atpūsties :D Tu esi ļoti, ļoti īpaša :D
greece @ 09.03.2023 18:14Beverly Hilza:
- es izveidoju šo tēmu, lai paskaidrotu cilvēkiem, kas ir jūtīgi cilvēki
- ja tu neesi jūtīgs cilvēks, tu nemaz nevari saprast, ko tas nozīmē
:D
Tev ir taisnība, vidusmēra nejūtīgajam cilvēkam suņi un pūļi netraucē ne koncentrēties, ne atpūsties :D Tu esi ļoti, ļoti īpaša :D
greece @ 09.03.2023 19:25Es vienkārši pasmejos, kā cilvēki no ikdienišķām lietām, ar ko saskaras jebkurš, uzpūš nezinu ko :D
Altra @ 09.03.2023 01:07Rīga mani smacē,bet Roma ne. Kāpēc? Uz baseinu peldēt eju bieži,bet stundas, kad ir vismazāk cilvēku. Tas gan vairak ir del tā,ka esmu ar peldēšanu nodarbojusies daudz gadus un ļoti nopietni. Cilvēku pilna celiņa nav iespējams normāli peldēt,ja visi nepeld līdzīga tempa. Tas mani besi vairāk nekā cilvēku skaits tajā. Pirms gadiem 7-8 sajutu vegetativas distonijas simptomus lielveikala. Vairākkārt. Tiku gala pati. Nepārtraukti sevi izaicinu un izeju no komforta zonas. Piemēram,ceļoju viena. Mans jutigums nekur nepazudīs,bet viss ir galva. Un es mācos sevi pareizi noskaņot un tas ļoti palīdz. Varu distancēties no sev nepatīkamam lietām,un gandrīz tas neievērot,nejust.
Meitene. @ 12.03.2023 12:14Kāda varētu būt jūtīgu cilvēku ideālā profesija?
Diezgan grūti nosaukt. Vienīg gleznotāji varētu būt.
IceCream @ 12.03.2023 17:27Man vienai besī tas autores avatars? ?
Lorra @ 12.03.2023 20:06
Noteikti tādi kur nav saskarsme ar daudz cilvēkiem. ?
Beverly Hilza @ 12.03.2023 16:50
Ļoti labs jautājums, paldies! ☺
Piemērotas profesijas jūtigiem cilvēkiem varētu būt -
1. Psihologs /psihoterapeits /padomdevējs
2. Bibliotekārs
3. Gleznotājs /Mākslinieks /dziesmu autors
4. Darbs ar dzīvniekiem/dzīvnieku speciālists, dzīvnieku kopējs, treneris (ja nav alerģijas)
5. Dizainers apģērbu /stilists.
Dažādas radošas profesijas.
Jā, piekrītu par gleznotājiem, bet tas arī var būt kā hobijs nevis kā pamatnodarbošanās. ?
IceCream @ 12.03.2023 17:27Man vienai besī tas autores avatars? ?
Beverly Hilza @ 13.03.2023 01:53Daži no jūtīgajiem cilvēkiem sabiedrībā bija -Maikls Džeksons, Princese Diāna.
Latvijā pazīstami jūtīgie cilvēki varētu būt - rakstniece Karina Račko un aktrise Dārta Daneviča.