EsFeja @ 24.03.2023 09:00
Tuvplānā parāda viņu ballītes, visādas problēmas, kas notiek kempingos, gan kad viņus met laukā, gan kad viņi saskrāpē citu cilvēku kemperi utt. Praktiski, kopš sāku skatīties tās "tuvplānā" sērijas, parastās man liekas ļoti garlaicīgas.
nē nu jā @ 24.03.2023 11:06
Īsāk sakot, viss, kas varētu padarīt šovu interesantu, tiek rādīts tur. ?
es Tev ieteiktu tet+, daudz, ko vairāk parāda un ir interesanti. Oke, man galīgi garlaicīgi liekas dažu pāru randiņi, ko rāda, bet kopumā patīk. Var redzēt, kā taisa ēst, ballējas utt.MTY @ 24.03.2023 11:49Tā šova daļa ko rāda pa STV ir diez gan garlaicīga- vakardienas sēriju skatoties to secināju arī tādas samākslotas- iestudētas sērijas ?
Laikam būs jāpieslēdzas pie Tet+
MTY @ 24.03.2023 11:49Tā šova daļa ko rāda pa STV ir diez gan garlaicīga- vakardienas sēriju skatoties to secināju arī tādas samākslotas- iestudētas sērijas ?
Laikam būs jāpieslēdzas pie Tet+
Tā jaunā meitene dīvaini kustās
Valdet @ 23.03.2023 13:22Nu jaa, man taa gruti saprast ko Ketija atradusi Ričardā. Tiešām dikti jauns pēc runāšanas utt, puisis ir foršs, bet tas jaunums dikti nāk ārā. Max 1 vai 2 gadus padraudzēties un viss ? Ketijai apniks un meklēs nopietnāku puisi. Bet vasaras romānińam gan jau nekāda vaina.
Silla @ 30.03.2023 23:14Es vsp šokā par Elīzu. Var redzēt, ka iedomājusies no sevis par daudz. ?
Sigita11 @ 31.03.2023 20:13Jā, man jau likās ka Janai ar Dāvidu varētu sanākt bet tas brīdis kurā atklājās tas ka viņš pat uz nedēļu var pazust un aiztusēties likās baigais red flag. Es ar tādu nespētu būt attiecībās. Reti kura sieviete manuprāt ar ko tādu sadzīvotu.
Danaja @ 31.03.2023 18:45Jana ar Dāvidu forši kopā, bet šķiet, ka tur dzīvē nekā vairs nav. Kā arī nedaudz žēl, jo izskatās, ka Dāvidam pārāk garšo. Viņam jau sejā sāk parādīties alko pazīmes.