Uvavy @ 14.06.2023 16:10Man liekas, ka viņu šovs turpinās un šī skandalozā "šķiršanās" ir daļa no tā, abi sarunājuši to, jo nekādu reālu attiecību taču nebija.
Skaidrs, ka Janai ir bagāti vīrieši, var būt visāda vecuma.
Bet man Dāvids liekas nesakarīgāks par Janu. Nezinu, cik viņam gadu, bet dzirdēju, ka meitas esot jau normālā vecumā un mātes neļaujot ar viņu satikties. Viņš ir pārāk aizrāvies ar uzdzīvi, nepieaudzis, uzmanību alkstošs, man nav pierādījumu, bet liekas, ka lielu daļu no saviem stāstiem par armiju utt izdomā.
noskaties lauku sētu, raivis tur sevi parādīja visā pilnībā. Viņš ir vieslielākais sieviešu necienītājs kompānijā. 😁Danaja @ 13.02.2025 19:18Nu ko sākusies 3. sezona. Kurš skatās? Kādas domas?
Manas piecas kapeikas- Ivars un Estere šķiet visjaukākais pāris.
Migels- perversulis ar agresijas problēmām.
Dāvis-izskatās, ka pārāk garšo un sķiet kaitinošs.
Raivis- arī pēc sejas liekas, ka pārlieku aizraujas ar %, bet vismaz cenšas un ciena meitenes.
Ričijs- jauks puisis, bet viņam Intrisa neder..
Intriša- bez daudz komentāriem, nepatīk kā personība.
fsbskatitajs @ 13.02.2025 22:43noskaties lauku sētu, raivis tur sevi parādīja visā pilnībā. Viņš ir vieslielākais sieviešu necienītājs kompānijā. ?
Danaja @ 13.02.2025 19:18Nu ko sākusies 3. sezona. Kurš skatās? Kādas domas?
Manas piecas kapeikas- Ivars un Estere šķiet visjaukākais pāris.
Migels- perversulis ar agresijas problēmām.
Dāvis-izskatās, ka pārāk garšo un sķiet kaitinošs.
Raivis- arī pēc sejas liekas, ka pārlieku aizraujas ar %, bet vismaz cenšas un ciena meitenes.
Ričijs- jauks puisis, bet viņam Intrisa neder..
Intriša- bez daudz komentāriem, nepatīk kā personība.
Redzamais vārds @ 21.02.2025 05:24
Tā tetovētāja diāna ir jāmet no šova ārā manuprāt, tas nav normāli kā viņa tur apsaukā cilvēku, runā un uzvedas. Var redzēt no kādām aprindām viņa ir nākusi - izskatās, ka no alkoholiķu ģimenes, un varmākas tur viņai noteikti ir bijuši. Man tieši šķiet, ka labi var redzēt, ka tai diānai ir agresijas problēmas. Es uzskatu, ka viņai tajā šovā nav ko meklēt. Lai iet risina savas agresijas problēmas pie speciālistiem nevis brūk virsū cilvēkiem. Skaidri redzams ka cilvēkam ir mentālās problēmas un traumas. Pārējie dalībnieki daudz maz adekvāti šķiet salīdzinājumā ar viņu.
Bezsakars, tas tak galu galā ir mīlestības šovs ar mērķi atrast savu otro pusīti. Te acīmredzot atrod un speciāli izšķir? Tad jau laikam tas tomēr nav patiesais šova mērķis.nē nu jā @ 01.03.2025 09:16Es atvainojos, bet kas par putru notika pēdējā sērijā? Paula un Sandis bija mani favorīti, pilnīgi negribas vairs skatīties. ? Un kāpēc visu laiku kāds jāizbalso? Cilvēki pat nepaspēj kārtīgi parādīt sevi un iepazīties, un jau tiek izmesti no šova. Kaut kāda haotiska sezona šķiet.
bru @ 01.03.2025 23:45Threads lasīju, ka iespējams Sandis ir noslēpts un varbūt ka tā ir šovam, kas to lai zin. Varbūt tiešām tā, lai skatītājiem interesantāk. Šajā sezonā tiešām aizraujoši skatīties, visu laiku kaut kas notiek un visādi pavērsieni