Sveikas!
Es strādāju PR aģentūrā. Mums ir atvērtā tipa ofiss, kurā uzturas 8-10 cilvēki. Ļoti ilgi mūsu kolektīvu vajā neizturama smaka ofisā. Šefs ir veicis kanalizācijas sistēmas, trubu pārbaudi- viss ir kārtībā. Arī blakus telpās un stāvos viss ir kārtībā. Siltajos mēnešos mums ir vienmēr atvērti logi, bet ziemā smaka nav izturama. Dažkārt pat ģimenes locekļi kolēģiem ir norādījuši, ka viņu drēbes pēc darba piesūkušās ar asu smaku.
Ievērojot, ka smaka pastiprinās pēc pusdienu pauzes un pēcpusdienas kafijas, sapulcē tika pacelts jautājums- vai tas tomēr nav kāda darbinieka meteorisms (vēdera gāzes). Neviens neatzinās.
Kolektīvā pasliktinās mikroklimats- sākumā daļa norādīja, ka tas noteikti ir mazais Ivars. Ir baumas par sekretāri Jūliju, kura mēdz nenolaist ūdeni pēc darīšanam WC. Daži norāda uz maketētāju Klāvu, kurš vienmēr staigā čībās.
Šefs neizturēja un nolīga detektīvu kompāniju. Divu mēnešu laikā viņi atklāja vainīgo - mūsu projektu vadītājs un galvenais mārketinga ideologs Dāvids Roze. Vīrietis komplimentu meistars, kurā iemīlējušās visas kolektīva sievietes, un kurš izceļas ar zīmolu apģērbiem, breolīnā veidotiem matiem, perfektu stila izjūtu.
Bet nākamajā dienā Dāvids atnesa ārsta zīmi, kurā norādīts, ka viņam ir neizārstējama pūstošu zarnu baktēriju kaite.
Darba likums neļauj viņu atbrīvot, tāpēc kolektīvā izveidota darba grupa risinājumu meklēšanai. Šobrīd ir idejas par pārtikas satura maiņas prasību (viņš iecienījis spēcīgo barību- asos sierus, ķiploku, meža gaļu), tvaika nosūcēja izvietošanu virs viņa darbagalda.
Varbūt jums arī ir kādas idejas? Mēs būtu ļoti pateicīgi.