Jelly @ 27.02.2023 00:52nuu latvija likás kaa drošākà vieta.Tagad dzīvojot Zviedrijá neeju pa nakti nekur, jo ļoti bieži sievietes šeit izvaro un policija iisti neko neiesāk, bet tikai saka lai pierādi ka bija kkas pret Tevi...to man stāsija zviedrietes un dzirdu arii ziņās šausmu stāstus kā te nozog cilvekus priekš sex trafficking. Arī ļoti daudz apšaudes notiek un brīžiem ir paziņojumi lai nepulcejas kompānijās.
Latvijā atceros ka bija vīrietis kurš katru dienu staigāja ar ziediem juglā un meiģināja iepazīties un bija ļoti uzbāzīgs...
Jelly @ 27.02.2023 00:52nuu latvija likás kaa drošākà vieta.Tagad dzīvojot Zviedrijá neeju pa nakti nekur, jo ļoti bieži sievietes šeit izvaro un policija iisti neko neiesāk, bet tikai saka lai pierādi ka bija kkas pret Tevi...to man stāsija zviedrietes un dzirdu arii ziņās šausmu stāstus kā te nozog cilvekus priekš sex trafficking. Arī ļoti daudz apšaudes notiek un brīžiem ir paziņojumi lai nepulcejas kompānijās.
Latvijā atceros ka bija vīrietis kurš katru dienu staigāja ar ziediem juglā un meiģināja iepazīties un bija ļoti uzbāzīgs...
YaeMiko @ 27.02.2023 12:01Dzīvoju "Maskačkā". Pēc plkst 20:00 nekur īsti nesanāk doties tāpēc nav gadījies satikt narkomānus/dzērājus, bet man liekas ka viņi tajā laikā jau atrodas patversmē vai kaut kur nolīduši. Pa dienu Centrāltirgus pieturā viņi tur ir daudz, jo citur nav kur iet.
Vairāk ir sanākuši gadījumi ar seksuālo uzmākšanos. Vienreiz transportā apsēdās blakus 40+ vīrietis ar lielu somu/portfeli klēpī un rokas zem somas. Pēc tam jūtu ka kaut kas tā kā man bakstas kāja, pabīdijos, jo domāju viņa soma. Kādu laiku nekas nav. Pēc tam jau jūtu pilnu plaukstu uz manas kājas šļūcam uz kajstarpes pusi. Protams, tajā mirklī pielecu kājas un bļauj ko tu dari stulbais pretekli. Un viņš cenšas mani noturēt ar vienu roku sēdus, kamēr es gribu tikt garām. Viņš mani nelaida ārā no krēsla un pārējiem cilvēki pohuj. Autobus tad bija diezgan pilns. Pagrūda viņu malā un biju šokā par to kas notika.
Ir bijis ka uz ielas/sabiedriskajā iereibuši vīrieši izskata komplimentus, vai prasa numuru, grib pieskarties, bet parasti tādus ignorēju un eju prom.
Lula @ 27.02.2023 12:04Vispār tik pretīgi, sievietei būt ir, vienlaikus, superīgi un briesmīgi :D
*Bella* @ 27.02.2023 00:19Man vienreiz bija gadījums, kad vakarā sarunājām ar draudzeni tikties centrā, gaidīju viņu pie Origo burtiski 5min. Klāt pienāca vīrietis un jautāja vai man nav kāda cigarete, nepīpēju, līdz ar to atbilde bija -nē. Pēc izskata neizskatījās no zemākajiem slāņiem. Pēc tam mēģināja iepazīties, kad pateicu, ka man tas nav aktuāli, sāka man braukt augumā par to, ka redz esmu iedomājusies, ka esmu baigā zvaigzne un ja nebūtu tik daudz cilvēku apkārt viņš man ierādītu vietu.?Es vienkārši sāku iet prom no viņa un viņš kkur nozuda, labi ka tā, jo tobrīd mazliet samīzos. ?Kopš tā laika centrā ap Origo rajonu viena pati vairs nerādos. Bet vispār uzskatu, ka kāds gāzes baloniņš ir obligāts katram, jo diemžēl tādu neadekvāto ir daudz. ?
Metaforaas @ 27.02.2023 12:30
Man vienreiz bija līdzīgs atgadījums , gaidīju pie Centrāltirgus autobusu , vīrietis prasa cigareti , sāku viņam ka nav , aiziet , atkal atnāk ,pēc tam viņš prasa šķiltavas , saku ka nav, atkal aiziet, pēc tam viņš pienāk pie manis un saka: zini , tu izskaties pēc kroples. Palika ļoti neomolīgi, aizgāju uz citu pusi pilnīgi stāvēt.
Origo vispār ir neadekvāti cilvēki, gāju ar ratiem pa rimčiku , pretī nāk meitene , tā vietā lai viņa pavirzītos un mēs izmainitos , viņa tīšām uzgrūdās man virsū un vēl agresīvi pagrūda, biju konkrētā šokā, varu vien priecāties , ka ratiem virsū neuzskrēja .