LuckyStrike @ 26.02.2023 13:51Ja pašai neveiksmīgas attiecības, tad arī citiem gribi izjaukt ģimeni?
Annija35 @ 26.02.2023 14:16Pirmkārt -ja esošās attiecības neapmierina un nekas nemainās,tad ir jāšķiras,nevis jādzīvo kopā dēļ pieraduma un ērtuma. Ja otru nemīl,tad ir jālaiž vaļā,lai satiek to,ar kuru būs kas vairāk par pieradumu, stabilitāti.
Otrkārt -kad būsi pārtraukusi savas attiecības,tikai tad var sākt domāt par jaunām attiecībām.
Tas,ka ir abpusējas simpātijas,nenozīmē to,ka jūs varētu būt kopā.
Dalia @ 26.02.2023 13:41Mūsdienās jau visu var. Viens partneris, otrs, kāda vaina. Ar vīrieti vai sievieti, kāda starpība. Ģimenes vērtības tā ir vēsture, hello dzīvo līdzi laikam! Beidz fantazēt!
pradacandy @ 26.02.2023 14:29Pilnīgs haoss, jā,var likties simpātiski citi vīrieši, neliels flirts utt,bet izskatās, ka kko fantazē par to savu kolēģi. Tad Tevi neapmierina attiecības ar draugu,bet beigās viss ok, par ko īsti ir šī tēma??
Maijazieds20 @ 26.02.2023 14:31
Nav jau ok. Pietrūkst tas, ko iegūstu ar kolēģi. Mani laikam tas neapmierina pašā saknē, ka nespēju iegūt visu ko vēlos no viena cilvēka.
Annija35 @ 26.02.2023 14:41
Bet pirms uzsākt attiecības ir jāiepazīst vienam otru kārtīgi,lai saprastu vai būs labi kopā.
Tagad esi attiecībās,kurās neesi apmierināta un saproti pati,ka tas tā arī paliks,jo otrs tev nevar sniegt to,ko vēlies tu. Tas agri vai vēlu var tevi pamudināt uz krāpšanu,jo meklēsi citos to,kā nav tavās attiecībās,jo šobrīd jau tevi interesē cits vīrietis,nevis tas,kas ir tev blakus.
Mušpapīrs @ 26.02.2023 15:56Ko īsti Tu gribi dzirdēt? Skaidrs, ka kopā ar kolēģi nevēlies būt un draugu pamest arī netaisies. Izskatās, ka viss izlemts. Saprastu, ja jautātu, kā pievērst kolēģa uzmanību un dabūt viņu tikai sev? nav uzbrauciens, tikai nesaprotu
Mušpapīrs @ 26.02.2023 16:16Te jau bija viena, kas jautāja kā "atsist" aizņemtu vīrieti sev. Nebija nekādu baigo uzbraucienu. Dažas pat deva padomus
Maijazieds20 @ 26.02.2023 16:26
Viņa uzmanību jau esmu dabujusi. Principā ir bijuši brīži arī divatā, kur viņš varētu tiekties pēc kā vairāk. Tapēc savādi, ka to nedara, jo liekas ka ir simpātijas, bet nezinu, varbūt mana izdoma.
Viņa uzmanību jau esmu dabujusi. Principā ir bijuši brīži arī divatā, kur viņš varētu tiekties pēc kā vairāk. Tapēc savādi, ka to nedara, jo liekas ka ir simpātijas, bet nezinu, varbūt mana izdoma.
shark36 @ 26.02.2023 21:11Simpātijas un būšana kopā ir dažādas lietas. Es ar sievu esam kopā jau 15 gadus,ir bijušas pāris kārdinātājas,bet neesmu domajis ar mazo galviņu,bet ar galvu,ko varu pazaudēt. Bieži ir komandējumi ar kolēģiem,tad brīnos,kad cilvēki sadzerās kļūst vaļīgi un vaļīgas,domaju,kā viņi paši justos,ja viņu otras puses tā daritu. Es paldies dievam alko nelietoju vispār un domāju ar galvu.
mazaskudra @ 26.02.2023 18:10Nu, pirmkārt, ja savās attiecībās jau ir palicis garlaicigi, ir jāsāk ar tām. Pieradums un stabilitāte, okey, bet ar runāšanu par to kas vienam un otram nepatīk nekas nemainīsies. Un mākslīgi arī jaunu rozā briļļu periodu neuzpūtīsiet. Visās attiecībās pienāk brīdis, kad paliek jau garlaicīgi, tas ir normāli. Nevar ar vienu cilvēku dzīvot 40 gadus kopā un katru dienu iztēloties kā medusmēnesi. Tur jau ir tā problēma mūsdienās, ka visi sagaida, ka attiecības visu laiku būs ļoti exciting un nekad neapniks un tikko ir brīdis kad nekas sevišķs nenotiek, tad groza galvu un meklē asumiņu citur.
Nākamā lieta, ja jau šīs simpātijas pret citu cilvēku ir likušas domāt par savām attiecībām, pašai tagad ir jāizlemj, ko darīt ar tām. Vai gadu griezumā tu vēl redzi šīs attiecības ejam uz priekšu. Ja nē, tad šķiries. Nav jēgas stāvēt uz vietas.
Un treškārt, šim kolēģim par kuru tu runā ir ģimene un cik noprotu viņš ir vecāks. Simpātijas ir viena lieta. Paflirtēšana un paķiķināšana darbā ir viena lieta. Bet šķirties no sava drauga, lai mēģinātu kaut ko sākt ir pavisam kas cits.
Lai viss šis izvērstos labākajā iespējamajā scenārijā, tas prasītu diezgan daudz. Tiešām lielas simpātijas pret tevi no šī kolēģa puses, lai viņš būtu gatavs šūpot savu ģimeni tevis dēļ. Vai arī tu vēlies būt side piece?
Ja viņš ir precējies un ar bērniem, es jau nu teiktu, liec viņam mieru. Ne vienīgais vīrietis apkārt.
Jo kamēr jums abiem nav bijusi saruna par to cik ļoti viens otram patīkat un cik ļoti varētu būt kopā, simpātijas neko neizsaka.