Care Cat @ 23.02.2023 21:07Viens ko tiešām varu ieteikt ir galvas ādas masāža, un regulāri - katru dienu ?
Redzēsi, būs rezultāti ?
kur viņu nopirkt?Nezinamaameicha @ 23.02.2023 21:23Rozmarīna eļļa.
Tagad populāra ir mielle rosemary & mint oil
Latte5 @ 23.02.2023 21:13
Tā masāža ir ar masāžas koku saru suku, vai pirkstiem? galvu noliecot uz leju, vai turot kā parasti? Cik ilgi tā masāža jāveic katru dienu?
mazaaduuda @ 23.02.2023 21:52Dadžu eļļa. Multiluksā ir.
Beautynol… palietoju 3 mēn.- un jau rezultāts- daudz jaunu matiņu. https://www.azeta.lv/beautynol-kapsulas-30-gab Tagad izcila cena..Latte5 @ 23.02.2023 20:46Zinu, ka mūsdienās ir daudz informācijas un vairāki interneta padomi kā būtiski paātrināt/ veicināt matu ataugšanu. Tomēr, vēlējos pajautāt, vai varat ieteikt ko tādu, kas tieši Jums ir palīdzējis veicināt matu ataugšanu? Patlaban tikai lietoju biotīna kapsulas no Healinature. Ir tā savādi, ka šķiet, ka augšas mati ļoti lēni ataug, salīdzinot ar apakšas, bet varbūt tas griezuma dēļ. Vēl ir dzirdēts kaut kas par masāžām. Vai gada laikā tiešām matiem jāataug vien 12 cm garākiem?
Care Cat @ 23.02.2023 21:44
Ir speciālās galvas masāžas ierīces ?
cik maksā tāds prieks?gii_star @ 24.02.2023 08:42Man neeeereāli, nu tā, ka WOW palīdzēja matu mezoterapija ar XL hair preparātu. Sāku pagājušā gada augustā 1x nedēļā 3 ned. pēc kārtas un tad reizi mēnesī, tagad 1x 2 mēnešos. Un man gandrīz vispār nekrīt mati ārā vairs, ļoti ļoti daudz baby hair un stingrāki. Man ir ļoti zīdaini un supertaisni mati pēc dabas. Pirms tam lūza, krita ārā, pilns dušas traps un matu suka bija ar matiem.
+ zīda spilvendrāna, zīda matu gumijas, rozmarīna ūdeni pati novāru un iepūšu weekendos, masāžas, kad atceros, Nioxin diaboost papūšu, DSD pūšamais, selēns, omegas, kolagēns. Bet reāls tiešām redzams uzlabojums parādījās pēc mezoterapijām. Vēl ja galīgi švaki ir, var uz PRP aiziet.