Alisse @ 22.02.2023 10:52
Nu patiesībā jau es arī meklēju tieši ziņas kurās runā par novadiem, kas notiek Latvijas politikā. man piemerām ir svarīgi saprast ko latvijā dzīvojošie domā par valdību un kāpēc, ko saprot un cik saprot un vai zin kur meklēt uzticamus avotus.
gii_star @ 22.02.2023 11:09
Tā arī nenosauci :)
Ruellle @ 22.02.2023 11:22
Es joprojām nesaprotu, kādas tev ir problēmas atrast informāciju.
Katrai pašvaldībai ir sava oficiālā mājaslapa, kur tiek publicēti jaunumi, un laikraksts papīra formātā, un vismaz man zināmajām ir arī neoficiālās mājaslapas. Jaunos saistošos noteikumus pašvaldībā var apskatīt gan konkrētās pašvaldības mājaslapās, gan Latvijas vēstneša mājaslapā. Iedzīvotāju problēmas vislabāk iezīmes attiecīgās pašvaldības, pilsētas FB grupas.
Bieži par reģionu problēmām runā Bez tabu un 4.studija. Ir tāds TV kanāls ReTV, kur ir daudz raidījumu par reģioniem.
Raidījumā Te bieži ir stāsti par cilvēkiem, organizācijām, hobijiem reģionos. Tāpat vēl kādi raidījumi LTV1 un LTV7, no galvas nepateikšu.
Manuprāt, samērā reti kādam no Kuldīgas interesē, ka Ludzā Bišu ielā ir uz laiku atslēgta elektrība vai tamlīdzīgi. Parasti cilvēkiem nav laika tādām lietām un interesējas par sava reģiona notikumiem vai citur Latvijā lielākiem notikumiem.
Ja interesē ekonomika profesionālā līmenī vai alpīnisms, piemēram, jāskatās attiecīgos, tam domātos portālos, žurnālos un domubiedros. Tādas lietas, kas nav lielai masai uztverami vai interesējoši, diez vai tiks publicētas, piemēram, Delfos pie sākuma ziņām. Iespējams, šādu portālu specifiskās sadaļās, bet tur jau arī tīri ieskatam.
diemžēl nav ko nosaukt, es jau vakar samierinājos,ka nav jēgas tur runāt. 😅gii_star @ 22.02.2023 11:09
Tā arī nenosauci :)
Ruellle @ 22.02.2023 11:30Iegāju replay.lsm lapā - tieši šobrīd iet "Es savai zemītei", "Latvijas dēkaiņi" un "Kultūras rondo". Viss par Latviju.
Attiecīgo saturu var atrast arī Spotify podkāstos bieži.
Man liekas, te nav runas par to, ka nav informācijas, bet par to, ka gribas izlikt negācijas.
gribuiemestkapeiku @ 22.02.2023 11:58Te ir iefiltrējies Kariņš???
naudiņas pietrūcis, lai rakstītu par ko citu.. sponsoru navAlisse @ 21.02.2023 13:27Sveikas meitenes.
Pieminot Krievijas izraisītā kara 365 dienas, vēlos pajautāt jūsu viedokli.
Skatoties jebkādu Latvijas mediju saturu esmu pamanījusi ka viss, un es domāju viss, saistās ar, par un ap Ukarinu. Protams par to ir jārunā, bet vai nav mazliet par daudz? Ziņās lielākā daļa ir par Ukrainu, filmas, seriāli un izklaides raidījumi ir tikai par karu. Labdarības akcijas, twitteris un viss, viss. Man sāk likties ka ja tu kaut mazliet ieminies publiskajā telpā ka tev ir par daudz, tevi noliek par pēdējo vatņiku, kas nebūt tā nav!
Esmu pamanījusi ka pati Jūtos kā nozombēta, jo mani tik ļoti ir notrulinājis šis nepārtrauktais informācijas vilnis. Es tiešām jūtu un atbalstu Ukrainu kā varu, bet ko darīt ka šķiet LV mediji nemaz vairs nerunā par LV, tikai par Ukrainu?
Kāds ir Jūsu viedoklis par šo?
nu tak parunājiet par Sīriju vai Taliban Afhanistānā vai par Gazas sektoru. Ukraiņi jāglābj, citi nav jāglābj?Citur nav cilvēki?