kā jau virsrakstā sacīts, tad meklēju mazliet dūllu, bet tajā pašā laikā patiesu modeli, kas vēlētos palīdzēt realizēt un piepildīt vienu manu sapni.
sveikas dāmas. te mazliet jūs patraucē jaunais, topošais, gribētos teikt arī ambiciozais un varbūt nedaudz provokatīvais fotogrāfs no aizkraukles. domāju par sevi stādīties ir te lieki, man jau pirms reģistrācijas teica, ka te ir trakas sievietes. un tomēr es gribētu ticēt, ka šeit ir arī drosmīgas dāmas, kas gribētu palīdzēt man aizstāvēt gan latvijas, gan savu vārdu vācijas mega projektā.
šajā projektā es radu provokatīvas fotogrāfijas attēlojot fetišus. 6 no 8 ir jau radīti un šobrīd līdz maijam jārada atlikušie divi. martā gribu radīt traku, bet tajā pašā ekstrēmu sesiju ar 2 meitenēm un 1 čali. vai te būtu draudzenes? ja nebūs divas, tad ņemsu vienu. puisis itkā ir atrasts, laigan vēl runāju ar viņu, bet liekas, ka viss būs.
kas pa foto sesiju? to sīkāk, nevēlos, lai mani te noēd visas barā, bet ja kādu interesē 4 stundu darbs un samaksa 150 līdz 300 eiro uz rokas, tad padod man privāti ziņu un pastāstīšu savu ideju personīgi. puisis ir bez pieredzes un tas nekas, jo arī no meitenes to neprasu, man pat nav svarīgs vecums (tikai no 18+ protams) un ja tev ir laiks izrauties uz manu otro studiju, kas ir jēkabpilī, tad varam parunāt atsevišķi privātā sarakstē.
daudz nemuldēšu, bet ja esi atvērta un gatava iziet no komforta zonas, tad šis varētu būt lielisks piedāvājums. bildes un viss ir anonīms, neviens nezinās jūsu info, bildes nekur netiks izplatītas, viss ir personīgi, privāti un tikai žūrijas acīm vācijā.
paldies. lai jums viss izdodas!
ceru, ka mani te nenobloķēs par to, ka ierakstīju šādu sava veida sludinājumu.