Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Eurovision 2023

Reitings 1616
Reģ: 01.11.2022
Kādas ir jūsu prognozes par šī gada Supernovu un mūsējiem Eirovīzijā?
03.02.2023 13:49 |

Reitings 730
Reģ: 07.09.2018
Mathilde @ 10.05.2023 15:23
Bija forši. Esmu baigi kritiskā, bet dziesmas laikā likās, ka nu var uzvarēt. Loti kvaltitatīvi, kruti utt ( puiši jauni, to ņēmu arī vērā)
No iepriekšējām EV, kuras esmu dzirdējusi, patika leišu The Roop. Atceros, ka tur balsojums bija citāds un žūrija reāli viņus pavilka uz augšu, jo bija reāli labi viņi.
Kad uzstājās somi, es sāku reāli smieties… ča ča, tad Moldiva ar ša ša, bet tad paklausījis Horvātus… un smiekli nenāca. Sapratu, ka pasaule jūk prātā.
Nekas, man ir šovasar biļetes uz Coldplay un The Weeknd, tur ir kas labs.

Nu bet ir jāsaprot, ka Horvātijas tipa ālēšanās ir kā reizi "Eirovīzijas" cieņā.
Kaut gan...ja mēs uzticētu dziesmas producēšanu Zviedrijai un aizsūtītu Roju (vienalga, vai ar grupu "Mēs Jūs Mīlam" vai pavisam jaunu izveidotu grupu), pat tad diez vai mēs iekļūtu finālā.
Reāli. Mēs esam Latvija, un tāpēc arī netiekam. Daudzi tādu nezin, daudziem neinteresē.
Vienkārši nav cita izskaidrojuma. 🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️
Nu nav Lietuvai un Igaunijai nekas tik interesants. Bet es galvoju, ka tās iekļūs finālā.
10.05.2023 16:22 |

Reitings 730
Reģ: 07.09.2018
Kamdēļ Lorīna iekļuva??? Nebija interesanti. Tur nekā jauna nebija. Galīgi. Atsita atmiņā "Euphoria". Gan kustības līdzīgas, gan arī pati dziesma. Viņa iekļuva, jo tā ir Zviedrija. Un Zviedrija vienmēr iekļūst. Jo ir mūzikas lielvalsts. 🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Būtu jāpopularizē, ka, piemēram, Lauv saknes nāk no Latvijas. Varbūt tas nostrādātu. Kaut gan...viņš nav te dzimis. Atkal fail... Mums nav ar ko paspīdēt. Vispār.
10.05.2023 16:34 |

Reitings 2877
Reģ: 19.05.2022
Es te autiņā vairākas reizes mūsējos vēlreiz paklausījos- nu, ir kruta!
Pat liekas, ka varētu kādu izņēmumu tip’a extra biļeti uz finālu viņiem piešķirt.
10.05.2023 17:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits