100% kaut kas nav riktīgi čalim.Altra @ 30.01.2023 23:25Jautājums kādēļ vel joprojām nevainīgs? Vēlāk varētu pateikt,ko domāju par to.
Vīriešiem laikam otrādi - jo nepieredzējušāka, jo labāk.
Kā ari nekad mužā neesmu sekojis līdz trendiem, modēm, trendigam frizuram, neesmu neko darijis lai piesaistitu meiteņu uzmanibu kā citi čaļi to darija, kad bijām jaunāki.
GhostGG @ 31.01.2023 14:24
Nu varbūt tā arī ir tā tava kļūda, nevajag tēlot "īpašo", tici man, tu tāds neesi. Ja tu vēlies attiecības, vai tikai seksu, tad noskiaidro, ko pretējais dzimums vēlas. Savādāk diezgan muļķīgi sanāk, gribēt kaut ko, bet, lai to dabūtu, tu neizmanto to, kas pietuvinātu tam, ko tu vēlies. Tāpēc rezultāts arī ir tāds, kāds viņš tev ir šobrīd.
"gan jau uzradīsies kāda, gan jau patiks kāds es esmu" utt - aizmirsti šīs muļķības, tā tas nestrādā.
Vēlies teikt, arī uz sievietēm šis princips nestrādā? Tad kādām viņām vajadzētu būt?
GhostGG @ 31.01.2023 14:24
Nu varbūt tā arī ir tā tava kļūda, nevajag tēlot "īpašo", tici man, tu tāds neesi. Ja tu vēlies attiecības, vai tikai seksu, tad noskiaidro, ko pretējais dzimums vēlas. Savādāk diezgan muļķīgi sanāk, gribēt kaut ko, bet, lai to dabūtu, tu neizmanto to, kas pietuvinātu tam, ko tu vēlies. Tāpēc rezultāts arī ir tāds, kāds viņš tev ir šobrīd.
"gan jau uzradīsies kāda, gan jau patiks kāds es esmu" utt - aizmirsti šīs muļķības, tā tas nestrādā.
Kā ari nekad mužā neesmu sekojis līdz trendiem, modēm, trendigam frizuram, neesmu neko darijis lai piesaistitu meiteņu uzmanibu kā citi čaļi to darija, kad bijām jaunāki. Man vienmēr tas likās kautkā stulbi kad čaļi izmisigi zīmējas meičām un meklējas. Tapēc tajos tīņa gados un divdesmitajos gados visu to iepazīšanas padarīsanu laidu sev gar degunu. Es tai laikā labāk darīju ko produktīvāku.
Tajā laikā kad es biju tīnis, 2008. gadā bija saucamā "saldo ēra" visi čaļi ģērbās baltās biksēs, rozā džemperos, ar dimanta auzskariem un frizuras cieņā bija grebenes. Pazīstami to stilu adoptēja arī. jā malaļetkas šiem kakos kārās cik viņi smuki un izskatīgi, bet pat tad es padomāju, ka labāk dzīvoju viens nekā kļūstu par vienu no viņiem tikai lai izpatiktu meitenēm.
GhostGG @ 31.01.2023 15:22
Es esmu tava vecuma, nedaudz vecāks un es nekad rozā drēbēs nestaigāju. Tā kā diez vai tas ir iemesls, kāpēc tev ar meitenēm nekā negāja.
Nevajag jau ar 50, bet nu tā, ka neviena pati nav bijusi tādā vecumā?Beverly Hilza @ 30.01.2023 23:06Kāds ir iemesls, ka esi joprojām nevainīgs? Nostāja ir tāda, ka labāk nevainīgs nekā pargulējis ar 50 sievietēm. :D