Hawk @ 25.01.2023 13:29Vispār, atkarīgs, cik vīrietim gadi, bet esmu pamanījusi, ka kaut kas ēdams (citam tie var būt kādi interesanti saldumi, citam paštaisîts ēdiens, citam tiešāmm kāda gaļas plate utt.) vīriešiem parasti sagādā prieku. Tad vēl vīrieši ir kā lieli bērni, daudziem patīk Lego ? Vai kādas “vīrišķīgākas” lietas ar ko darboties, piemēram komplekts ar uzgriežņiem. Bieži esmu dzirdējusi, ka vīrieši ir apsēsti ar nažiem - sākot ar visādiem kabatas nazīšiem, turpinot ar virtuves nažiem un beidzot ar katanām vai zobeniem (ko pielikt kaut vai pie sienas un skatīties priecāties) ? Protams, tas ne visiem. Bet tiešām daudziem patīk šitādas “rotaļlietas”.
piekritīšu😂 arī manējam lego ir sapņu dāvana😂Beverly Hilza @ 25.01.2023 19:30
Par lego piekrītu, zinu kas pat 46+ liek lego, lai gan pašam bērnu nav. Arī viens pazīstams liek 29+
*Bella* @ 30.01.2023 11:42Es nopirku speciālu randiņu bukletu, ja tā to var nosaukt ?
Tur jākasa nost lodziņi un zem tiem slēpjas randiņu idejas.
Forelee @ 30.01.2023 14:47Neko. Neatzīmējam tādas dienas. Vienmēr man viņa likusies muļķīga, nezinu pat īsti kāpēc, varbūt tāpēc, ka nav man vārds Valentīna, lai svinētu.
Danuta @ 30.01.2023 12:07
Kurā vietā tādu var nopirkt?
piparcuca @ 30.01.2023 20:28
Es arī tādu randiņu plānu iegādājos. Iesaku! Tiešām superīgs! Palīdz “izbēgt” no mājām, kad galīgi nav ideju. Nezinu, kur otra meitene pirka, bet es personīgi iegādājos Andelemandele, ierakstot sadaļā “mājai” - “randiņu plāns” parādīsies. Teikšu, ka 13€ priekš tās kvalitātes ir nieks, jo personalizēts un rūpīgi izstrādāts. Iziesim cauri šim, pirksim atkārtoti jaunu. (Nav reklāma, lai gan izklausās, vienkārši paši esam starā, tāpēc dalos ar pārbaudītu vērtību:))