keegan @ 23.01.2023 17:15Man nedaudz apnicis, ka ātri paliek tumšs. Ja varētu saglabāt šādu gadalaiku, bet, lai tumsa atnāk vēlāk, kā vasarā, tad būtu norm. (Kā tipiskajam latvietim - nekas līdz galam nav ok :D ) Neesmu vasaras fans, vairāk patīk rudens/ziemas sezona.
Šovakar pamatdarbs līdz 19:00, tad uz sporta klubu, treniņš, un tad vakarā manas gjelas, lai attīstītu iesākto biznesu.
Kā Jūs pavadat darba dienu vakarus? :)
reina @ 24.01.2023 10:53Par tām foruma tēmām, nu come on, laiki un interneta platformas, kur cilvēki labprātāk grib uzturēties, mainās. Kādreiz topā bija visādi inbox čati, oho, draugiem.lv un tā tālāk un tā joprojām. Tā arī cosmo - kādreiz bija baigi aktīvā čatotava, tagad - vairs ne tik ļoti. Nu tas ir normāli, neviens konkrēti pie tā nav vainīgs, cilvēkiem šobrīd ir tik daudz vietņu, kur komunicēt, ka būtu dīvaini domāt, ka visu sev nepieciešamo aktuālo info turpinās censties uzzināt/izdiskutēt šeit :) Vienvārdsakot, es to tveru tā, nevis kā pierādījumu tam, ka, lūk, šeit aktualitāte ir tikai tām 3 diskusijām, tāpēc tas nozīmē to un to. Nu nē, nav tas viss tik vienkārši, jāņem vērā arī pārējie faktori.
Man konkrēti arī cosmo laikos dienas tēmas nepatika, jo reti kad tiem "dienasgrāmatas tipa" ierakstiem sekoja kāda tālāka sakomunicēšana. Tādas one sided sarunas ļoti šķita :D
Bet, ja jāpiedalās šai diskusijā pēc fakta, - tik ļoti ZB slimot. Kaut kādi it kā vieglie vīrusi, bet non-stop. Sākumā bērns, tad pati, tad atkal bērns, vēl vīrs pa vidam, tad visi :D Arī gaidu pavasari, aummmm ?
Esmu vasaras cilvēks, dodiet man +30 un karstumu, sauli, gaišos vakarus un naktis. Mans eiforijas laiks ir jūnija sākums līdz saulgrieži, tad es vnk lidoju, perfetākais laiks EVER. Nekas nelīdzinās sajūtām pēc vakara skrējiena, kad dodies mājās, tuvāk pusnaktij, un ir silts, un tas gaiss ir vnk uzlādēts, elektrisks tik dzīvs.
Andie @ 24.01.2023 11:05
Nu ar dažiem useriem no tā laikam man vēl ir sagalbājies kontakts un pazīstami aci pret aci, toreiz šeit ar pāris foršiem cilvēkiem sanāca sapazīties, bet tas bija cits laiks.
Vnk irrr gaaarlacīgi, jo ir ziema?
Andie @ 24.01.2023 10:31
Darbs beidzas 16.30, ziemā pa lielam vispār neko negribās darīt, totāls besis 24/7, jo ir tumšs, ir aukats neko nevar padarīt un arī negribas, jo ir tumšs un auksts. Lai kaut kā saglabāt savu veselo saprātu 2-3x nedēļa eju uz zāli, un tur, tad tas besis 24/7 mani uz brīdi pamet, bet tā eiforija pamet mani, kā sākas nākamais rīts, jo atkal ir tā nolāpītā ziema acu priekšā.? Esmu vasaras cilvēks, dodiet man +30 un karstumu, sauli, gaišos vakarus un naktis. Mans eiforijas laiks ir jūnija sākums līdz saulgrieži, tad es vnk lidoju, perfetākais laiks EVER. Nekas nelīdzinās sajūtām pēc vakara skrējiena, kad dodies mājās, tuvāk pusnaktij, un ir silts, un tas gaiss ir vnk uzlādēts, elektrisks tik dzīvs.
Elisa_M @ 24.01.2023 23:03Ģimenes locekļi, kuri kurina mājokļus ar malkas apkuri, pieteicās un saņēma laikam 60 eiro lielu pabalstu. Man ir pieslēgta centrālā apkure un pagājušajā mēnesī atlaide bija pārdesmit centi, šomēnes 3 eiro. Gan jau informācija kaut kur atrodama ?, bet tas arī viss, pa šiem aukstajiem mēnešiem atlaide sakrāsies labi ja 10 eiro?
Elisa_M @ 24.01.2023 23:03Ģimenes locekļi, kuri kurina mājokļus ar malkas apkuri, pieteicās un saņēma laikam 60 eiro lielu pabalstu. Man ir pieslēgta centrālā apkure un pagājušajā mēnesī atlaide bija pārdesmit centi, šomēnes 3 eiro. Gan jau informācija kaut kur atrodama ?, bet tas arī viss, pa šiem aukstajiem mēnešiem atlaide sakrāsies labi ja 10 eiro?
Beverly Hilza @ 24.01.2023 23:54
Ziema Nevar būt atbildīga pie garlaicības, cilvēks pats pataisa savu ikdienu pliekanu un vienveidīgu, un tad noveļ vainu uz sezonu. Ja cilvēks meklē nodarbes un hobijus, tad pat ziemā ir forši pavadīt savu brīvo laiku interesanti.
Ziema Nevar būt atbildīga pie garlaicības, cilvēks pats pataisa savu ikdienu pliekanu un vienveidīgu, un tad noveļ vainu uz sezonu. Ja cilvēks meklē nodarbes un hobijus, tad pat ziemā ir forši pavadīt savu brīvo laiku interesanti.