GhostGG @ 17.01.2023 12:30Es vēl saprotu krūšu implantus, ja neapmierina, kaut gan mazām krūtīm arī nav ne vainas. Bet bbl? Wtf tas, manuprāt, pat glīti neizskatās. Gudrāk jau nu būtu noalgot treneri un vismaz 2g paiet uz zāli un patrenēt dibenu pirms gulties zem skalpeļa, bet par gaumi jau nestrīdās.
Skaties, ka tik beigās nesanāk tā, ka nevari apstāties ar tām plastiskajām operācpijām, nebūsi vienīgā, kura sāk un never beigt un pie katra sīkuma būs jāguļās zem asmeņa.
nu ka tik iemest savas kapeikas , te prasīja kādas procedūras esiet veikuši, nevis kādās domās esi par tiem, kas veic procedūras.
Krizdole @ 17.01.2023 12:18sla, pie kā taisīji lūpas?
GhostGG @ 17.01.2023 12:30Es vēl saprotu krūšu implantus, ja neapmierina, kaut gan mazām krūtīm arī nav ne vainas. Bet bbl? Wtf tas, manuprāt, pat glīti neizskatās. Gudrāk jau nu būtu noalgot treneri un vismaz 2g paiet uz zāli un patrenēt dibenu pirms gulties zem skalpeļa, bet par gaumi jau nestrīdās.
Skaties, ka tik beigās nesanāk tā, ka nevari apstāties ar tām plastiskajām operācpijām, nebūsi vienīgā, kura sāk un never beigt un pie katra sīkuma būs jāguļās zem asmeņa.
GhostGG @ 17.01.2023 13:12
Protams, varbūt izdosies vest pie prāta un atrunāt no muļķīgu lēmumu pieņemšanas, kas potenciāli nākotnē, var novest ne pie tām labākām sekām.
Tu jau nu zini vis labāk kādus lēmumus visām forumniecēm vajag vai nevajag pieņemt. Bāc, vecīt, kas Tev tā par modi uzbāzties ar savu viedokli visās diskusijās?
Uz zāli pagaidām nav laiks, jo bērni mazi. Tāpēc tā ir vieglākā izeja
pradacandy @ 17.01.2023 13:05Man pat bail veikt botoksa injekcijas pierē, kur nu vēl BBL, tas rezultāts ir kā Kalmanei? Tad jau labāk iet uz sportam zāli un mēģināt uzkačāt? par krutīm, gan jau šeit ir kāda, kura ir veikusi.
Mājās tak arī var veikt visādus vingrinājumus. Pamēğini vismaz 6 mēnešus regulāri + veselīgs uzturs. Ja neapmierinās rezultāts - drosi, guliem zem skalpeļa.
GhostGG @ 17.01.2023 13:29
Vai tad forums nav domāts tam, lai diskutētu un apmainīties ar viedokļiem? Tu tak vari mani nobloķēt, nebūs jālasa mani komentāri, vismaz kādreiz, bija tāda funkcija.
Mājās tak arī var veikt visādus vingrinājumus. Pamēğini vismaz 6 mēnešus regulāri + veselīgs uzturs. Ja neapmierinās rezultāts - drosi, guliem zem skalpeļa.
Līga Rīdere vingro mājās. Viņai ģimenē 4 bērni. Tagad pēc 4. mazā veiksmīgi atgūst formu.
hialuronskābes injekcijaskeegan @ 17.01.2023 13:47Varbūt kāda zina ❗ kādu procedūru vai ko var veikt, lai mazinātu grumbiņas ZEM acīm? Līdzīgi kā vārnu kājiņas, tikai nav sānos, bet ir zem acs. Nav visu laiku, tikai pasmaidot vai smejoties, bet reāli besī.