un cik bieži jāšpricē? Man jau plazmas injekcijas likās sāpīgas un dārgas..Lucida @ 11.01.2023 18:43Gadījumā, ja izteikta mīmika, tad noteikti botokss, jo nu es to pieri raucu visu laiku, koncentrējoties, runājot, pati nejuzdama. Pirmo reizi 24 gados botoksu uztaisīju, jo nu tās pieres rievas man bija nedaudz mazākas kā Rūtai Dvinskai šobrīd. Priekš 24 gadiem likās par traku, tagad ik pa laikam laižu iekšā botoksu.
un cik bieži jāšpricē? Man jau plazmas injekcijas likās sāpīgas un dārgas..
isiite007 @ 12.01.2023 12:07Man arī ir grumbas. Bet man neinteresē kaut kādas injekcijas. Ar mani kaut kas nav kārtībā? ? Tagad tāds modes kliedziens šķiet šīs visas injekcijas, kosmetologi utt.
vienvārdsakot, kā iesāc, tā turpini visu dzīvi.. vāks….Lucida @ 12.01.2023 12:56
Biežāk par reizi 6 mēnešos nevar, bet aptuveni pēc tiem 6 mēnešiem efekts iziet un atkal piere sāk raukties, lai gan man vismaz mazāk nekā pirms tam. Var kādu laiciņu pagaidīt, nav jau tā, ka uzreiz tās grumbas ir klāt, tiklīdz botokss iziet. Es aptuveni reizi gadā eju. Par sāpēm nezinu, man ir augsts sāpju slieksnis ?
Chikitita @ 15.01.2023 08:25Uzraku ka vel ir šāda birste
https://www.notino.lv/zoe-ayla/electric-facial-cleansing-brush-sejas-attrsanas-suka-sesi-vien/
Vai efektīva?
klau, ja salaistu botoksu pierē, tiešām ir tā, ka pāris dienas jāguļ uz muguras, lai kaut kas tur neaiziet greizi?Lucida @ 12.01.2023 12:56
Biežāk par reizi 6 mēnešos nevar, bet aptuveni pēc tiem 6 mēnešiem efekts iziet un atkal piere sāk raukties, lai gan man vismaz mazāk nekā pirms tam. Var kādu laiciņu pagaidīt, nav jau tā, ka uzreiz tās grumbas ir klāt, tiklīdz botokss iziet. Es aptuveni reizi gadā eju. Par sāpēm nezinu, man ir augsts sāpju slieksnis ?