cerave, nu ļoti labs skincare line, no sirds varu visiem ieteikt. Lietoju sejas attīrošās putas un parasto losjonu. Neesmu dzirdējusi nevienu sliktu atsauksmi par šiem produktiem, piemērots visiem ādas tipiem. No ordinary lietoju hyaluronic acid, kas mitrina ādu. Ziemā bija ļoti sausa sejas āda un šis izglāba. Vēl no ordinary patīk lactic acid. Pret izsitumiem la roche posay effaclar gēls ir amazing.Keitucis59 @ 03.01.2023 20:37Sveikas ! Padalaties ko lietojat sejai . Bet esmu jauna , tā kā 20+ ? Sejas krēmus , sejas maskas , serumi , pīlingi utt. Uzklausīšu :) Mēdz uz MR uzmesties daudz pumpu un nepazūd ilgi līdz rētām , tā kā teiktu problemātiska āda . Esmu dzirdējusi ordinary vai la roche posay labas atsauksmes , bet labāk iesakiet jūs !
Keitucis59 @ 03.01.2023 20:37Sveikas ! Padalaties ko lietojat sejai . Bet esmu jauna , tā kā 20+ ? Sejas krēmus , sejas maskas , serumi , pīlingi utt. Uzklausīšu :) Mēdz uz MR uzmesties daudz pumpu un nepazūd ilgi līdz rētām , tā kā teiktu problemātiska āda . Esmu dzirdējusi ordinary vai la roche posay labas atsauksmes , bet labāk iesakiet jūs !
Lucida @ 04.01.2023 10:56Retinols un c vitamīns + tad obligāti spf.
piekrītu par la roche. Izmantoju arī šos produktus un nekas labāks nav atrasts.Mežone @ 04.01.2023 13:06Atkarīgs arī, kāda tipa sejas āda tev ir. Man personīgi ir diezgan taukaina sejas āda ar noslieci uz poru aizsprostošanos. Pēc Cerave lietošanas joprojām mēģinu savu sejas ādu savest kārtībā, jo TIK daudz pumpu un aizsprostotu poru, kā pēc šī zīmola produktiem, man vēl nekad nav bijis. Dikti sabijos tajā momentā, jo nesapratu, kas notiek un ko man tagad darīt ? Bet nu, izmēģināt gribējās, jo visur skandināja, ka esot ļoti vienkārši, klasiski un maksimāli bezproblemātiski produkti. Bet laikam ne manā gadījumā.
Šobrīd lietoju:
- La roche posay zilo mazgāšanas želeju (šī man ir favorīts jau vairākus gadus un saprotu, ka jābeidz eksperimentēt, jo šaubos, ka savai sejas ādai atradīšu kaut ko labāku par šo želeju...one love❤?)
- La roche posay Effeclair DUO + (nesen iesāku, pagaidām grūti spriest vai ir efekts, bet pagaidām La roche posay produkti mani vēl nav pievīluši, tādēļ ceru uz to labāko?)
- Eveline Aloe vera gēls- šo lietoju sejas krēma vietā (super, puper, jo neaizklapē manas poras un noņem apsārtumu un arī pumpiņas ātrāk dzīst, līdz ar to sejas āda ir kļuvusi līdzenāka gan toņa ziņā, gan tekstūras ?)
- Neutrogena Turmeric tonika sprejs - dzeltenā līnija (Ir ok. Nomierina ādu un dod papildus mitrināšanu, jo aloe gēla ziemā mitrināšanas trūkst.)
- Frudia zilais vai oranžais SPF (zilais patīk daudz vairāk, bet oranžais arī ir lietojams)
Savukārt, izslavētais Ordinary ir 50/50.. ir produkti, kas ir ok un ir produkti, kas nav savas naudas vērti. Kad tie vēl bija lētāki, tad varēja eksperimentēt un ķīmiķoties, bet ņemties ar tām 100 pudelītēm un domāt, ko var jaukt kopā, ko nevar un beigās no nezināšanas sabendēt sev sejas ādu vēl vairāk...šis nav mans variants ?
-
Starp citu, ne vienmēr dārgākie sejas kopšanas līdzekļi ir tie labākie.
Globuss @ 06.01.2023 23:19Problemātiskai ādai, tostarp, ja ir pumpas, palīdz sejas kopšanas līdzekļi ar tējas koka eļļu. Ļoti svarīga ir ādas tīrīšana, nedrīkst noslinkot. Ja ir taukaina āda, tad aizsprostojas poras, un tad var rasties visādas ādas problēmas.
Būtu vērtīgi aiziet pie dermatologa un noskaidrot savu ādas tipu, saņemt novērtējumu par sejas ādas stāvokli.
Starp citu, ne vienmēr dārgākie sejas kopšanas līdzekļi ir tie labākie. Ļoti labus skrubīšus un sejas maskas var pagatavot no dažādiem produktiem, piem., no auzu pārslām. Zinu, ka Elizabete Zagorska ir zinoša šajā jomā.
Un vēl: uzklājot sejas kopšanas līdzekļus, jāievēro vismaz 15-20 minūšu pauze starp tiem. Pretējā gadījumā āda nepagūs uzņemt visus tos labumus no kosmētikas līdzekļiem. Tāpat arī starp krēma un tonālā krēma uzklāšanu jābūt vismaz 15-20 min. pauzei, lai krēms paspēj ādā padarīt savus labos darbiņus. Mitrinošus sejas krēmus drīkst lietot līdz -15 grādu t. Ja āra t ir zemāka, obligāti lietojams barojošais krēms (var būt, ka āda tādā stadijā, ka jābaro pat siltā laikā).
Un vēl: iesaku nepaslinkot un visus (!!!) kosmētikas līdzekļus un ādas attīrīšanas līdzekļus uz sejas un kakla uzklāt pa kosmētiskajām līnijām, nevis haotiski vai apļojot u.tml. Būs gluda un elastīga āda bez krunkām ilgi, ilgi (vienaudzes jau sen lietos botox u.c.).
Un vēl: ja negribas piepampušu seju, neiesaka uz sejas klāt krēmu pēc pl.23.
nē nu jā @ 07.01.2023 01:59
Atvaino, bet tik daudz dezinformācijas. ? Lūdzu, nevajag nekādus paštaisītus skrubīšus un citus brīnumus, ja ir jutīga un problemātiska āda, tas visu var vēl tikai pasliktināt. Un tā 15-20 minūšu pauze ir pilnīgas muļķības, pilnīgi pietiks ar 1-2 minūšu pauzi starp sejas kopšanas produktiem. Arī produktu uzklāšana pa kaut kādām līnijām neko daudz ādas jaunībai nedos, visvairāk ādas tvirtumu palīdz saglabāt saules aizsargkrēms un retinols. Un nav nekāda noteikta laika, pēc kura vairs nedrīkst lietot mitrinošo krēmu.
😄🐱🙃Globuss @ 07.01.2023 02:21
To var nosaukt par dezinformāciju cilvēks, kas tik vien lasa kā soc. tīklus u.tml. “informācijas avotus” un apmeklē jaunizceptās kosmetoloģijas speciālistes ar pabeigtiem 3 dienu kursiem. Nepietiek gan ar tām dažām minūtēm krēma iedarbībai. Arī paštaisīti kosmētiskie līdzekļi der pat problemātiskai ādai. Savas nezināšanas dēļ nav jāsauc tas, ko nezini, par dezinformāciju.
Un, ja kosmētiskās līnijas ir “kaut kādas kosmētiskās līnijas”, atļaušos pasmaidīt un novēlēt Jums nākotnē jaukas botox procedūras. Vēl savu vārdu neaizmirstiet uzrakstīt uz pieres, citādi nevarēs saprast, kura ir kura dāmīte no lielā klonu bara. ?