Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Modelis - par visu maksā vīrs

Reitings 561
Reģ: 15.12.2022
Palasīju es te dažas diskusijas un komentārus, kur bieži sastapu tādu domu “man par visu maksā vīrs (komunālie, produkti, ceļojumi utt), es savu naudu tērēju, kā vien vēlos, bet ja jūs ar savu vīrieti maksājat uz pusēm, tad esi neveiksminiece, bezmaksas apkalpojošais personāls utt…”
Tad nu aizdomājos. Cik vīrietim ir jāpelna, lai tā varētu dzīvot? Uzskatu, ka mēs abi ar manu vīrieti pelnam salīdzinoši labi, taču maksājam visu aptuveni uz pusēm. Ja mēs dzīvotu pēc tāda modeļa kā daudzas te lielās, tad reāli būtu tā, ka visu vīrieša naudu iztērētu, bet man kontā krātos normāla summiņa + mēs nevarētu tik bieži ceļot. Varbūt varat padalīties ar aptuvenajiem ienākumiem, pie kuriem jums šāds modelis strādā? Es vienkārši esmu nedaudz apjukusi un vēlos saprast pievienoto vērtību šim. Nu vai arī saprast, ka, salīdzinājumā ar citiem, mums nav tās lielākās algas 😀
Kādas ir jūsu domas par šādu modeli vispār?
01.01.2023 17:33 |

10 gadi
Reitings 2016
Reģ: 29.01.2009
Sarma1986 @ 18.02.2023 15:13

Jā, protams, kad esam lielveikalā, nāku ar tamponu paciņu pie vīra un prasu, vai drīkst ielikt ratos. Kā var vispār izdomāt tādu murgu, kurš normāls cilvēks prasa atskaitīties par ikdienas precēm.

Ir vīrieši kas tā dara.
18.02.2023 18:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits