nu ne visas cistas pazūd. Sākumā man bija 1,5cm x3cm . Nozimeja hormonus, ieveroju veselidzu dzivesveidu utt. Dinamikā ar katru menesi bija tikai sliktāk, to teica arī citi speciālisti ka cistai ir tendence augt neskatoties uz terapiju. Beigās bija 8x9 cm un olnīcu izņēma jo nebija ko glābtSanema @ 01.01.2023 13:17Man arī pirms vairākiem gadiem cista bija, bet vairs nav. Tās ir un tās arī pašas pazūd. Ja ir iespēja pēc kada laika aizej arī pie kada cita ginekologa un uztaisi usg, pēc manas pieredzes , mani viena ginekoloģe gandriz uzlika uz operāciju galda, jo redz viņas prāt man viena olnīca par lielu un tā ir jānem ārā. Pārbijusies protams, mana mamma aizveda pie savas ginekoloģes un viņa mani nomierināja, ka operācijai nav pamata, tā var būt bet tas nav bīstami. Vēl es aizgāju pie trešās un viņa arī teica ka viss ir kārtība.
Labāk jautā ginekoloģei ko un kas, bet labāk aizej pie vairākiem speciālistiem.
nu ne visas cistas pazūd. Sākumā man bija 1,5cm x3cm . Nozimeja hormonus, ieveroju veselidzu dzivesveidu utt. Dinamikā ar katru menesi bija tikai sliktāk, to teica arī citi speciālisti ka cistai ir tendence augt neskatoties uz terapiju. Beigās bija 8x9 cm un olnīcu izņēma jo nebija ko glābt