Es pasūtīju šīs smaržas. Protams gaume un smaržas izjūta ir katrai sava, bet nu mans viedoklis ir šāds: visas 5 smaržas ir interesantas, bet tādas smagnējas. Viegluma nav nevienā no viņām, arī svaiguma nav. Saldas jā, nu tā,ka ļoti. Vienas tās wood by maissa, likās ,ka smaržo pēc saldiem sveķiem, koka. Jawhara ir austrumnieciskas, īpatnējas, smagas. Kā vīrs saka, ja salīdzina ar manējām La vie est belle, kas ir kā šampanietis, tad šīs ir kā kulaks uz acs. 😁 Simphony ir it kā tās vieglākās un svaigākās, bet nu es tā neteiktu. Vieglākas salīdzinot ar pārējām jā, bet ne svaigākās. Vienīgās kuras der darbam.Princess de Gallas- šķebinoši saldas. Un tad nu mans favorīts ir 66 avenue. Tautā saka, ka līdzīgs Bacarat Rouge. Nezinu, nav man bijis pašai personīgi oriģināls, bet smaržojusi esmu. Līdzība tiešām tur ir. Smagnējas, bet ne šķebinošas. Un kas ir interesantākais : no visām, pūtuma vietās man izmetās alerģija, bet tieši no šīm 66 avenue - nē. Nezinu kāpēc tā. Jā un pietiek ar pāris pūtieniem, lai smaržotu visu dienu. Tiešām ļoti noturīgas, uzbāzīgas.
Bet tiešām tas ir tikai mans viedoklis, jo katram tomēr pašam savs. Nepamēģināsi, neuzzināsi.😊