Izpalīdzēšana

Reitings 58
Reģ: 23.11.2022
Sveikas.
Lieta sekojoša. Strādāju darbā, kas atrodas aptuveni stundas gājienā no mājām. Darbs sākas ļoti agri - sešos no rīta. Pa cik vel neesmu sakrājusi naudu savam auto, es pārsvarā uz darbu braucu ar kolēģiem, kuri tepat arī dzīvo. Dotajā brīdī ir Ziemassvētku laiks un kolēģi, kuriem ir bērni, paņēmuši atvaļinājuma dienas. Pa cik manam partnerim ir auto, vakar minēju, ka vajadzētu mani izručīt uz divām dienām, jo nav kas aizved. Turklāt zinu, ka tās divas dienas viņam nav darba dienas, jo tad viņš uz darbu ceļas vēlāk nekā es un neprasītu. Uz ko sekoja atbilde - " Kapēc man vajadzētu celties piecos no rīta un vest tevi uz darbu?" Es paliku mazliet apmulsusi un dusmās noteicu "Jo cilvēki attiecībās viens otram palīdz. Bet pa cik man nepatīk kādam justies parādā, es pati aiziešu."
Minēšu, ka mums nav bijuši ne strīdi vai kādi aizvainojumi, lai viņš kaut kādā veidā censtos man atriebt vai kā tamlīdzīgi. Esam kopā 3 gadus. Sarunai nebija turpinājuma, gāju gulēt, jo šodien darba diena. Bet pie sevis nodomāju "Un kāda velna pēc man šodien savā brīvdienā bija jāgatavo viņam ēst, jo viņš paprasija? Turklāt vel jāieliek līdzņemšanai uz darbu?" Laikam cilvēki esot kopīgās attiecībās vienkārši tā dara.
Vai arī es esmu tā, kura īsti kaut ko neizprot?
Kā jūs rīkotos?
Kā jums tas izskatās no malas?
22.12.2022 04:19 |

Reitings 58
Miuce @ 25.12.2022 10:40
Neko nepareizu šoreiz tas Aleksandrs nepateica. 99% tādu attiecību seko bērns ar cerību, ka vecis mainīsies, un tad nu cieš ar vēl vairāk sakostiem zobiem.
Tikai tas gredzens diez vai bija kā nopirkšana, atmests gredzens, kad visu dala uz pusēm? Vecis vnk atzina, ka strādīgā sieviete būs derīga sievas materiālam, bērnus dzemdēs, ēst gatavos, māju sakops, apzinīgi maksās pusi, sekss būs un visur aizies kājām, kad šim nāks miegs. Nekādas lielās mīlas tur nekad nav bijis un nebūs. Ja ir lielā mīla, vīrietis automātiski grib parūpēties par sievieti gan materiālajā, gan nemateriālajā ziņā. Ar to gredzenu uz pirksta soļo stundu rīta piecos? Tjipa gredzens ir, ko vēl gribi ???

Es neesmu tik aprobežota, lai uzražotu bērnu kaut kādu cerību dēļ. Tad jau viņš man būtu bijis ar bijušo.
Nezinu, galvā viņam nevaru ielīst, kapēc to gredzenu deva, bet zinu, ka nedara tādas lietas tāpat vien, pa cik nav tā, ka viņu nepazīstu. Nav pļēgurs, dara lietas, salabos ja ko vajag, piepalīdzēs izdomāt par lietām, kuras arī pats zin, kaut kādā mērā ar ieteikumiem palīdz saplānot remontu, kur kam būtu jābūt. Vienīgā attiecību problēma kas manās acīs ir problēma ir tieši tā rūpju izrādīšana, par ko ir šī diskusija. Nekas no visa pārējā man vispār nerada problēmas, jo man acīmredzot un secinot no citiem komentāriem vienkārši ir pilnīgi cits skatijums par to, kādām ir jābūt attiecībām. Ne man viņa naudu vajag, ne man glaimus vajag, ne man 50 kilo rožu pušķi vajag, kas acīmredzot citām nav saprotams, un kas ir pilnīgi ok gribēt lietas, kuras es negribētu un otrādi. Bet aizvest uz darbu, kopīgi saplānot gadadienu, uzdāvināt kaut ko dzimenē ir lietām, kurām IR jābūt. Nu un tad es te nāku izprasīt vai esmu dura vai neesmu, ja gribu to vai šito. 😀
25.12.2022 14:12 |

Reitings 30
Reģ: 03.12.2022
Tad rodas jautājums - cik lielā mērā Viņš apzinās nopietnību un reālo nepieciešamību pēc šī lūguma. Sauciet, rezervējiet sev taxi! Lai kā izrādīsies jūsu acīs tas vēlāk - nākamreiz Jums nevajadzēs apmulst, būsiet iepriekš nodrošinājusi sevi pirms laika. 😠 Neieplānota pieredze
25.12.2022 14:20 |

Reitings 273
Reģ: 13.10.2021
Guncha01 @ 25.12.2022 14:12

Es neesmu tik aprobežota, lai uzražotu bērnu kaut kādu cerību dēļ. Tad jau viņš man būtu bijis ar bijušo.
Nezinu, galvā viņam nevaru ielīst, kapēc to gredzenu deva, bet zinu, ka nedara tādas lietas tāpat vien, pa cik nav tā, ka viņu nepazīstu. Nav pļēgurs, dara lietas, salabos ja ko vajag, piepalīdzēs izdomāt par lietām, kuras arī pats zin, kaut kādā mērā ar ieteikumiem palīdz saplānot remontu, kur kam būtu jābūt. Vienīgā attiecību problēma kas manās acīs ir problēma ir tieši tā rūpju izrādīšana, par ko ir šī diskusija. Nekas no visa pārējā man vispār nerada problēmas, jo man acīmredzot un secinot no citiem komentāriem vienkārši ir pilnīgi cits skatijums par to, kādām ir jābūt attiecībām. Ne man viņa naudu vajag, ne man glaimus vajag, ne man 50 kilo rožu pušķi vajag, kas acīmredzot citām nav saprotams, un kas ir pilnīgi ok gribēt lietas, kuras es negribētu un otrādi. Bet aizvest uz darbu, kopīgi saplānot gadadienu, uzdāvināt kaut ko dzimenē ir lietām, kurām IR jābūt. Nu un tad es te nāku izprasīt vai esmu dura vai neesmu, ja gribu to vai šito. ?
ja čalis rukā pa 12 h maiņās, es atvainojos, vai tad tiešām nevar nopirkt arī to kilo pušķi un dāvanu.
Bik piemirst cilveki ka dzīve ir šeit un tagad nevis tajā fancy dzīvoklī un vāģī ar automātu tīkamajai acij, ar smuku ciparu kontā.
25.12.2022 15:25 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Kā jau minēja un kā pati esmu novērojusi, tad cilvēki pēc 30 saprot, ka cilvēkiem ir pagātne un lietas tver vieglāk

Protams, un tas nekas traks nav, ja šie vīrieši no laimes lec no biksēm ārā, par iespēju audzināt svešus bērnus. Galvenais, lai paši laimīgi. Tas liktenis jau ir tāds, kādu paši izvēpas un katram jau tas ir savādāks. Bet tomēr, nevajag arī aizmirst par to, ka ir vīrieši, kuri nevēls sievieti ar pagātni un tas ne būt nenozīmē, ka šie vīrieši ir neritīgi, vai kā patīk pasniegt šajā forumā "nav īsti un nobrieduši vīrieši", es pat teiktu, ka tieši pretēji, viņi vnk negrib "sūdīgu" darījumu. 🙃
25.12.2022 15:35 |

Reitings 58
Debestiņa @ 25.12.2022 15:25
ja čalis rukā pa 12 h maiņās, es atvainojos, vai tad tiešām nevar nopirkt arī to kilo pušķi un dāvanu.
Bik piemirst cilveki ka dzīve ir šeit un tagad nevis tajā fancy dzīvoklī un vāģī ar automātu tīkamajai acij, ar smuku ciparu kontā.

Viņš 8h maiņās un dažreiz haltūras. Ziedi ir forša lieta, tos arī saņemu reti. Būtu patīkami, bet man nešķiet, ka man jāiet un tas jāsaka, jo ja nedod, tātad negrib dot.
Par to dzīvi šeit un tagad es arī viņam esmu vairakkārt teikusi. Viņam šķiet, ka tagad ir daudz jāuzupurē, lai vēlāk ir vieglāk. Man šķiet, ka paralēli tam nevajag aizmirst ka jauni esam tagad, nevis vēlāk kaut kad.
25.12.2022 15:35 |

Reitings 58
GhostGG @ 25.12.2022 15:35

Protams, un tas nekas traks nav, ja šie vīrieši no laimes lec no biksēm ārā, par iespēju audzināt svešus bērnus. Galvenais, lai paši laimīgi. Tas liktenis jau ir tāds, kādu paši izvēpas un katram jau tas ir savādāks. Bet tomēr, nevajag arī aizmirst par to, ka ir vīrieši, kuri nevēls sievieti ar pagātni un tas ne būt nenozīmē, ka šie vīrieši ir neritīgi, vai kā patīk pasniegt šajā forumā "nav īsti un nobrieduši vīrieši", es pat teiktu, ka tieši pretēji, viņi vnk negrib "sūdīgu" darījumu. ?

Redz, kas kuram ir sūdīgs darijums. Tev sūdīgs darijums būs salāti pa 1.50, kuros iekšā olas,jo negaršo viņas, bet kādam liksies pilnīgi normāli salāti, nu un ka tur tās olas un cena varbūt vel liksies tīri ok. Gribēt ar vai bez bērna nav nekas slikts. Tai pat laikā man rodas iespaids šajā tēmas kontekstā, ka man uz savas mindžas jaunavības jostu jāuzliek aiz bailēm, ka tik nepalieku vientuļā muterīte. Šitā var visu mūžu baidīties. Tik pat labi es varu atrast savu īsto,kas ved visur kur vajag un nevajag, dzīvot laulībā 7 gadus, uzštancēt sīko un šim pēkšņi uz īso saiet un atkal esmu tā nelaimīgā vientuļā māte. Sanāk, pa cik neviens neko nav galvojis, bikses nost nedrīkst vilkt zem vienas segas, citādi var sanākt, ka esmu norakstīta pa lielam.
25.12.2022 15:39 |

Reitings 1616
Reģ: 01.11.2022
Tas, ka Autore strādā un pelna, nevis čīkst un gaida, ka citi visu iedos, ir lieliski. Bet!!! veselību un laimi nav iespējams nopirkt.
Novēlu Autorei pasaudzēt sevi, nevis nomocīt sevi smagā fiziskā darbā. Par nopelnīto, iekrāto naudu var studēt un turpmāk strādāt sev tīkamu darbu, vai arī uzsākt savu, kaut arī nelielu, biznesu. Citādi sanāks strādāt un pelnīt dzīvoklim un citām lietām, pašai tā īsti neizbaudot dzīvi. Nauda būs vajadzīga visu laiku. Vai tad līdz vecumdienām strādās smagu darbu, nezinot ne rīta, ne vakara.
25.12.2022 15:42 |

Reitings 273
Globuss @ 25.12.2022 15:42
Tas, ka Autore strādā un pelna, nevis čīkst un gaida, ka citi visu iedos, ir lieliski. Bet!!! veselību un laimi nav iespējams nopirkt.
Novēlu Autorei pasaudzēt sevi, nevis nomocīt sevi smagā fiziskā darbā. Par nopelnīto, iekrāto naudu var studēt un turpmāk strādāt sev tīkamu darbu, vai arī uzsākt savu, kaut arī nelielu, biznesu. Citādi sanāks strādāt un pelnīt dzīvoklim un citām lietām, pašai tā īsti neizbaudot dzīvi. Nauda būs vajadzīga visu laiku. Vai tad līdz vecumdienām strādās smagu darbu, nezinot ne rīta, ne vakara.
precīzi. Neko pielikt un atņemt.
25.12.2022 16:12 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Palasot šo stāstu es gribētu būt tā čaļa vietā.
Lai man ir istabas biedrene ar kuru var regulāri pārgulēt, kura nosedz 1/2 maksājumus un uz kuru es varu neiespringt/necensties, jo zinu ka viņa ir bezizejas situācijā, jo uz kurieni tad viņa ies? Ko viņa reāli var iebilst? :D
Atpakaļ uz LV lidos?
Meklēs citu joberi te pat uz vietas?
Sarežğīti (viņai*)...
25.12.2022 16:26 |

Reitings 58
Aldis15 @ 25.12.2022 16:26
Palasot šo stāstu es gribētu būt tā čaļa vietā.
Lai man ir istabas biedrene ar kuru var regulāri pārgulēt, kura nosedz 1/2 maksājumus un uz kuru es varu neiespringt/necensties, jo zinu ka viņa ir bezizejas situācijā, jo uz kurieni tad viņa ies? Ko viņa reāli var iebilst? :D
Atpakaļ uz LV lidos?
Meklēs citu joberi te pat uz vietas?
Sarežğīti (viņai*)...

Ja vajadzētu, brauktu tiešām atpakaļ, viņš to arī labi zina. Nekad neesmu domājusi vai viņam likusi domāt, ka viņš ir mana vienīgā dzīves iespēja. Pie tam viņš arī zina, ka te jau met acis, tā kā ja gribētu, sponsors atrastos, bet man tas nav aktuāli.
25.12.2022 16:41 |

Reitings 58
Globuss @ 25.12.2022 15:42

Paldies, es saprotu ko tu saki.
Esmu domājusi par kaut kādiem kursiem, starp citu. Bet šobrīd pastrādāšu tos pāris gadus, nobeigšu sev to dzīvokli, iekrāšu vel un tad dodos atpakaļ. Visticamāk došos vecajā darba vietā, kur nav fiziski grūti un paralēli varētu kaut ko pastudēt, ja atradīšu ko interesantu. Esmu domājusi par savu biznesu, tas man liekas vissaistošākais. Taču nevelk ne uz skropstām ne uz nagiem. Skropstas vel varbūt varētu mēģināt. Bet jā, man liekas ka Latvijā pilns ar cilvēkiem kas to dara
25.12.2022 16:50 |

Reitings 1821
Reģ: 27.04.2022
Guncha01 @ 25.12.2022 16:50

Esmu domājusi par kaut kādiem kursiem, starp citu. Bet šobrīd pastrādāšu tos pāris gadus, nobeigšu sev to dzīvokli, iekrāšu vel un tad dodos atpakaļ. Visticamāk došos vecajā darba vietā, kur nav fiziski grūti un paralēli varētu kaut ko pastudēt, ja atradīšu ko interesantu. Esmu domājusi par savu biznesu, tas man liekas vissaistošākais. Taču nevelk ne uz skropstām ne uz nagiem. Skropstas vel varbūt varētu mēģināt. Bet jā, man liekas ka Latvijā pilns ar cilvēkiem kas to dara

Viņa tak 28 gados taisās upurēt visu savus jaunibas gadus del viena mērķa. 😀
25.12.2022 20:55 |

Reitings 1821
Guncha01 @ 25.12.2022 16:50

Lai veidotu savu biznesu ir jabut kapitālam, naudas utt. Bet seit tada nav. Un nebus. 😀
25.12.2022 20:57 |

Reitings 1821

Protams, un tas nekas traks nav, ja šie vīrieši no laimes lec no biksēm ārā, par iespēju audzināt svešus bērnus. Galvenais, lai paši laimīgi. Tas liktenis jau ir tāds, kādu paši izvēpas un katram jau tas ir savādāks. Bet tomēr, nevajag arī aizmirst par to, ka ir vīrieši, kuri nevēls sievieti ar pagātni un tas ne būt nenozīmē, ka šie vīrieši ir neritīgi, vai kā patīk pasniegt šajā forumā "nav īsti un nobrieduši vīrieši", es pat teiktu, ka tieši pretēji, viņi vnk negrib "sūdīgu" darījumu. ?

Dzivnieku pasaulē ari ir teviņi, kas pieņem svesus bernus un ir kas iznīcina. Tapat ari cilvekam. Viss ir saistits ar sugas turpināšanu.
25.12.2022 21:03 |

Reitings 1821

Pilniba piekritu vienmer bus divas viriesu grupas tadi, kas pienems svešus bernus, jo citu opciju labaku nav! Un bus tadi, kas kategoriski nepieņems cita tēviņa gēnu turpinājumu.
25.12.2022 21:07 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Pilniba piekritu vienmer bus divas viriesu grupas tadi, kas pienems svešus bernus, jo citu opciju labaku nav

Nu parasti jau tas ir izplatītākais iemesls. Arī no cilvēkiem, ko es pazīstu šis ir bijis galvenais iemesles, protams, tas viss tiek pasniegts savādāk, kāpēc tāda "izvēle" ir izdarīta. Var jau būt, ka tā ir tikai sagadīšanās.
25.12.2022 21:42 |

Reitings 58
Wordrobe666 @ 25.12.2022 20:55

Viņa tak 28 gados taisās upurēt visu savus jaunibas gadus del viena mērķa. ?

Sanāk, ka man tie jaunības gadi ir palikuši tieši divi, ja taisos tam mērķim tik arī veltīt? Sievietes uz 30, re ku jūs visas esat vecas. 😀
25.12.2022 22:27 |

Reitings 58
Wordrobe666 @ 25.12.2022 20:57

Lai veidotu savu biznesu ir jabut kapitālam, naudas utt. Bet seit tada nav. Un nebus. ?

Par manu naudu nevajag satraukties. Atradīsies visam, kam man vajadzēs. ;)
25.12.2022 22:27 |

Reitings 273
Guncha01 @ 25.12.2022 22:27

Sanāk, ka man tie jaunības gadi ir palikuši tieši divi, ja taisos tam mērķim tik arī veltīt? Sievietes uz 30, re ku jūs visas esat vecas. ?
tu domā, ka tev būs 30 un tieši tad viss, viņš mainīsies , viss mainīsies,? Domā ka pēkšņi būsi sieva, stabila ģimene, bērns utt un to tu vēlies jo pati esi minējusi.
Omg atver acis.
25.12.2022 23:57 |

Reitings 58
Debestiņa @ 25.12.2022 23:57
tu domā, ka tev būs 30 un tieši tad viss, viņš mainīsies , viss mainīsies,? Domā ka pēkšņi būsi sieva, stabila ģimene, bērns utt un to tu vēlies jo pati esi minējusi.
Omg atver acis.

Ou mai gād! Es nesaprotu, es kaut kā neskaidri izsakos, vai mani te mēģina tīši pataisīt par muļķi? No kurienes tu tieši šo izdabuji ārā? Es jau minēju, ka mans mērķis ir attīstīt savu plānu par dzīvokli, tad vel pastrādāt un iekrāt naudiņu un braukt uz Latviju. Tik pat labi tas var notikt arī ātrāk. Tik pat labi viņš var saiet sierā un es pēc 3 mēnešiem te prasīšu kā lai tiek pāri breikupam. Tik pat labi viņš var sākt vairāk pievērsties attiecību izkopšanai un viss būs labi pirms es vispār atbraucu uz Latviju. To, ka uz 30 pēkšņi kaut kas mainīsies neizdomāju es. Būt sieva un radīt ģimeni es nesagribēju pēkšņi aizvakar. Man tas var būt pēc gada, pēc pieciem vai vispār tikai pēc 10, vai arī nekad.
26.12.2022 00:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)