Wordrobe666 @ 23.12.2022 00:50
Tu esi tik neglīta, ka tavs vecis atsakās maksāt tavu telefona rēķinu? ?Atceries, ka visam pienāk reiz beigas, un var gadīties, ka pašai jasāk visi izdevumi maksāt. ☺Acīmredzot neesi pietiekami skaista. Lai apmaksātu tavu telefona izdevumus.
Tavs čalis izklausās pēc badboya kas neizdabā, meitenēm tieši tādi patīk 👍🏻 es kad biju attiecībās cēlos no rītiem savā brīvdienā un vedu uz darbu un vakarā atpakaļ - iespējams tāpēc mani pameta, jo nice guy's nevienai nepatīk.Guncha01 @ 22.12.2022 04:19Sveikas.
Lieta sekojoša. Strādāju darbā, kas atrodas aptuveni stundas gājienā no mājām. Darbs sākas ļoti agri - sešos no rīta. Pa cik vel neesmu sakrājusi naudu savam auto, es pārsvarā uz darbu braucu ar kolēģiem, kuri tepat arī dzīvo. Dotajā brīdī ir Ziemassvētku laiks un kolēģi, kuriem ir bērni, paņēmuši atvaļinājuma dienas. Pa cik manam partnerim ir auto, vakar minēju, ka vajadzētu mani izručīt uz divām dienām, jo nav kas aizved. Turklāt zinu, ka tās divas dienas viņam nav darba dienas, jo tad viņš uz darbu ceļas vēlāk nekā es un neprasītu. Uz ko sekoja atbilde - " Kapēc man vajadzētu celties piecos no rīta un vest tevi uz darbu?" Es paliku mazliet apmulsusi un dusmās noteicu "Jo cilvēki attiecībās viens otram palīdz. Bet pa cik man nepatīk kādam justies parādā, es pati aiziešu."
Minēšu, ka mums nav bijuši ne strīdi vai kādi aizvainojumi, lai viņš kaut kādā veidā censtos man atriebt vai kā tamlīdzīgi. Esam kopā 3 gadus. Sarunai nebija turpinājuma, gāju gulēt, jo šodien darba diena. Bet pie sevis nodomāju "Un kāda velna pēc man šodien savā brīvdienā bija jāgatavo viņam ēst, jo viņš paprasija? Turklāt vel jāieliek līdzņemšanai uz darbu?" Laikam cilvēki esot kopīgās attiecībās vienkārši tā dara.
Vai arī es esmu tā, kura īsti kaut ko neizprot?
Kā jūs rīkotos?
Kā jums tas izskatās no malas?
Aldis15 @ 23.12.2022 11:24Tavs čalis izklausās pēc badboya kas neizdabā, meitenēm tieši tādi patīk ?? es kad biju attiecībās cēlos no rītiem savā brīvdienā un vedu uz darbu un vakarā atpakaļ - iespējams tāpēc mani pameta, jo nice guy's nevienai nepatīk.
Arī pēc kāzām :DPelnrukšķīte @ 23.12.2022 11:27
Aldi, nomierinies! Labos puišus prec, bet ar sliktajiem tikai nodarbojas ar seksu (pirms kāzām).
Wordrobe666 @ 23.12.2022 00:40Kadēļ tu nevari aizbraukt ar sabiedrisko transportu uz darbu? Tavam partnerim ari varēja nebūt mašinas.
Izklausās pēc Top veča! Man skauž ka es tāds nēsmu.Guncha01 @ 23.12.2022 11:48Update.
Mums vakar bija gara saruna. Izrādās viņš tā atcirta, jo domāja, ka vakariņu uztaisīšana ir kā piekukuļošana, lai viņš mani aizvestu, lai gan tā vienkārši bija sakritība. Izrunājām arī citus tematus, slēdziens ir tajā, ka viņš sevi nostāda par prioritāti, tai skaitā savu labsajūtu. Pats atzina, ka ir sava veida egoists un pa cik pats visu radis darīt pats, tad tādas empatiskas lietas viņam īsti neeksistē.
Piebildīšu, ka viņš ir pilnīgi normāls cilvēks, kurš gana daudz savas disciplīnas dēļ sasniedzis. Darbs un pasīvie ienākumi ir viņa prioritāte. Viss pārējais ir sekundārs. Turklāt viņš arī ir mazliet temperimentāls.
Saprotu, ka man arī sevi jāuzstāda par vel lielāku prioritāti. Kas manī rada dalītas sajūtas, jo es ikdienā nepieprasu sev izdabāt un esmu patstāvīga. Rezultātā sarunājām ka kaut kādas dienas viņš mani aizved. Ne visas, kuras man vajag, bet tur neko nevar darīt.
Motherofdragons @ 23.12.2022 09:12Nevajag iespītēties un tagad lepni soļot uz darbu pašai. Ja viņš tomēr piekrita tevi aizvest, lai ved. Dažreiz vīriešus attiecībās vajag nedaudz paaudzināt ?
Guncha01 @ 23.12.2022 11:48Update.
Mums vakar bija gara saruna. Izrādās viņš tā atcirta, jo domāja, ka vakariņu uztaisīšana ir kā piekukuļošana, lai viņš mani aizvestu, lai gan tā vienkārši bija sakritība. Izrunājām arī citus tematus, slēdziens ir tajā, ka viņš sevi nostāda par prioritāti, tai skaitā savu labsajūtu. Pats atzina, ka ir sava veida egoists un pa cik pats visu radis darīt pats, tad tādas empatiskas lietas viņam īsti neeksistē.
Piebildīšu, ka viņš ir pilnīgi normāls cilvēks, kurš gana daudz savas disciplīnas dēļ sasniedzis. Darbs un pasīvie ienākumi ir viņa prioritāte. Viss pārējais ir sekundārs. Turklāt viņš arī ir mazliet temperimentāls.
Saprotu, ka man arī sevi jāuzstāda par vel lielāku prioritāti. Kas manī rada dalītas sajūtas, jo es ikdienā nepieprasu sev izdabāt un esmu patstāvīga. Rezultātā sarunājām ka kaut kādas dienas viņš mani aizved. Ne visas, kuras man vajag, bet tur neko nevar darīt.
Guncha01 @ 23.12.2022 13:47Es kaut kādā ziņā esmu pazaudējusi entuziasmu un ticību, ka ir rupīgs un reizē atbildīgs cilvēks, kas nečakarē galvu ar sūdiem.
Mans bijušais bija rūpīgs, bet taisija patstāvīgu huiņu.
Esošais nečakarē galvu, zina ko dara, bet rūpju gandrīz nav.
Var būt vispār tā, ka cilvēkā ir viss ko gribi? Švaki vai.
Guncha01 @ 23.12.2022 13:47Es kaut kādā ziņā esmu pazaudējusi entuziasmu un ticību, ka ir rupīgs un reizē atbildīgs cilvēks, kas nečakarē galvu ar sūdiem.
Mans bijušais bija rūpīgs, bet taisija patstāvīgu huiņu.
Esošais nečakarē galvu, zina ko dara, bet rūpju gandrīz nav.
Var būt vispār tā, ka cilvēkā ir viss ko gribi? Švaki vai.
CryptoWarg @ 23.12.2022 15:54
Pilnīgi garām. Uzpipelēs tev sīko, un tev būs jārūpējas par diviem vienlaicīgi.. atceries, ka. Tavs babajs sevi vērtē visaugstàk, tapēc, kad sīkais bļaus un tajā pašā laikā babajs gribēs buķiku ar desu, tev primārais būs - pagatavot viņa sendviču
parasti jau lielākā daļa savus dzīves labākos gadus notriec ar sev galīgi nepiemērotiem cilvēkiem, sataisa bērnus, un tad sēž Tinderī vai Badoo, kur izmisīgi meklē kādu kam vēl ar savien sīčiem var uzmesties uz kakla.
CryptoWarg @ 23.12.2022 14:49Izklausās,ka dzīvo Uk un Tavs partneris ir Pakistāņu izcelsmes jeb tā sauktais babajs. Tādiem tik ar sūdainu mietu pa jebaļņiku vajag.
CryptoWarg @ 23.12.2022 15:54
Pilnīgi garām. Uzpipelēs tev sīko, un tev būs jārūpējas par diviem vienlaicīgi.. atceries, ka. Tavs babajs sevi vērtē visaugstàk, tapēc, kad sīkais bļaus un tajā pašā laikā babajs gribēs buķiku ar desu, tev primārais būs - pagatavot viņa sendviču