Kā izdzīvot

Reitings 560
Reģ: 24.05.2014
Pēdējā laikā liekas, ka nevienam citam nav šādas problemas.😀 Dzīvoju viena, par dzīvokli īre + komunālie aiziet pus alga, ir citi rēķini ko nomaksāt, beigās paliek kādi 300€ par ko dzīvot atlikušo mēnesi. Neko priekš sevis nopirkt nevaru. Principā nevis dzīvoju, bet izdzīvoju. Lūdzu padalieties, vai kādai ir tāda pati sape un ko jūs varat ieteikt, lai neiekristu depresijā😀
18.12.2022 00:01 |

Reitings 405
Reģ: 14.06.2023
Elizabeteputnos @ 05.07.2023 10:04
tikai tiem, kas nekad nav dzīvojuši ārzemēs, nez no kurienes liekas, ka viņi aizbraukuši uz vieglāku dzīvi un tāpēc ir Latvijas nodevēji. Šos stereotipus neciešu un tie mani aizvaino. Ja vien neesi viens no sociālo maksājumu diedelniekiem, tad nav nekas viegls pamest savu vidi, draugus, ģimeni un aizbraukt prom. Es personīgi nebraucu naudas dēļ, man bija citi iemesli. Bet būvēt dzīvi no nulles nav nekas viegls. Es gan to ne pret ko nemainītu.

Esmu redzējusi, ka iesmej par tiem cilvēkiem, kas aizbraukuši ārzemēs noliek Latvijā palikušos. Bet par viņiem iesmietu arī tad, ja viņi būtu Latvijā. Noteikti esi lasījusi tādus komentārus kā - pēdējais palikušais Latvijā izslēdz gaismu; tā var notikt tikai Latvijā utt.
Es neesmu redzējusi, ka par cilvēkiem, kuri šādi neizsakās, smejas/noliek. Ja tā ir, tas tikai parāda to cilvēku, kas smejas/noliek, līmeni.
05.07.2023 14:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits