50€???? Šausmas! 😄pernille @ 11.12.2022 20:18Nesen Mariposā (Āgenskalnā) par galu aplīdzināšanu samaksāju 50€. Manuprāt, nedaudz par traku, jo tiešām tikai aplīdzināja, ne veidoja griezumu, neko papildus.
Palika neforša sajūta, ka esmu uzmesta, jo pie citas meistares tikpat maksāju par kārtīgu griezumu un skaistu veidošanu.
pernille @ 11.12.2022 20:18Nesen Mariposā (Āgenskalnā) par galu aplīdzināšanu samaksāju 50€. Manuprāt, nedaudz par traku, jo tiešām tikai aplīdzināja, ne veidoja griezumu, neko papildus.
Palika neforša sajūta, ka esmu uzmesta, jo pie citas meistares tikpat maksāju par kārtīgu griezumu un skaistu veidošanu.
pernille @ 11.12.2022 20:18Nesen Mariposā (Āgenskalnā) par galu aplīdzināšanu samaksāju 50€. Manuprāt, nedaudz par traku, jo tiešām tikai aplīdzināja, ne veidoja griezumu, neko papildus.
ZaneZa @ 11.12.2022 21:33Nesen biju hairtex uz Ģertrūdes ielas. Matus izmazgāja, apgrieza 2cm galiņus, ieveidoja un samaksāju 35€
Es tur esmu bijusi pie divām frizierēm. Viena (Ilze) ņem saprātīgas cenas. Man bija krāsošana, balināšana, apgriešana - 70 vai 80 eiro (precīzi neatceros). Pie Ilonas (laikam tā bija) par ieveidošanu bija 50 eiro un knapi salokoja. Domāju, ka katra prasa , cik grib. Un tā otra, pie kuras samaksāju reāli ne par ko, nebija tā labākā.pernille @ 11.12.2022 20:18Nesen Mariposā (Āgenskalnā) par galu aplīdzināšanu samaksāju 50€. Manuprāt, nedaudz par traku, jo tiešām tikai aplīdzināja, ne veidoja griezumu, neko papildus.