Gingergirl @ 09.12.2022 17:17Sveikas
Man ir tāda problēma, ka vīrs strīdos paliek nenormāli ļauns un izturas tā it kā es viņam vispār nerūpētu. Ikdienā viss ir ok, viņš ir mīļš, uzmanīgs vēlas pavadīt daudz laika kopā, ir tāds, ka ļoti ļoti mīl, to var pateikt gan pēc vārdiem, gan darbiem. Taču kā kāds strīds, kas notiek jebkurās attiecībās - viņš paliek pilnīgi pretējs, izrāda ka pilnīgi nerūpu un ka viņam vienalga un ka vispār tik ļoti neinteresē šīs attiecības. Tikklīdz kā salabstam (ko 98% gadījumos iniciēju es) tā atkal jaukumiņš. Es pat nesaprotu kuras ir viņa patiesās emocijas par mūsu attiecībām. Jo var būt divas nedēļas viss labi, un dažu minūšu laikā viss mainās un viņš izturas tik nejauki un dara lietas, kuras zina, ka mani sāpina (nejau krāpj vai kaut ko tādu ārpus normām) Es tiešām nesaprotu kā tā var būt, ka mīl, un pēkšņi izrāda ka vispār nerūp…
Gingergirl @ 09.12.2022 19:17Jā, bet strīdi kā jau minēts ir visās attiecībās. Es saprotu, ka viņš mēģina parādīt ka ir pārāks, bet nu cik veselīgi tas ir? Sanāk tad, ka otra puse nekādu savu viedokli nedrīkst izpaust? Es nevēlos uzskaitīt lietas ko dara, jo tās tāpat nevar visi saprast, kur tā sāpe, jo katrās attiecībās un katram cilvēkam ir kas cits. Bet nu katrā ziņā to esam runājuši un esmu minējusi ka tas mani sāpina utt, manuprāt arī izrādīšana, ka esi pilnīga 0 viņam (kaut vai nedēļas garumā, bet nekad viņš pirmais klāt nenāks) ir sāpīgi otram cilvēkam.
Gingergirl @ 09.12.2022 19:17Jā, bet strīdi kā jau minēts ir visās attiecībās. Es saprotu, ka viņš mēģina parādīt ka ir pārāks, bet nu cik veselīgi tas ir? Sanāk tad, ka otra puse nekādu savu viedokli nedrīkst izpaust? Es nevēlos uzskaitīt lietas ko dara, jo tās tāpat nevar visi saprast, kur tā sāpe, jo katrās attiecībās un katram cilvēkam ir kas cits. Bet nu katrā ziņā to esam runājuši un esmu minējusi ka tas mani sāpina utt, manuprāt arī izrādīšana, ka esi pilnīga 0 viņam (kaut vai nedēļas garumā, bet nekad viņš pirmais klāt nenāks) ir sāpīgi otram cilvēkam.
.Eksperte. @ 09.12.2022 19:39Piekritīšu, tā ir manipulācija, lai panāktu savu. Iespējams pat iebedēšanas taktika. Mazliet ož pēc narcisa.
Dusmās parādās īstā cilvēka daba. Jātic ir tam.
Lorra @ 09.12.2022 21:11Es tieši gribēju rakstīt…izklausās pēc narcisa!!
Palasi googlē par narcisiem un Tev būs skaidrs.
pradacandy @ 10.12.2022 00:34Izklausās līdzīgi kā dzīvē ar alkoholiķi, kad nedzer, tad viss kārtībā. ? Mazliet velk uz emocionālo vardarbību, ja nedēļu mēdz nerunāt utt, labi, saprotu, ja strīda dienā ir nerunīgs, bet ne jau nedēļu psihot ?♀️
Lula @ 10.12.2022 00:21Aizsargmehānisms strīdos, bērnībā iespējams saņēmis lielu nosodījumu, ja strīdējās pretī vecākiem, tā varētu būt?
Šādam cilvēkam saspringtās, grūtās strīdu situācijās uzreiz ir visas sienas augšā, nespēja paust savas sajūtas. Esmu lasījusi, ka, pat ja piesolītu miljons eiro, tāpat šādas personības nevarētu saņemties un strīda laikā sākt sarunu. Manam vīram bija līdzīgi, lēnām esam kaut kā tam tikuši pāri.
Varbūt tiešām vnk narciss, bet to gan var pateikt tikai psihologs.
Wordrobe666 @ 10.12.2022 00:53
Ja cilveks labā garastāvoklī, uzvedas mierīgi, tad viņš nav mierīgs cilveks,ja viņš dusmas sāk ārdīties, un psiho. Tad sanāk ka īstā cilvēka daba ir psihopāts. ?
Gingergirl @ 10.12.2022 10:55Kad kaut kas notiek, viņš parasti uzreiz paprasa kas noticis, bet 80% situāciju ir kad viņš atkārto jau iepriekš runātās situācijas, ka man tās neliek justies labi. Tad uzreiz viņš prasa kas ir utt, bet es parasti nespēju uzreiz izrunāt un saku ka man vajag laiciņu, jo nu reāli viņš bieži dara lietas, ko zina ka man tās nepatīk un par ko esam 100 reižu runājuši. Un tad seko nerunāšanas periods - nedēļa, divas, cik vajag. Un viņš to pamato tā, ka viņš jau uzreiz prasīja kas noticis un kapēc es sadusmojos.