Olly30 @ 02.11.2022 19:49B lapu izmaksa ka algu reizi mēnesī.plus minus viena datuma.lai skaitas pilns menesis.nepartraukta B lapa laikam bija lidz 6 menešiem.
Līna ❀ @ 02.11.2022 21:35
Vai tad? Man B lapa bija 4 mēnešus un visu naudu par 4 mēnešiem izmaksāja beigās.
Pēc tam dzirdēju/lasīju klaču līmenī, ka citi vienojas ar ārstu, ka reizi mēnesī lapu noslēdz un uzreiz atver nākamo. Tad varbūt var saņemt kā algu - katru mēnesi.
nu ja nepiemineju,ka arsts katru menesi nosledz un atver.parasti arsts jauta, ka daris pacients,ja skaidrs,ka ir ilgstoši.pec paša izveles.ja nauda nav problema.slimosanas beigas,pec noslegsanas var pa visu periodu sanemt.man ilgstosa B lapa bija grutniecibas laika.un pirms atvera lapu.jautaja vai katru menesi slegsim un atversim.vai kad pavisam noslegs uz dekreta sakumu.pienemu ka ilgstosiem arsti jautā.laikam kļūdījos 🤭Līna ❀ @ 02.11.2022 21:35
Vai tad? Man B lapa bija 4 mēnešus un visu naudu par 4 mēnešiem izmaksāja beigās.
Pēc tam dzirdēju/lasīju klaču līmenī, ka citi vienojas ar ārstu, ka reizi mēnesī lapu noslēdz un uzreiz atver nākamo. Tad varbūt var saņemt kā algu - katru mēnesi.