Kāpēc pie mīnusiem ir izskats?
Man ir 34 gadi un uzskatu sevi par glītāku, koptāku, gaumīgāku kā lielu daļu meiteņu kuras 10 gadus jaunākas, bet es arī ļoti piedomāju pie sava izskata, arī sevī jūtos ka izskatos labāk kā pirms 10 gadi, nevis tapec ka tad biju nekopta, bet tīri sejas vaibsti ieguvuši sievišķību, viss kopums arī ir sievišķigaks + seksualitāte stipri izteiktaka. Ir pat petījums, ka sievietes seksualakais vecums ir tuvojoties 40 nevis 20 gados, kaut kādas citas maņas, kas saslēdzas ar prātu, vairāk apzinies sevi. Es nebrīnos ka jauni lenc vecākas, gluži ne 20 gadus, bet 10 gadi varētu būt tā vecuma starpība. Vai tur apakšā nopietni nodomi, nezinu gan, vai 20-25 tagad puisi domā par nopietnām attiecībām, ja nu kāds baigi nesamīlas, bet citàdi man šķiet vējš galvā, bet tāda sieviete varētu būt arī kā paraugs, viņa tomēr jau ir izsitusies, savas mājas, labs darbs, cita izšķīrusies, lielaka pieredze, redzējums, zināšanas, zin kur vīrietim spiest pa pareizām pogām, pārliecība. Vai man kā sievietei tāda vecuma starpība šķiet pieņemama - nē, negribētu kādu audzināt, un ja tagad ir ok, tad vēl.pēc 10 gadiem kad man būs 44 un viņam 34, ui, negribētu piedzīvot ka aiziet pie jaunākas, vai ka jūtu kompleksus ka neizskatos vairs tik jauneklīga bet viņš ir pašā plaukumā.
Tas pats jau ar vīriešiem, netrūkst taču tādu kuri grib 10-15 gadus jaunākas, kàdam izdodas nopietni, bet tā ir liela vecuma, pieredzes starpība kura sāk izgaismoties pēc rozā brillīšu krišanas. Es vairāk ticu savienībai kura būvēta no līdzīgām interesēm, skatījuma uz dzīvi, mērķiem, pieredzes