KarelsGots @ 26.10.2022 15:15Kur pa lēto var iepirkt drēbes. Dažādiem vecumiem un izmēriem.
Scandinavian @ 26.10.2022 15:26Par šīm tēmām labāk nerunāt, lieki uzvelk. Ir kā ir, jādzīvo tāpat :)
amoreamore @ 26.10.2022 15:49Es ar ienākumiem ~3x virs vidējā: nez cik man izmaksās apkure, varbūt jāietaupa uz kaut ko?
Cilvēki ar 500 eiro algu: nez ņemt tūri uz Turciju vai Ēģipti? Ai, ņemšu abas
man reizēm, it īpaši šajā laikā, liekas, ka es savā dzīvē kaut ko daru nepareizi.
nez cik man izmaksās apkure
Dullā Ulla @ 26.10.2022 16:13
Zini, man nesen bija šī pati sajūta. Tiem,kam vajadzētu uztraukties, šķiet, ka dzīvo pilnīgi mieriņā. (Varbūt cer uz pabalstiem?) Tajā pašā laikā visādas fīčas kā ietaupīt izdomā tieši cilvēki, kas rēķinus samaksās simtu punkti. Pārējie dzīvo kā līdz šim.
Labi, nav arī par ko celt paniku un krist nemaņā no uztraukuma, tomēr vai ceļot, pirkt iphone14, tērēt iekrājumus šobrīd ir prātīgi?
Man pašai šobrīd ir dārga vēlme, bet saprāta balss liek pagaidīt citus laikus (visam pietiks jebkurā gadījumā, tomēr vai tagad vajag ekstras).
amoreamore @ 26.10.2022 16:26
Zini, es kaut kā drusku vieglāk pret to attiecos, ja es tiešām gribu, nu tā, ka pilnīgi acīs cērtās - ņemu. Ideoloģija ir tāda - es nekad nebūšu jaunāka un skaistāka kā tagad, un strādāju, lai arī sev ko foršu nopirktu. Loģiski, ka tas nav nekas super extra, daļēji šīs manas vēlmes robežojas ar nepieciešamību, bet tā, ka tagad atteikt sev visu - arī nevēlos.
mani tik tiešām kaitina tā sajūta, ka cilvēki kam vajadzētu pārskatīt savu budžetu sākuši šikot vēl vairāk :D
SantaBarbara @ 26.10.2022 16:47Man visvairāk bail,ka tik ap janvāri atkal neseko kāda vispasaules finansialā krīze,jo tagad kas notiek liekas ,kā tāds Dėjávu ,lai gan nav dėjávu šitam jau izgājām cauri 2007-2008 gadā ,kad visam cenas bija kosmoss,rēkini neadekvāti,procentu likmes loti augstas un tagad man personiski sajūta,ka esam atpakalj uz tā paša cela un priekšnojauta saka ,ka nebūs labi!
KarelsGots @ 26.10.2022 15:15Kur pa lēto var iepirkt drēbes. Dažādiem vecumiem un izmēriem.
Viedoklis par to - vai būs tik traki kā liekas, vai šķiet, ka nebūs tik briesmīgi.