Neatkarīga sieviete attiecībās

Reitings 38
Reģ: 29.09.2022
Sveiki, Dievīgā publika!
Vēlos pajautāt cik no Jums ir attiecībās ar vīrieti, no kura Jums mentālajai labsajūtai un finansiālajai labklājībai neko no viņa nevajag? Cik ilgas ir Jūsu attiecības, ja tās pastāv šādā formātā? Daudzi teiks, ka tādas attiecības tad nemaz nevajag, bet arvien vairāk dzirdu par neatkarīgām sievietēm kurām vīrietis ir tikai kā papildinājums.
13.10.2022 13:20 |

Reitings 401
Reģ: 09.08.2022
Es arī šaubos, ka ja izņemtu seksu tad sievietes būtu ar mieru veidot attiecības ar vīrieti :D tad jau tā būtu tikai draudzība. Tas ir basic abām pusēm
17.10.2022 15:23 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Renaate301 @ 17.10.2022 15:23
Es arī šaubos, ka ja izņemtu seksu tad sievietes būtu ar mieru veidot attiecības ar vīrieti :D tad jau tā būtu tikai draudzība. Tas ir basic abām pusēm

Un kā vēl būtu, tieši vēl jo vairāk. Drīzāk sievietes netiktos ar vīriešiem, ja izņemtu izmaksāšanu, dāvanas un jebkādus materiālos labumus no vīriešu puses.
Atliek paskatītiea kaut vai uz iepazīšanās vietnēm, tur gandrīz katrai otrai profilā rakstīts “ no ONS, FWB” utt., kas būtībā ir sekss. Bet kaut kā nekad nevienai nemana “nekādu izmaksāšanu / dāvanas no vīrieša”. Lol. 😆😆😆
17.10.2022 15:42 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Aleksandrs @ 17.10.2022 15:42

Un kā vēl būtu, tieši vēl jo vairāk. Drīzāk sievietes netiktos ar vīriešiem, ja izņemtu izmaksāšanu, dāvanas un jebkādus materiālos labumus no vīriešu puses.
Atliek paskatītiea kaut vai uz iepazīšanās vietnēm, tur gandrīz katrai otrai profilā rakstīts “ no ONS, FWB” utt., kas būtībā ir sekss. Bet kaut kā nekad nevienai nemana “nekādu izmaksāšanu / dāvanas no vīrieša”. Lol. ???

Iepriekšējiem komentāriem es tev piekritu, bet nu te jau gadījumā nav runa par pirmajiem randiņiem? Loģiski, ka sākumā reti kura grib uzreiz likties gultā, bet kāpēc lai atteiktu izmaksātām vakariņām.
Vai arī tu to domā tā, ka profilā viņas to raksta domājot par ilgtermiņa attiecībām, nekāds sekss, bet lūdzu dāvanas? :D
17.10.2022 16:11 |

Reitings 508
Nu bet kur ir garantija, ka pēc tiem “ pirmajiem randiņiem” būs svādāk? 😆 Un kāpēc tad vakariņām neatteiktu, bet redz seksam jāatsaka? 😆 Un kāpēc ne otrādi?
Da labi, tas pēdējais bija tikai kā joks, ar domu uz atbildi, ka tur gan nebūtu viss tik viennozīmīgi, daļa sieviešu iespējams neveidotu attiecības, ja nebūtu seksa, bet ir arī daudz tādas, kam sekss kā tāds nav svarīgs un tieši būtu priecīgas, ka šis “pienākums” tiktu noņemts no viņu pleciem.
17.10.2022 16:19 |

Patīk
Reitings 2092
Reģ: 22.05.2019
Aleksandrs @ 17.10.2022 15:42

Atliek paskatītiea kaut vai uz iepazīšanās vietnēm, tur gandrīz katrai otrai profilā rakstīts “ no ONS, FWB” utt., kas būtībā ir sekss. Bet kaut kā nekad nevienai nemana “nekādu izmaksāšanu / dāvanas no vīrieša”. Lol. ???

Man viena draudzene cenšas iepazīties Tinder,viņa uzrakstīja profilā arī to,ko minēji,jo vīrieši pārsvarā pirmos teikumus esot rakstījuši ar seksuāliem piedāvājumiem,nevis aicinājuši uz kādu foršu randiņu,lai iepazītos.
17.10.2022 17:13 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Es arī šaubos, ka ja izņemtu seksu tad sievietes būtu ar mieru veidot attiecības ar vīrieti tad jau tā būtu tikai draudzība. Tas ir basic abām pusēm

Nu tur jau tas joks, ka būtu daudz sieviešu, kas veidotu tāpat attiecības ar vīrieti, ja attiecības sekss vispār nebūtu, kaut vai tikai dēļ dzīves līmeņa uzlabošanas. Savukārt, vīrieši (protams, ar dažiem izņēmumiem) to nedarītu. Te arī ir tā atšķirība
17.10.2022 17:22 |

Reitings 401
Jūs varat turpināt dzīvot ilūzijas, ka sievietēm sekss ir mazāk svarīgs. Tādas pastāv tikai izņēmuma gadījumos. Zinu, ka neticēsiet, bet ir arī vīrieši ar ekstra zemu libido.
Tas, ka kāda nepiekrīt ONS vai FWB nav rādītājs, ka sievietei sekss nav svarīgs. To visu var realizēt pilnvērtīgas attiecības, prieks kam tads ONS vajadzīgs ja tur par kvalitāti bieži vien nav runas.
Bet taisnība jums ir ja izņemtu izmaksāšanu utml., tad potenciālo dāmu loks stipri samazinātos. Tas ir fakts, ka dāmas novērtē vīriešus kas spēj palutināt un ir dzīve pietiekami sasniegusi lai izmaksāšana randinos nekļūtu par sāpi.
17.10.2022 17:29 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
Tas, ka sieviete ir pašpietiekama jau nenozīmē, ka tā nevar gūt nekādu papildus labumu un pienesumu emocionālajai labsajūtai no romantiskām attiecībām ar sev tīkamu partneri.
17.10.2022 17:33 |

Reitings 1847
Jūs varat turpināt dzīvot ilūzijas, ka sievietēm sekss ir mazāk svarīgs

Vai tad kāds teica, ka sievietēm sekss ir mazāk savarīgs? Protams, ka ir ļoti svarīgs, bet vai tik svarīgs, ka atteiktos no stipra labāka dzīves līmeņa, ja arī sekss nebūtu? Nedomāju gan.
17.10.2022 17:34 |

Reitings 401
GhostGG, kāpēc tu doma, ka tas dzīves līmenis noteikti uzlabosies? Nav nekāda garantija un situācijas stipri dažādas. Ja kāds piemet komunālajiem tad diez vai tā starpība tik būtiska lai teiktu, ka kaut kas diži dzīve mainās.
Sakot, ka sievietes turpinātu attiecības ja no tā izņem seksu, bet vīrieši ne - ir apgalvojums, ka sievietēm sekss mazāk svarīgs.
17.10.2022 17:39 |

Reitings 1847
GhostGG, kāpēc tu doma, ka tas dzīves līmenis noteikti uzlabosies? Nav nekāda garantija un situācijas stipri dažādas. Ja kāds piemet komunālajiem tad diez vai tā starpība tik būtiska lai teiktu, ka kaut kas diži dzīve mainās.

"ar dzīves līmeņa uzlabošanu" es noteikti nedomāju piemešanu pie komunālajiem :D Es negribu te filozofēt par to vai uzlabotos vai nē, es runāju par to kā reāli jau tagad dzīvē notiek, pilna pasaule ar pāriem, kur sieviete ir kopā ar vīrieti tikai un vienīgi dēļ dzīves līmeņa vai citām ekstrām, ko vīrietis var sniegt un esmu pārliecināts, ka šīm sievietēm ir pilnīgi vienalga vai sekss ar šo konkrēto vīrieti, vai nav.
17.10.2022 17:52 |

Reitings 244
Reģ: 10.05.2013
Jūs varat turpināt dzīvot ilūzijas, ka sievietēm sekss ir mazāk svarīgs. Tādas pastāv tikai izņēmuma gadījumos.

Es neesmu tinderī, bet varbūt kāda var padalīties - cik vīrieši tur savos profilos raksta, ka ''nekāda seksa bez nopietnām attiecībām, un nemaz nemēģiniet mani pielauzt 😠 " Tas jau arī ir rādītājs, kādu vērtību kurš dzimums piešķir seksam vs attiecībām.
17.10.2022 18:00 |

Reitings 401
Nu ir tādas sievietes, viņam tad sekss vienkārši nav svarīgs ar to kurš uztur vai uzlabo to dzīves līmeni, bet ir mīļākais. Tā gan nav norma un ir drīzāk izņēmums. Bet par sieviešu ieinteresētību materiālajā noteikti nestrīdēšos, tā tas bieži vien arī ir - lielāka vai mazāka mērā.
17.10.2022 18:01 |

Reitings 401
Mao par ko tas tavuprāt liecina?
Es esmu pret ONS, bet manuprāt sekss attiecības savā veidā ir pie svarīgākajam prioritātēm. Un? Laušanas ONS nav rādītājs augstam libido noteikti. Ja tas ir regulari tad tas drīzāk rādītājs mentālām grūtībām
17.10.2022 18:05 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Mana pieckapeika.
Sievietēm sekss ir tikpat vajadzīgs kā vīriešiem. Vienkārši sievietēm ir daudz vairāk ar ko riskēt, ja nu šis ONS beigās iznāk ar neplānotu pārsteigumu.
17.10.2022 18:26 |

Reitings 508
Renaate301 @ 17.10.2022 18:05
Mao par ko tas tavuprāt liecina?
Es esmu pret ONS, bet manuprāt sekss attiecības savā veidā ir pie svarīgākajam prioritātēm. Un? Laušanas ONS nav rādītājs augstam libido noteikti. Ja tas ir regulari tad tas drīzāk rādītājs mentālām grūtībām

Vispār jau šo to var gan arī savā ziņā izsecināt. Tā kā vīrieši neko tādu nekad nepiemin, tas vien parāda, ka vīrieši lielākoties būs ar mieru seksot kaut ar nepazīstamu vai mazpazīstamu sievieti, ja vien viņa to vēlēsies un būs pietiekami izskatīga, Tātad vīriešiem sekss ir vajadzīgs un tas ir svarīgs. Savukārt sievietes ar čali neseksos, tikai tāpēc, ka viņš šķitīs simpātisks, viņām vajag būt attiecībās. A ko tad, ja sievietei neizdodas attiecības izveidot gadu, divus? Visu šo laiku cietīsies un neseksos? Tātad viņas var iztikt un sekss nav nemaz tik svarīgs, viņām svarīgas ir attiecības, un sekss vienkārši ir kā viena no attiecību sastāvdaļām.
17.10.2022 18:32 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Annija35 @ 17.10.2022 17:13

Man viena draudzene cenšas iepazīties Tinder,viņa uzrakstīja profilā arī to,ko minēji,jo vīrieši pārsvarā pirmos teikumus esot rakstījuši ar seksuāliem piedāvājumiem,nevis aicinājuši uz kādu foršu randiņu,lai iepazītos.
Vismaz var novērtēt godīgumu - jo uzreiz pasaka ka grib seksu, tā otrā kategorija kas to nesaka tiešā tekstā tā pat spraudīs batonus ausīs - jo mērķis ir tāds pats kā pirmajiem (varbūt vienīgi lielāka pacietība gaidīt)
17.10.2022 19:24 |

Reitings 698
Reģ: 28.06.2022
Vispār jau šo to var gan arī savā ziņā izsecināt. Tā kā vīrieši neko tādu nekad nepiemin, tas vien parāda, ka vīrieši lielākoties būs ar mieru seksot kaut ar nepazīstamu vai mazpazīstamu sievieti, ja vien viņa to vēlēsies un būs pietiekami izskatīga, Tātad vīriešiem sekss ir vajadzīgs un tas ir svarīgs. Savukārt sievietes ar čali neseksos, tikai tāpēc, ka viņš šķitīs simpātisks, viņām vajag būt attiecībās.

Iepazīšanās portālos ir daudz nepievilcīgu vīriešu. Un no nepievilcīgiem vīriešiem saņemt seksa piedāvājumu vienkārši ir nepatīkami. Ja aiziet uz randiņu ar pievilcīgu vīrieti, nu nav jau tā, ka kāda daļa sieviešu 100% būs pret vienu vai vairākām naktīm. Ja runa par Tinder, kur kurš katrs tā nevar rakstīt, tad ''no ONS'' teksti var atsijāt precētos/aizņemtos un tos ar 200 sieviešu pieredzi. Arī friends without benefits attiecībās tomēr patīkamāk būt ar brīvu vīrieti, kurš nepārguļ nedēļā ar vēl 5 sievietēm, un izturas jauki.
Tā publiski atklāt, ka esi ar mieru kam nenopietnam, pārāk daudz piesaistīs ne tos vēlamākos tipus.
17.10.2022 20:27 |

Reitings 698
Reģ: 28.06.2022
Bet esmu pārsteigta. Aleksandrs te tēlo tādu sieviešu pārzinātāju, tajā pašā laikā raksta muļķības, ka visas brīvās var 2 gadus bez seksa dzīvot? Esi tik neglīts vai pārāk rupjš, ka nav bezmaksas friends with benefits pieredze bijusi, pat ne viena vienīga nakts? Pakalpojuma pirkšana neskaitās.
17.10.2022 20:43 |

Reitings 244
Reģ: 10.05.2013
no nepievilcīgiem vīriešiem saņemt seksa piedāvājumu vienkārši ir nepatīkami. Ja aiziet uz randiņu ar pievilcīgu vīrieti, nu nav jau tā, ka kāda daļa sieviešu 100% būs pret vienu vai vairākām naktīm.

No self awareness :D
Paklau, ja cilvēks reāli grib seksu, viņš nesēdēs un negaidīs, kad varbūt kāds smukulītis pats atnāks, pats piedāvās, aizvedīs uz randiņu, labi izklaidēs visu vakaru, tad visbeidzot pats piedāvās arī seksu. Nu un tad, ja viss būs čikiniekā un zvaigznes sakritīs, varbūt pat varēs ar viņu pārgulēt. Tu ar saviem komentāriem jau arī parādi, no kādas perspektīvas uz to skaties. Kas ir pilnīgi normāla perspektīva, bet nekādā veidā neatbilst tam, ka sievietēm seksu vajag tik pat ļoti, cik vīriešiem, ko te mēģini pierādīt.
17.10.2022 20:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits