Renaate301 @ 17.10.2022 15:23Es arī šaubos, ka ja izņemtu seksu tad sievietes būtu ar mieru veidot attiecības ar vīrieti :D tad jau tā būtu tikai draudzība. Tas ir basic abām pusēm
Aleksandrs @ 17.10.2022 15:42
Un kā vēl būtu, tieši vēl jo vairāk. Drīzāk sievietes netiktos ar vīriešiem, ja izņemtu izmaksāšanu, dāvanas un jebkādus materiālos labumus no vīriešu puses.
Atliek paskatītiea kaut vai uz iepazīšanās vietnēm, tur gandrīz katrai otrai profilā rakstīts “ no ONS, FWB” utt., kas būtībā ir sekss. Bet kaut kā nekad nevienai nemana “nekādu izmaksāšanu / dāvanas no vīrieša”. Lol. ???
Aleksandrs @ 17.10.2022 15:42
Un kā vēl būtu, tieši vēl jo vairāk. Drīzāk sievietes netiktos ar vīriešiem, ja izņemtu izmaksāšanu, dāvanas un jebkādus materiālos labumus no vīriešu puses.
Atliek paskatītiea kaut vai uz iepazīšanās vietnēm, tur gandrīz katrai otrai profilā rakstīts “ no ONS, FWB” utt., kas būtībā ir sekss. Bet kaut kā nekad nevienai nemana “nekādu izmaksāšanu / dāvanas no vīrieša”. Lol. ???
Es arī šaubos, ka ja izņemtu seksu tad sievietes būtu ar mieru veidot attiecības ar vīrieti tad jau tā būtu tikai draudzība. Tas ir basic abām pusēm
Jūs varat turpināt dzīvot ilūzijas, ka sievietēm sekss ir mazāk svarīgs
GhostGG, kāpēc tu doma, ka tas dzīves līmenis noteikti uzlabosies? Nav nekāda garantija un situācijas stipri dažādas. Ja kāds piemet komunālajiem tad diez vai tā starpība tik būtiska lai teiktu, ka kaut kas diži dzīve mainās.
Jūs varat turpināt dzīvot ilūzijas, ka sievietēm sekss ir mazāk svarīgs. Tādas pastāv tikai izņēmuma gadījumos.
Renaate301 @ 17.10.2022 18:05Mao par ko tas tavuprāt liecina?
Es esmu pret ONS, bet manuprāt sekss attiecības savā veidā ir pie svarīgākajam prioritātēm. Un? Laušanas ONS nav rādītājs augstam libido noteikti. Ja tas ir regulari tad tas drīzāk rādītājs mentālām grūtībām
Vismaz var novērtēt godīgumu - jo uzreiz pasaka ka grib seksu, tā otrā kategorija kas to nesaka tiešā tekstā tā pat spraudīs batonus ausīs - jo mērķis ir tāds pats kā pirmajiem (varbūt vienīgi lielāka pacietība gaidīt)Annija35 @ 17.10.2022 17:13
Man viena draudzene cenšas iepazīties Tinder,viņa uzrakstīja profilā arī to,ko minēji,jo vīrieši pārsvarā pirmos teikumus esot rakstījuši ar seksuāliem piedāvājumiem,nevis aicinājuši uz kādu foršu randiņu,lai iepazītos.
Vispār jau šo to var gan arī savā ziņā izsecināt. Tā kā vīrieši neko tādu nekad nepiemin, tas vien parāda, ka vīrieši lielākoties būs ar mieru seksot kaut ar nepazīstamu vai mazpazīstamu sievieti, ja vien viņa to vēlēsies un būs pietiekami izskatīga, Tātad vīriešiem sekss ir vajadzīgs un tas ir svarīgs. Savukārt sievietes ar čali neseksos, tikai tāpēc, ka viņš šķitīs simpātisks, viņām vajag būt attiecībās.
no nepievilcīgiem vīriešiem saņemt seksa piedāvājumu vienkārši ir nepatīkami. Ja aiziet uz randiņu ar pievilcīgu vīrieti, nu nav jau tā, ka kāda daļa sieviešu 100% būs pret vienu vai vairākām naktīm.