MeltedCheese @ 27.09.2022 22:42
Pirmās divas sezonas bija skatāmas, bet tagad kaut kas līdz galam nav.. Kā arī man nepatīk šova vadītāji it īpaši Bukums. Nepatīk tā viņa attieksme pret dalībniecēm īsti.
Pirmajās divās sezonās dalībnieces nepieteicās, bet gan tika meklētas (caur sociālajiem dienestiem, spēļu zālēs, uz ielas utt.), kamēr pēdējās trijās sezonās ir pieteikšanās (nezinu, bet man šķiet tieši šis ir viens no aspektiem, kādēļ ir kritusies šova dalībnieču "vēlme" mainīties).
Attiecībā uz šova vadītājiem - personiski man viņi abi šķiet ir tieši vājais posms, lai šova dalībnieces neiegūtu visvairāk (saprotu, ka tās meitenes/sievietes ir izgājušas daudz kam cauri, bet varbūt nevajag šovā tik ļoti auklēties ar viņām, bet jāliek saprast, ka viņām ir dota iespēja mainīt savu dzīvi).
Attiecībā uz Bukumu, ja godīgi paskatās, tad personiski man liekas, ka Bukums nesaprot, ka citu nolikšana nav uzskatāma par OK rīcību (labs piemērs trešā sezona, Laila visu laiku čakarē Mariju, līdz viņa neiztur un ir gatava viņu sist - vakarā pārrunas ar Mariju, ka nedrīkst tā darīt un guļammaisa piešķiršana (ja nu, kas var gulēt ārā guļammaisā), kamēr ar Lailu nekādas pārrunas nenotiek. Līdzīgi bija pirmajā sezonā, kur Krista (uzvarēja), varēja rīkoties kā pilnīga kuce, bet viņai pat īsti nepārmeta).